Penger

Denne alarmerende staten viser akkurat hvor uforberedte amerikanere er for pensjonering

Denne alarmerende staten viser akkurat hvor uforberedte amerikanere er for pensjonering


Venner, la oss ta en prat om pensjonering.

Jeg vet at spare penger er vanskelig.

Og lagre det En abstrakt fremtidig versjon av deg kan ha det moro Ønsker du at du kan ha akkurat nå? Det er enda vanskeligere.

Mens du tvinger deg selv til å spare for noe som er langt fra, er det vanskelig å være, det er en av de viktigste trekkene du kan gjøre for fremtiden, med mindre du vil være en av de mange amerikanerne som jobber siste 65 år, fordi de ' kan ikke pensjonere seg.

Og det kan være et større problem enn vi skjønner: Bloomberg har nylig publisert en analyse av folketalldata som sier at de fleste amerikanere ikke sparer nok for pensjonering. Faktisk sparer de fleste ikke for pensjonering i det hele tatt.

La oss se på skaden

Folkeforskningsforskerne Michael Gideon og Joshua Mitchell analyserte W-2 skatteposter fra 2012 for å oppdage at en hel del to tredjedeler av amerikanske arbeidstakere ikke legger penger i 401 (k) planer eller lignende pensjonsmidler.

La meg si det igjen: To tredjedeler av amerikanerne sparer ikke for pensjonering. I det hele tatt.

Gideon og Mitchell fant at 79% av amerikanerne har tilgang til arbeidsgiver-sponsede 401 (k) -type kontoer. Imidlertid fant de også at bare 41% av arbeidstakere faktisk utnytter disse planene.

Bare 32% av de amerikanske arbeidstakere sparer for pensjonering på arbeidsplasskontoer.

Men hvorfor? Vel, folkene over på Bloomberg foreslår at det bare koker ned til arbeidstakere å være uvitende om alternativene som er tilgjengelige for dem.

Flere stater har forsøkt å rette opp situasjonen ved å utarbeide programmer som tvinger hver kvalifisert arbeidstaker til å registrere seg for en pensjonskonto, enten gjennom de enkelte selskapene eller gjennom en statsstøttet plan. Disse programmene kan imidlertid ende før de begynner.

Hva betyr dette for deg?

Vel, vær oppmerksom på dette din vennlige påminnelse om å se på arbeidsplassens pensjonskontoopsjoner.

Og oppfordre venner, familie og kolleger til å gjøre det samme!

Hvis du ikke har tilgang til en pensjonskonto via arbeidsplassen, er det gratis verktøy som kan hjelpe deg med å starte en på egen hånd.

Hvis du er ung, ikke fall inn i fellen for å tro at du alltid kan begynne å spare for pensjonering i morgen. Hvis du begynner å spare på 21, vil du bare måtte sette bort ca $ 100 i måneden for å pensjonere komfortabelt.

Selvfølgelig er det andre måter å få pensjonskonto til å fungere for deg, for eksempel å bruke skjønnheten i sammensatte interesser (og noen Penny Hoarding teknikker!) Å gå tidlig - kanskje 20 år tidlig.

Stol på meg: Fremtiden vil du takke deg i dag.

Din sving: Bidrar du til en pensjonskonto?
Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er heldig å jobbe for et utrolig selskap som hjelper henne med å navigere sin økonomiske fremtid med letthet.


Skrive Inn Din Kommentar