Penger

Kvinnen som gjorde $ 12k i hennes søvn svarer dine brennende spørsmål

Kvinnen som gjorde $ 12k i hennes søvn svarer dine brennende spørsmål

Kjære Penny Hoarders,

Det er jeg, Jillian, den jenta som brukte mye tid på å tjene mye penger å sove. Etter å ha skrevet om mine erfaringer, begynte jeg å motta flere av de samme spørsmålene fra leserne, så jeg skjønte at jeg ville svare dem alle på et lettlest sted.

For de som ikke har sett den opprinnelige historien, er det en rask omtale.

Forskningsanlegg rundt om i verden betaler folk å sove, og du kan delta i disse studiene ved å følge noen få skritt. Det er en morsom og tilfredsstillende rolle som gir deg muligheten til å bidra til vitenskapen, mens du gjør litt penger i prosessen.

La Q & A begynne!

1. Hvor registrerer jeg meg?

Dette var spørsmål nr. 1, og svaret er annerledes for alle. Opprinnelig tilbød jeg denne linken for å hjelpe folk med å finne studier i deres område, men Penny Hoarders hjalp også med å foreslå dette nettstedet.

Her er fangsten: Å se på disse nettstedene betyr ikke at du nå er en del av studien. De viser deg bare forskningsfasiliteter nær deg.

Du kan ta dette et skritt videre ved å besøke nettstedene for de kliniske studiene i ditt område. De har vanligvis en side som viser aktuelle studier med tilhørende undersøkelser for å se om du kvalifiserer, men du kan alltid ringe eller e-post for å uttrykke interesse for å delta. Selv om du for øyeblikket ikke kvalifiserer for en studie, kan de holde deg på en liste for fremtidig vurdering.

Kort sagt, når du finner åpne søvnstudier, kan du besøke nettstedene, ringe eller email fasilitetene, og spørre hvordan du kan bli involvert. Hver studie og hvert anlegg er forskjellig.

Det er også nyttig å gjøre et enkelt Google-søk etter "betalte søvnstudier i [din by]." Dette kan generere resultater mer spesifikt for det du leter etter. Du kan også se etter betalte studier på et hvilket som helst emne.

Tilgjengelige studier inkluderer de for røykere, senskiftearbeidere og personer som er kronisk sliten. Himmelen er grensen - bare være spesifikk i søket ditt, og du får spesifikke resultater.

Det er viktig å merke seg at større byer vanligvis har større forskningsfasiliteter. Sykehusene dobles noen ganger som steder for case study forskning, jo større sykehus, jo mer sannsynlig er det å ha en søvnavdeling eller klinisk prøveområde.

2. Hvordan vet jeg at dette er legitimt?

Jeg vet at du ikke kjenner meg, men jeg vil ikke lyve for deg! Studier gir folk en flott mulighet til å tjene penger mens de er mellom steder, finne ut ting eller gå på skole. Du kan bekrefte legitimitet ved å kontakte lokale fasiliteter og be om detaljer om sine betalte studier.

Når du undersøker en studie, må du alltid be om å se vilkårene som er skrevet ut i en kontrakt. Still mange spørsmål, og se på bakgrunnen for stedet. Jeg deltok på Brigham og Women's Hospital i Boston, som jeg visste var en ærlig, anerkjent institusjon jeg kunne stole på å ta vare på meg under mitt opphold.

Som en generell regel, hvis du får en dårlig følelse av et sted, trenger du ikke å gå videre med studien. Hver studie jeg har sluttet med stater som du har lov til å forlate hvis du noen gang føler deg ubehagelig eller bestemmer deg for at du ikke er i orden med omstendighetene.

I tillegg, hvis du overnatter på et anlegg, må du alltid la noen andre vite om plasseringen og varigheten av studien. Gjør din forskning, og gjør gode valg før du registrerer deg. Ikke hopp inn i noe uten å vite alle fakta først.

3. Skal vi bare kontakte et senter for å se om det kjører en undersøkelse?

Ja, dette er den beste måten å vite om du kvalifiserer for en studie. Du kan også se om anlegget har en undersøkelse du kan fullføre for å kvalifisere for fremtidige studier. Be senteret om å kontakte deg eller holde deg på fil hvis den noen gang søker etter noen. Dette gjør rekrutteringsprosessen enklere for senteret, og gir deg en fordel ved å bli valgt.

4. Rektal termometer, si hva?

I min artikkel var jeg ærlig om noen studier som krever vanlige blodtrekk og indre temperaturer, men Dette er ikke alle studier. Dette er noe du kan lære mer om ved å se på hvilke forskjellige fasiliteter som er interessert i å studere. For eksempel deltok jeg i en studie om farger, og forskerne satte meg i et rom med en annen lysstyrke hver dag.

Hver studie er unik. Forsiktig forskning og en samtale til en rekrutterer vil gi deg den beste ideen om hva studier krever av deg fysisk. Hvis du vil ha en god latter, bare kom rett ut og spør, "Men gjør de deg til å sette i et rektalt termometer, eller hva?"

5. elsker ideen Kan du leie meg?

Noen trodde jeg skrev som en representant for et sted eller en organisasjon. Nei, jeg er bare noen som lærte om forskningsstudier og gjort dem livet mitt for en stund. Du kan også!

Jeg håper dette klargjør noen av spørsmålene som alle har om søvnstudier. Jeg er glad for å svare mer, men hvis de er lokalspesifikke, er det best å nå ut til organisasjoner i ditt område som utfører studiene. Noen betaler bedre enn andre, noen er en liten forpliktelse, og noen er mer pågående. Tenk på din tidsplan og livsstil, og velg en studie som fungerer for deg.

Jillian Shea er freelance-kreativ som driver sin egen copywriting-virksomhet. Hun elsker uklare midler for penger og media.Les hennes blogg på jillsheais.wix.com/lostmakers.


Skrive Inn Din Kommentar