Penger

Tjen penger på å spille Fantasy Football

Tjen penger på å spille Fantasy Football

Jeg bryr meg ikke veldig for sport generelt, men av en eller annen grunn har jeg blitt forelsket i fantasifotboll!

For de av dere som ikke vet, er fantasyfotball en virtuell konkurranse hvor du danner ditt eget fotballag og tjener poeng basert på hvordan de spillerne gjør i det ekte fotballspillet. Fantasy fotball sesongen tilsvarer den vanlige fotball sesongen, så ligaene begynner å danne denne måneden.

Fantasy fotball kan spilles som en hobby, men her er et par måter du kan tjene ekstra penger på å gjøre det ...

Gratis Fantasy Fotballkonkurranser

Det er en rekke høyprofilerte nettsteder som gir ut store premier til vinneren av deres årlige fantasyfotballkonkurranse. Det er gratis å spille, og du kan bli med så mange ligaer som du vil øke sjansene dine for å vinne.

CBSsports.com og FireLeague.com tilbyr begge gratis ligaer i år og gir ut pengepremier på henholdsvis $ 10 000 og $ 6 000.

Vær en League Manager

En annen flott måte å tjene penger på fantasy fotball er å være vert for din egen liga. Samle opp 10 eller 12 av dine venner og lag en gratis liga på et nettsted som ESPN eller Yahoo Fantasy. Lad hver av vennene dine betale $ 25 for å spille. Du får $ 5 som administrasjonsgebyr fra hver spiller, og resten av pengene blir gitt bort som en premie til vinneren på slutten av sesongen. Det er en rask måte å lage $ 50 eller $ 60 for svært lite arbeid.

Ditt andre alternativ er å rekruttere vennene dine til en gratis liga på "Vil du gjøre en innsats." Deres nettsted er annonsestøttet, så det er ingen avgifter å delta og de gir tilbake pengepremier basert på hvor mange poeng du scorer i sesongen .


Skrive Inn Din Kommentar