Penger

Denne fyren bringer gamle sykler tilbake til livet, selger dem for ekstra penger

Denne fyren bringer gamle sykler tilbake til livet, selger dem for ekstra penger

Tom Vogels sidehustru ble født av ren nødvendighet og en medfødt sparsommelighet da barnas sykler holdt seg nedbrudd eller ende opp stjålet.

"På et tidspunkt tenkte jeg," Hvis dette kommer til å være tilfelle, betaler jeg ikke $ 200 eller $ 300 for en ny sykkel, "sa Vogel.

Han har aldri betalt mer enn $ 50 for en sykkel siden.

I stedet slår Tampa Bay-områdets salgssjef opp bondebutikker, Craigslist og OfferUp for tilbud på skitne gamle sykler som han løser opp og holder vanligvis - eller noen ganger selger så mye som det han betalte.

Og alt som trengs, er et godt øye for tilbud, vilje til å lære og noen ørebesparende snarveier her og der.

I år prøvde han noe nytt og plukket opp en sammenleggbar sykkel for $ 30. Etter litt tinkering, dyp rengjøring og avfetting hadde han en funksjonell sykkel han syklet i to måneder. Han da handlet det som en del av en avtale som nettopp ga $ 45 mer enn han opprinnelig brukte - Alt for omtrent en times arbeid.

Det høres kanskje ikke ut som mye, men hvis du skulle kjøpe, si to sykler om gangen, og vri dem en gang i uken i et år, det vil legge opp til $ 4.680. Ikke dårlig for en sidestrøm.

Og det er en leksjon i det vi vet best her på The Penny Hoarder: strekker seg hver dollar. Vogel kjøpte en 21-trinns Lamborghini road sykkel for $ 50 og tilbrakte en annen $ 9 for å renovere - og han har siden klokket 2.000 miles på den.

"Snakk om avkastningen din," sa Vogel med et gnist. (Han rider fortsatt - og elsker - denne sykkelen.)

Vogel har bare renovert og solgt ca 20 sykler de siste årene fordi det er rent lidenskapsprosjekt for ham. Han liker å gjøre arbeidet, men moreso, han liker å kunne finne - og fikse - den rette sykkelen for sin kone, barn og kolleger.

Det er viktig å huske på at Vogel har to tiår med erfaring med å sette opp sine egne sykler - å lære å gjøre en av de raskest voksende jobbene i landet er ikke en cakewalk. Men her er noen av hans tips og triks for å komme inn i flippe sykler.

Flipping sykler begynner med teknisk knowhow

Jeg betrakter meg ikke med noe på noen måte, men det jeg mangler i handyness, gjør jeg med i nysgjerrighet og den heroiske evnen til å skade noen med spørsmål.

Du trenger den sistnevnte for å lære å stille opp og reparere sykler.

For introverts kan YouTube være det beste stedet å starte, hvor du kan finne hele kanaler dedikert til sykkelreparasjon.

"YouTube er min beste venn," sa Vogel.

Sykkelreparasjonsfora er en annen avenue for å bygge den basen av teknisk kunnskap uten å måtte engasjere seg i for mye sosialt samspill.

For ekstroverter er det imidlertid ikke noe bedre utgangspunkt enn din lokale brukte sykkelbutikk. Vogel kan tilbringe timer med å chatte med eierne av St. Petersburg-baserte iRide, hvor han går minst en gang i uken.

Det har gitt et forhold der Vogel kan få en god del på deler, få tilgang til en arbeidsbenk og til og med bli trent gjennom mer komplekse reparasjoner.

Men Vogel er mest lidenskapelig om sykkelsammenstilling, hvor frivillige hjelper sykkeleiere med reparasjoner på de billige.

"I bytte får du benk," sa Vogel, hvis co-op i Iowa bidro til å akklimatisere ham med verktøyene i handelen.

Hvordan finne verktøyene du trenger for å bla på sykler

En sykkel co-op er et flott alternativ hvis du ikke har råd til alle de fancy klemmene og skruenøkkelene for fullskala reparasjon. Men hva om byen din ikke har en?

Her er en oversikt over Vogels nødvendigheter:

  • Små sett med sengenøkkelnøkler
  • Standard tanger
  • Needlenose tanger
  • Spoke nøkler
  • Tube fjerning kit
  • Kjedebryter
  • Mineral ånder
  • Såpe eller glassrenser
  • En gammel pensel

Men hvis du er en ekte Penny Hoarder, kan du alltid finne en måte å gjøre noe gratis på, og sykkelreparasjon er ikke annerledes.

For eksempel, her i St. Petersburg, Florida, har vi Pinellas Trail, som strekker seg 47 miles over vårt fylke. Den har gratis, ubemannede sykkelstasjoner underveis; Du kan tilsynelatende parkere bilen i nærheten av dem og gjøre små reparasjoner gratis.

Å vite hvordan du kjøper er nøkkelen til å svinge sykler

Vogel har en bakgrunn i salg, men du trenger ikke nødvendigvis å være en talentfull selger for å fange de beste sykler for å flippe.

Vogel troller bondebutikker i løpet av offseasonen (november til februar) for å få så mye som 80% av hva klistremerkeprisen ville være på en sykkel. Fordi de tar opp plass, sier han, butikkene er villige til å la dem gå mye mindre.

Han bringer alltid en pumpe med seg for å sikre at sykkelen er minst marginalt funksjonell, og han trenger ikke å bytte ut et dekk (som på mer enn $ 40 kan sprenge hele fortjenestemarginen).

I mange deler av landet finner du store rabatter om vinteren når folk ikke rushing for å kjøpe sykler.

Vogel kjøper alltid to om gangen, slik at han kan snakke eiere ned med en "Jeg skal gi deg X dollar for begge" -strategien.

Du bør alltid passe på store merker, som Cannondale, Trek og Schwinn. Og bruk Bicycle Blue Book for å finne ut hvordan du bør pris dem. Han pleide å stole på Craigslist, men finner at han vil få umiddelbare svar når han setter en sykkel til salgs på OfferUp.

"Jeg har aldri hatt en sykkel til salgs i mer enn fire dager," sa Vogel.

Hva er det viktigste aspektet av transaksjonene? Alltid være villig til å kjøpe - eller selge.

"Jeg er villig til å komme til Uber hjem når som helst hvis noen skulle komme opp og si," Det er en fantastisk sykkel, jeg vil gi deg $ 200 for det, "sa Vogel.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han reiste over en pothole og briste sykkelrøret morgenen han skrev dette. Alvor.

Skrive Inn Din Kommentar