Penger

Grip Crystal Ball: 3 måter å tjene penger forutsi fremtiden

Grip Crystal Ball: 3 måter å tjene penger forutsi fremtiden

Noen gang vurdert å bruke kunnskap om fremtiden for økonomisk gevinst?

Hvis du visste hva som ville skje i morgen, ville du sikkert finne måter å kapitalisere på det, ikke sant? (Og vi snakker lovlig måter, folk!)

Hollywood bruker denne plotteenheten i mange populære tidsreisende filmer. I Tilbake til fremtiden II, Er Marty rådet til å "legge penger på Cubbies" etter deres usannsynlige World Series-vinn. I Frekvens, er en ung gutt fortalt å "huske ordet" Yahoo "," som var en høyflytende lager tips da filmen luftet i 2000.

Selv om du ikke har fordelen av mentorer fra fremtidens hviskende spådommer i øret ditt, er det fortsatt flere måter å tjene på fra klarsynet ditt.

La oss støv av de krystallkulene og dykk inn! Her er tre måter å tjene penger på å forutsi fremtiden.

1. Motiv Investering: Utvikle på markedsutvikling

Tenk på Motif Investing som et utvalg av mikro-fond som er organisert rundt visse økonomiske trender eller næringer.

Snarere enn å investere i et tradisjonelt fond som inneholder hundrevis av stillinger, kan du kjøpe et motiv med 20-30 aksjer som alle er sammensatt av en ide som Obamacare, Cyber ​​Security, Climate Change, eller No Glass Ceilings (kvinnelige ledere).

Motivet viser deg forestillingshistorien til disse ulike "motivene", og som tradisjonell lagerinvestering, du kan sette pengene dine der munnen din er og investere i trender du tror på. Handler koster $ 9,95.

Den øverste utøveren år-til-dato? Bekjempelse av kreft, opp 46,5%.

Og selv om det tematiske investeringselementet er kult, hvor Motif blir interessant, er det at brukere som deg og meg har lov til å lage våre egne motiver. Gjennom deres Creator Royalty Program, Du kan tjene $ 1 for alle som kjøper eller balanserer motivet ditt.

Plattformen har 100.000 aktive kunder og vokser raskt, slik at disse royaltyinntektene har potensial til å legge opp raskt hvis du kan bygge en populær og vellykket samling av aksjer.

Blant de "Community Curated Motifs" jeg utforsket, syntes de topp-utøvere å dele de vanlige tråder med å kapitalisere på en nåværende markedstendens og et smart navn, som Phanatical Pharmas II, GoPro eller Go Home.

Hvis du har tilgang til en blogg, et forum eller et annet publikum av folk som tror på hva du tror, ​​kan du rekruttere dem til å delta i Motif og kjøpe inn i fondet ditt, og deretter samle royaltyen.

2. Instavest: Replikere handelen til topp investorer

Som Motiv spiller Instavest også i aksjemarkedet, men med et enda enklere proposisjon. I stedet for å investere i micro-mutual funds, viser Instavest bare deg enkeltråd anbefalinger og en persons begrunnelse bak deres valg.

Plattformen vil vise sine faktiske handler, ytelseshistorie og størrelsen på deres posisjon. Dette nivået av gjennomsiktighet er designet for å gi deg gjenta bransjene til topp investorer uten å måtte gjøre all forskning selv, og uten den dyre overhead av et tradisjonelt forvaltet fond eller megling.

Hvis du mener at en forhandlers logikk skal være lyd, kan du kjøpe aksjene gjennom Instavest og sette den til å automatisk selge eller balansere når Lead Investor gjør sitt neste trekk. Handler er bare $ 3.49.

Hvis du gir fortjeneste og er fornøyd med avkastningen, har du muligheten til å "tippe" Lead Investor en prosentandel av gevinsten din som en "takk" for deres råd.

Og selvfølgelig er dette også en tosidig mulighet; hvis du har en evne til å plukke vinnende aksjer og kan gjøre et overbevisende tilfelle for å overbevise andre, kan du finne deg selv i Lead Investor-rollen og tjene tips som gevinsten materialiserer.

Lead Investors kan gjøre opp til $ 5000 per vellykket strategi når andre piggyback, ifølge Instavest.

Det er ikke dårlig, vurderer det på toppen av det du allerede har gjort fra investeringen din!

3. PrediktIt: En Crowdsourced Prediction Engine

PredictIt.org er noe av en crowdsourced prediksjonsmotor hvor du kan tjene penger forutsi fremtidige hendelser.

Noen av de nåværende spådommene på nettstedet:

  • Hvem vil vinne 2016 presidentvalget?
  • Vil Hellas gå ut av euroen i 2015?
  • Hvilken kvinne vil bli omtalt på $ 10 regningen?

Slik fungerer det. Du kjøper aksjer i utfallet du tror vil skje. For eksempel, hvis du tror Hillary Clinton vil vinne i 2016, kan du kjøpe aksjer i det resultatet.

Alle aksjer er priset mellom $ 0,01 og $ 0,99 basert på markedsdrevet sannsynlighet og alle andres forutsigelser. Den nåværende "prisen" for å satse på Clinton er $ 0,57 per aksje, og vil nesten sikkert svinge over tid.

Hvis du kjøper en del av Clintons presidentvalg på $ 0,57, har du flere alternativer. Hvis det ser bra ut for henne i primariene, kan verdien av den delen (basert på markedsbehov fra resten av PredictIt-publikum) øke til $ 0,67. I så fall kan du selge din andel for en $ 0,10 fortjeneste.

Alternativt kan du vente til valget faktisk skjer. Hvis prediksjonen din kommer til syne og Clinton vinner, er din andel nå verdt $ 1,00, og tjener deg en $ 0,43 fortjeneste. I disse typer null-sum spill, er fortjenesten din finansiert av alle som forutslo at Clinton ville miste ... Det er skjønnheten til crowdsourcing!

PredictIt tjener penger ved å belaste en 10% avgift på fortjenesten din.

Klar til å trekke ut Magic 8-Ball og begynne å tjene på å forutsi fremtiden?

Din tur: Vil du prøve noen av disse futuristiske strategiene for å tjene penger?

Nick Loper hjelper folk å tjene penger utenom dagjobben. Han er en forfatter, en online entreprenør og en livslang student i spillbransjen. Hans siste rolle er som Chief Side Hustler på SideHustleNation.com, et voksende samfunn og ressurs for aspirerende og deltidsansatte.

Skrive Inn Din Kommentar