Penger

Vinn $ 1,000,000 Spille CNBCs virtuelle aksjespill

Vinn $ 1,000,000 Spille CNBCs virtuelle aksjespill


Ville det ikke vært kult hvis du kunne handle aksjer, har ingen risiko for å tape penger, og du kan beholde alle gevinster? Vel, det er min fantasi uansett. 🙂

CNBC holder en fin konkurranse i høst som oppfylle den fantasien. Konkurransen kalles Million Dollar Portfolio Challenge, og de gir bort noen fantastiske priser hver uke til den personen som kan tjene mest penger i sitt virtuelle lager spill.

Hvordan spiller du et virtuelt lager spill?

Et virtuelt lager spill krever ikke noen ekte penger fra deg, fordi du egentlig spiller med "monopolpenger". I denne konkurransen får du en million dollar å leke med; $ 100.000 av det for trading valutaer og $ 900.000 for trading aksjer (aksjer, fond, etc.).

Konkurransen starter 19. september 2011 (som bare skjer for å være bursdagen min!) Og slutter 25. november 2011. Du kan ha opptil 5 forskjellige porteføljer, og du kan lage så mange handler som du vil i løpet av spillet.

Hver uke blir det gitt en premie til den som øker porteføljen med den største prosentandelen. Noen av de ukentlige premiene inkluderer en tur til Dubai og en ferie i Bahamas. På slutten av konkurransen gir CNBC bort en million dollar til den personen som øker porteføljen sin mest gjennom hele konkurransen! Andre plass går også med en 2012 Maserati GranTurismo. Så hvis du lurer på hvorfor det ikke er noen nye innlegg på The Penny Hoarder i desember er det fordi jeg kjører min nye Maserati opp østkysten!

Hva er din strategi for Million Dollar Portfolio Challenge?

Du kan spille spillet uansett hva du liker. Jeg er sikker på at noen mennesker vil behandle det som en heltidssjobb, og det kan til og med være god praksis hvis du har tenkt på å ta opp dagshandel. Personlig er jeg fristet til å bare kjøpe et par penny aksjer og håper på det beste! Eller kanskje til og med ta en stor eierandel i Apple og håper at den nye iPhone er en hit.

Hvis du vil gi aksjekonkurransen et forsøk, klikk her for å skrive inn.


Skrive Inn Din Kommentar