Penger

Disse jentene gjorde badebomber til en kunstmesse - nå er de multimillionærer

Disse jentene gjorde badebomber til en kunstmesse - nå er de multimillionærer

Forvent det uventede.

Det er sitatet som Caroline og Isabel Bercaw vender seg til når det blir tøft. Og det er ganske passende for dem, med tanke på at de er masterminds bak de mange millioner dollar-virksomheten Da Bomb Bath Fizzers.

Oh, og de har ikke engang tatt opp fra high school ennå.

Snakk om uventet.

Det hele startet i 2013, da søstrene bestemte seg for å lage egne badebomber. Caroline og Isabel, da 10 og 11, elsket å bruke badebomber, men følte at det var rom for forbedring.

Så bestemte jentene seg for å melde seg på den lokale kunstmessen i sin hjemby Minneapolis. De lånte litt penger fra moren deres for ingrediensene og tilbrakte hele sommeren som førte opp til kunstutstillingen å lage badebomber i kjelleren.

Twist? Hver av deres fizzers kom med en overraskelse inni.

Tenk på deres sjokk når de helt utsolgt på messens første dag. En sommers verd av prøving og feiling, og på en kort dag var 150 badbombene borte.

"Det var en to-dagers messe, så det var veldig spennende for oss, men vi var også litt panikk," sier Caroline, nå 15.

Jentene drev gjennom denne uventede hendelsen ved å anskaffe foreldrenes hjelp til å lage så mange badebomber som de kunne for neste dag. De solgte igjen.

Etter en så villig suksess hadde jentene nok penger til å betale sin mor tilbake for ingrediensene og messen, og de hadde til og med litt penger igjen. De følte at de var på noe, og bestemte seg for å holde denne nybegynne hobbyen på gang.

Fra kjeller til booming virksomhet

Da søstrene reiste inn på Uptown Art Fair året etter, nærmet en lokal salong eier dem; han var interessert i å selge badebomber i butikkene sine.

Derfra begynte Caroline og Isabel å nå ut til andre bedrifter for å utvide sitt engrosmarked.

"Vi begynte å gå til butikker og henvende dem eller sende dem e-postmeldinger," sa 17-åringen Isabel under vårt telefonsamtale. "Det var veldig uprofesjonelt."

Men da tok jentene showet på veien og deltok på deres første gaveutstilling, AmericasMart Atlanta. Der sikret de størstedelen av deres engrosregnskap.

Det meste av virksomhetenes vekst fra det tidspunktet var organisk, forklarer Isabel, med munn i munnen om sine håndlagde produkter som bidrar til deres suksess.

I januar 2016 slo deres virksomhet et vendepunkt. Representanter for Target snublet over deres Amazeballs i den lokale Minnesota-butikken, patina. Når de ble spurt om de kunne produsere nok enheter til å plasseres gjennom Target-butikkene, hadde søstrene en beslutning om å gjøre. Det var en lett en.

"Vi så på hverandre, og mens vi nok ikke var rustet til å gjøre det mange på den tiden, var vi som" UH HUH! "Sier Isabel. "Det fikk oss til å brenne under det."

For å håndtere tilstrømningen i etterspørsel flyttet Da Bomb ut av kjelleren til et leidager. Og virksomheten vokste bare derfra.

I dag eier Da Bomb Bath Fizzers et lager på 45 000 kvadratmeter, sysselsetter over 150 personer og produserer rundt 500 000 badbombber i måneden. Den har mer enn 20 forskjellige typer badebomber tilgjengelig. Produktene finnes i over 7000 butikker over hele landet, inkludert store detaljister som Ulta Beauty, Target og Hot Topic.

Alle deres fizzers er laget med bare noen få ingredienser og bare bruk kosmetisk kvalitet pigment - det betyr ingen badekar eller håndkle flekker for deg! Jentene understreker betydningen av dette for sine produkter, og ser på hvordan deres misnøye med tilgjengelige badebomber var en stor grunn da Da Bomb selv begynte.

"En annen grunn vi var utilfredse, er fordi du følte deg smussere når du kom ut av karet og måtte ta en dusj etter badet ditt, og hva er poenget med det?" Sier Isabel.

På toppen av å bruke høykvalitets ingredienser, alle deres badebomber kommer med en overraskelse inni, for eksempel et lite leketøy, sjarm eller nøkkelring, slik at moroa fortsetter å fortsette selv etter at badet ditt er borte.

Og hvis overraskelsen inni ikke trekker deg inn, vil de smarte designene.

Noen eksempler er Cherry Bomb (lykke til å få den sangen ut av hodet ditt), Galaxy Bomb (som vil gjøre badevannet til en oppsiktsvekkende nyanse av svart), og min personlige favoritt, F-Bomb, som vil løse stresset ditt med sin lavendel duft og beroligende melding inni.

Mens jeg kan være delvis til F-bomben, er Caroline's go-to Earth Bomb, en havbris duftende fizzer med en overraskelse sjødyr inni. På toppen av å lukte som en strandferie, elsker Caroline denne, fordi delvis fortjeneste går til veldedige organisasjoner dedikert til å rydde opp våre hav.

Og i ekte Penny Hoarder-mote, sørger "sisterpreneurs" for at ingenting går til spill. Skriv inn Whoops Bomb. Eventuelle badebomber som ikke kommer ut perfekt, for eksempel en manglende overraskelse eller en sprekk i midten, selges til en nedsatt pris.

Balanserende familie, skole og næringsliv

Tenk tilbake til tenårene dine. Din daglige sjekkliste bestod trolig av å fullføre leksene dine i tide for å fange den nye episoden "Den virkelige verden".

Men for Isabel og Caroline er skolen bare en brøkdel av sine travle liv. De tar en klasse som heter "På jobben", som gjør at de kan gå på skolen i halvparten av dagen, og deretter gå til lageret for å jobbe.

Mellom å gå på skole, reiser til gaveutstillinger over hele landet og tjener som ansiktene til en million dollar virksomhet, kan det være vanskelig å finne litt tid til en fridag.

Heldigvis har søstrene et sterkt støttesystem.

Da Da Bomb Bath Fizzers først begynte å få litt trekk, rekrutterte Caroline og Isabel foreldrene sine til hjelp. Nå fungerer deres mor Kim som selskapets administrerende direktør, og deres far Ben er CFO / COO.

"Vi er veldig heldige at hele familien vår jobber veldig bra sammen," sier Caroline. "Vi lar ikke virksomheten komme i veien."

Og når hun sier hele familien, som også inkluderer lillebror Harry. De krediterer Harry, 11, for deres linje med badebomber rettet mot gutter, som for eksempel Bug Bomb og Ninja Bomb.

Full damp foran

Med inntekter forventes å vokse 500% i år, du trenger ikke å bruke en av deres Fortune Teller Bombs å vite at Bercaws 'rutsjebane tur er langt fra over.

De ønsker å ekspandere internasjonalt og utvide produktlinjen ytterligere. De har også en bok for å publisere denne sommeren.

Bortsett fra fremtiden for selskapet, er begge søstre enige om at uansett hvor de går i livet, har denne virksomheten gitt dem ferdigheter som gjelder for deres fremtid.

Når tiden kommer til å oppgradere og gå til college, håper Caroline å være stor i næringslivet, mens hennes søster har en interesse i det psykologiske aspektet ved kjøp og salg.

"Vi startet dette så ung, vi visste aldri hva som ville komme av det," forklarer Caroline. "Så jeg tror vi fortsatt vil ha den opplevelsen av å være borte fra hjemmet for litt, men det betyr ikke at vi ikke vil bringe virksomheten med oss."

Isabel legger også til at den kule tingen om entreprenørskap er alt kan tilpasses. Så hvis du vil lære noe, lærer du det. Hun sier at denne erfaringen har åpnet dører hun kanskje ikke hadde vært interessert i før.

Når de blir spurt om nøkkelen til suksess, sier de at de tar beregnet forretningsbeslutninger, mens de fortsatt tar risiko, får dem til hvor de er i dag. Men de tror også at deres alder gjorde alt lettere.

"Vi var så unge, vi var bare fryktløse på en måte," sier Isabel. "Vi var litt uvitende om hvor stor en avtale denne virksomheten skulle bli, og det hjalp med å ta på seg disse risikoene."

Og på råd har de for andre unge entreprenører der ute?

"Gå for det," sier Caroline. "Det kommer til å bli vanskelig, og det kommer til å være noen hindringer underveis, men for oss har det virkelig lønnet seg, og jeg tror at så lenge det er noe du virkelig er lidenskapelig om da, vil det virkelig lønne seg for deg også .”

"Du må kanskje gjøre noen ofre," sier Isabel. "Vær logisk og være intelligent i dine beslutninger, men ikke la frykt stoppe deg.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Da hun var 13, hennes største bekymringer var å få henne braces av og fange den nye episoden av "The Real World: Key West."

Skrive Inn Din Kommentar