Penger

Her er hvor mye du trenger å tjene til å betale for å kjøpe et hjem i USA

Her er hvor mye du trenger å tjene til å betale for å kjøpe et hjem i USA

Lurer på om du har råd til å kjøpe et hjem i drømmebyen din?

Statistikk viser at du sannsynligvis trenger å tjene mer hvis du tenker på å kjøpe et hus alene, basert på en nylig HSH-studie av 27 amerikanske storbyområder.

Nasjonalt, for å ha råd til et medianpris hjem på $ 222.700, trenger en enkelt homebuyer å tjene en årslønn på $ 51,114,62.

Tjener du nok til å kjøpe et hus i byen din?

Å kjøpe et hjem kommer med en rekke variabler, selvfølgelig. Men studien tilbyr en rask oversikt for å avgjøre om boligeiendommer kan være mulig for deg.

Studien antar god til utmerket kreditt, en 20% nedbetaling og et 30-årig fastforrentet boliglån med 4% rente.

"Rimelig" betyr her at boligkostnadene ikke skal overstige 28% av inntektene dine. Dette er i tråd med standardrådgivning for å holde boligprisene under en tredjedel.

Studien antar også at du skal kjøpe et hjem alene, da det bare tar en lønn.

Hvis du tar minst to lønninger inn i ligningen og vurder medianen husstand Inntekt av et område, bolig ser litt rimeligere ut - men fortsatt ofte stramt.

Median husstandsinntekt over hele USA er $ 53 657, i henhold til tallene fra 2014 i USA.

Dette lander over medianen som kreves lønn, men bare knapt.

Hvis du fortsatt bygger kreditt eller starter med en lavere forskuddsbetaling, kan de månedlige kostnadene dine bli betydelig høyere, noe som gjør boligeiendommer utenfor rekkevidde.

Selv for amerikanere som bor i storbyområder, er gjennomsnittlig husstandsinntekt bare litt høyere: $ 55.855. Det faller godt under $ 61,780 medianen som krever lønn på tvers av alle t-baneområdene som er dekket av denne studien.

Hvor mye trenger du å tjene til å gi et hjem?

Det dyreste området i landet er San Francisco Bay Area, hvor median hjemmeprisen er $ 781,600. Månedlige utbetalinger vil være $ 3,453,24, og krever en lønn på $ 147,996.19.

Med sine billigere byer som balanserer de høye kostnadene til Manhattan og Brooklyn, er New York faktisk billigere enn San Francisco, hvis forsteder og East Bay-kolleger ikke tilbyr den samme balansen til byen som er riktig.

Et medianhjem i New York, som koster $ 384 600 med $ 2,024,64 månedlige utbetalinger, vil kreve en lønn på $ 86,770.19.

Det billigste området å kjøpe et hjem er Pittsburgh, hvor du trenger å tjene bare $ 31.134,50, godt under den nasjonale medianinntekten.

Den gjennomsnittlige boligprisen i Pittsburgh metroområdet er bare $ 128 000, som krever en månedlig betaling på bare 726,47 dollar.

Billigere måter å kjøpe et hus på

Før du fortviler på disse tallene, bør du vurdere alternativene dine.

For eksempel kommer Boston ut på den høyere enden, med en gjennomsnittlig hjemmepris på $ 393,600 og $ 83,151,43 påkrevd lønn.

Men første gang homebuyers kan vurdere den mer overkommelige nærliggende Melrose, Massachusetts. Byen ligger nær et stort t-baneområde, har en sterk lokaløkonomi og kvalitetsutdanning, men med betydelig lavere boligkostnader enn Boston.

Også vurdere å overføre et boliglån helt når du kjøper. Spar opp og kjøp huset ditt med kontanter - du trenger ikke å bekymre deg for renter eller månedlig betaling.

Du kan også se på å kjøpe ditt hjem gjennom et Habitat for Humanity-program.

Eller kanskje å kjøpe bare er ikke din beste innsats.

Kostnaden for boliger i tette byområder kan definitivt gjøre leie et smart alternativ hvis du vil forbli i byen.

Hvis du vil holde fra å synke for mye penger inn i det, kan du prøve disse tipsene for å forhandle utleie i større byer.

Din sving: Har du råd til å kjøpe et hjem i din drømmestad?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar