Liv

Whataburger ønsker å gi studenter $ 5K og burgere for å dele store ideer

Whataburger ønsker å gi studenter $ 5K og burgere for å dele store ideer

Hvis du har gått gjennom livet med å tro at burgere var noe annet enn et nøytralt parti i den konstante kampen mellom godt og ondt, har du tilsynelatende vært feil.

Ja, burgere deltar offisielt i kampanjen for positive endringer i denne verden - og de gjør det ved å samarbeide med studenter.

Whataburger, burgerkæden med utsalgssteder i hele Sør-USA, tilbyr snart universitetsstudenter (og nåværende studenter) muligheten til å vinne så mye som $ 5000 for å dele en "stor ide" om hvordan å skape positiv endring i verden.

Det er flere detaljer under, men de store takeaways her er at burgere = gode, og det sammen med det $ 5000, kan du også vinne gratis burgere som du kan tjene penger på på din tid på college.

(Og hvis burgere bare ikke skjærer det og du leter etter enda flere stipendsmuligheter som kan hjelpe deg med å betale for skolen, vær sikker på at du liker vår høyskoleside på Facebook. Vi legger inn fantastiske nye stipendsmuligheter der når vi finner dem. )

Skriv inn for å vinne $ 5000 (Plus Free Burgers) fra Whataburger's #WhatabigIdeaContest

Slik kan du vinne opp til $ 5000 i Whataburger's #WhatabigIdeaContest for å dele din beste store ide om hvordan du kan forbedre verden.

Beløp tildelt: $ 5000 (pluss gratis Whataburger-smørbrød i et år på college), $ 1000 eller $ 500 (avhengig av innsendingstype).

Antall stipendier tildelt: Ni.

Alle tre premiene vil bli gitt ut i hver av de tre regionene.

Region 1: Texas

Region 2: Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana og Mississippi

Region 3: Arizona, New Mexico og Oklahoma

For å kvalifisere for dette stipendiet må søkere:

  • Vær minst 13 år gammel.
  • Være en utdannet senior på videregående skole i en av konkurransestatene som har blitt akseptert til en akkreditert institusjon eller et program som er oppført under 04/2017-lenken her.
  • ELLER være en nåværende bachelor eller høyere student ved en av disse akkreditert institusjoner i en av konkurransestatistene og registrert for sommeren eller høsten 2018 semester.

For å søke, må du:

  • Lag en video, ta et bilde eller lage et kunstverk eller skriv et sosialmediepost som representerer din "store ide".
  • Del videoen, bildet eller kunstverket eller skrevet innlegget på Facebook, Twitter eller Instagram.
  • Bruk hashtag #WhatabigIdeaContest og tag @Whataburger.
  • Ta med navnet ditt og staten du deltok i skolen i våren 2018 når du legger inn oppføringen din til sosiale medier.

Videoen, bildet eller det originale kunstverket kan også sendes på konkurransesiden som finnes her, men tekstinnleveringen må gjøres til en sosialmediekanal.

Din innsending bør inkludere et begynnelsestal eller annet originalt arbeid om en ide som kan forandre verden til det bedre, sier selskapet.

Det er tre inngangsmetoder.

video: En videoinnlevering gjør at du er kvalifisert til å vinne en $ 5000-premie. Videoer bør ikke være lenger enn 90 sekunder.

Foto: Et bildeinnlegg gjør at du er kvalifisert til å vinne en $ 1000-premie. Et bildeinnlegg kan være et originalt fotografi, bilde, maleri eller tegning.

Tekst: En tekstinnlevering gir deg mulighet til å vinne en $ 500-premie. En skriftlig innsending bør inneholde tekst på ikke mer enn 280 tegn (tekst som er lengre enn 280 tegn diskvalifiseres).

Studiestart: 31. mai 2018 klokken 5:00 Sentral tid

Du kan lese Resten av de offisielle regler og retningslinjer her.

Hvis du leter etter enda flere stipendier å søke om, vær sikker på at sjekk ut listen over 100 stipendier som vil hjelpe deg med å betale for college.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar