Penger

Ringer alle freelance-forfattere: Disse 15 nettstedene betaler $ 200 eller mer per artikkel

Ringer alle freelance-forfattere: Disse 15 nettstedene betaler $ 200 eller mer per artikkel


For noen år siden hadde jeg ingen anelse om at jeg kunne få betalt som frilansskribent.

Som mange andre som ønsket å tjene penger på nettet, startet jeg en blogg og håpet å tjene penger på det med annonser da jeg hadde nok lesere. I et år gjorde jeg knapt nok penger til å kjøre bloggen min, og en klient nådde ut og tilbød å betale meg $ 100 for å skrive artikler til hans nettside.

Jeg har siden tjent $ 200 eller mer per artikkel, og frilansskriving har vært min viktigste inntektskilde de siste fem årene.

Hvis du leter etter flere måter å tjene penger som frilansskribent, se utover innholdsfabrikkene.

Her er noen gode lister over nettsteder som betaler for artikler. Hvis du er klar til å utvide omfanget ditt og kaste flere nettsteder, Her er noen alternativer som betaler $ 200 eller mer per artikkel.

1.ParentPick

Betalingen: opptil $ 350

Hvilke redaktører vil ha: Hvis du er en forelder som kan fortelle en historie andre foreldre i Los Angeles ville elske, har du et godt skudd. Artikkelen din kan falle inn i noen av områdets kategorier, inkludert familie moro, utdanning, berikelse, fest, shopping, ferie eller los angeles foreldre.

Nettstedet betaler vanligvis $ 50 per artikkel, eller opptil $ 100 per artikkel hvis du er en blogger. Imidlertid vil redaktører betale mer for kjente emner som krever grundig undersøkelse, og du kan tjene ekstra $ 100 hvis innlegget ditt blir en av deres topp fem, og en annen $ 150 hvis den treffer topplasseringen.

2.CSMonitor

Betalingen: opptil $ 300, avhengig av seksjonen

Hvilke redaktører vil ha: De ser etter artikler for deres internasjonale nyheter, nasjonale nyheter og folk som gjør en forskjell. Deres innsendingsside har en flott guide til hvilke typer emner de er ivrige etter å dekke.

3.WPHub

Betalingen: opptil $ 200, avhengig av emne og lengde

Hvilke redaktører vil ha: WpHub aksepterer artikler om WordPress, inkludert innlegg om webdesigntrender, populære konsepter, koding av beste praksis og oppdateringsprogrammer.

Artikler bør være mellom 800 og 1200 ord med visualer.

4.Eureka Street

Betalingen: $200

Hvilke redaktører vil ha: Du vil dele "human, etisk analyse eller kommentarer om politikk, religion, populærkultur eller aktuelle hendelser i Australia eller verden."

Uønskede brikker kan være opptil 800 ord, og du kan sende en forespørsel til redaktøren hvis du vil bidra med lengre brikker.

5.Reise Kina Guide

Betalingen: $ 200 til $ 500

Hvilke redaktører vil ha: Uavhengige reisende, dele dine unike, uforglemmelige reisehistorier! Du har ikke tidligere publisert dem på egen blogg, og nettstedet har full rett til aksepterte artikler.

6.semafor

Betalingen: $ 100 for smalfokuserte artikler; $ 200 for full-length, state-of-the-art artikler

Hvilke redaktører vil ha: Del din ekspertise om god praksis for programvareutvikling, inkludert artikler om hvordan du konfigurerer, integrerer og utvikler programvare.

For å hjelpe deg med å inspirere, har nettstedet en liste over ideer de vil gjerne se.

7.ProfitBricks

Betalingen: $200

Hvilke redaktører vil ha: Du må skrive klare, trinnvise opplæringsprogrammer om installering eller konfigurering av programvare og applikasjoner. Start med å dele en skriftlig prøve og foreslå et emne for din første opplæring.

8.Great Escape Publishing

Betalingen: opptil $ 200, avhengig av lengde, kompleksitet og type

Hvilke redaktører vil ha: De vil ha artikler på håndverket og virksomheten om å få betalt for å reise, enten ved skriving, fotografering, gir turer eller andre midler. De publiserer også intervjuer om å få betalt for å reise, og forventer at artiklene skal være mellom 300 og 600 ord.

9.Linode

Betalingen: $250

Hvilke redaktører vil ha: De vil ha artikler som lærer folk om Linux, spesielt de om OpenChange, WebRTC, spill servere eller Ansible. Pass på at brikken er original, detaljert, nøyaktig og formatert i henhold til stilhåndboken.

10.To pluss to

Betalingen: $200

Hvilke redaktører vil ha: Two Plus Two er et online pokermagasin som aksepterer artikler om et relatert emne, spesielt strategi, statistikk eller interessante spillere. Artikler bør være rundt 1000 til 2000 ord.

11.Knoji

Betalingen: opp til $ 200

Hvilke redaktører vil ha: Nettstedet trenger artikler for sin Consumer Guide-serie, som gir leserne en grundig titt på selskaper og produktene og tjenestene de tilbyr. Du må søke med noen få eksempler på arbeidet ditt, og du får å velge fra en rekke prosjekter for å jobbe med.

12.Indeni

Betalingen: opptil $ 200, avhengig av lengde og type

Hvilke redaktører vil ha: Indeni vil at artikler skal dele med sitt publikum av IT-ingeniører. Hvis du vet mye om "Check Point brannmurer, F5 load balancers eller Palo Alto Networks brannmurer," de vil høre fra deg - og de vil til og med hjelpe med skrive delen.

Artikler kan være hvor som helst fra 100 til 1500 ord, avhengig av om du skriver en enkel veiledning eller en mer avansert opplæring.

13.The Escapist

Betalingen: $250

Hvilke redaktører vil ha: Denne ledende spillpublikasjonen ser etter artikler om videospill, film og TV, bordspill, tegneserier, cosplay, vitenskap og teknologi.

De følger AP-stil og har spesifikke formateringskrav, så sørg for å gi brikken ekstra en gang før du sender inn.

14.Dette gamle huset

Betalingen: $250

Hvilke redaktører vil ha: Hvis du renoverte huset ditt og fikk hendene dine, skitne gjør det meste av arbeidet ditt, kan dette gamle huset dele historien din.

Send en kort artikkel om hva du gjorde, en planløsning og før og etter bilder til [email protected] for din sjanse til å bli omtalt.

15.komponer

Betalingen: opptil $ 700

Hvilke redaktører vil ha: Compose er en database cloud hosting service, og dets redaktører ser etter artikler om å kjøre databaser for moderne applikasjoner. De foretrekker innleveringer til minst 1000 ord, og de betaler $ 200 i kontanter og $ 200 i Compose credits, som du kan bruke mot selskapets hosting.

Composas innlegg løper på tre måneders sykluser, og på slutten av hver syklus vil redaktørene be deres lesere om å velge deres favoritt Komposere artikler. Hvis artikkelen din er valgt som den generelle favoritten, vil du tjene ytterligere $ 500.

Bamidele Onibalusi (@youngprepro) lærer forfattere hvordan tjene penger og være ansvarlig for Writers in Charge, en ledende blogg for frilansskribenter, der han samlet en liste over 110 nettsteder som betaler forfattere. The Huffington Post kaller ham en suksesshistorie, og han har blitt omtalt i Forbes, Digital Journal og andre ledende publikasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar