Penger

Spennende jobb for en utendørs entusiast: Direktør for Tøffhet for Columbia Sportswear

Spennende jobb for en utendørs entusiast: Direktør for Tøffhet for Columbia Sportswear


Tror du er tøff?

Da har vi jobben for deg.

Columbia Sportswear ansetter to Styremedlemmer. Ja, det er den faktiske jobbtittelen. Hvem ønsker ikke å sette det på deres CV?

Dette er ikke et militært konsert. Du vil ikke kjøre boot camps eller piske folk i form. I stedet vil du teste Columbias utstyr i noen av de mest ugjestmilde forholdene som er tenkelige. Vi snakker ekstremski, trekking i frigid sub-zero temps og annen utforskning av hard terreng, som uten tvil kommer med uforutsigbare værforhold.

Denne seks måneders konserten, som løper 21. september 2015 til 18 mars 2016, involverer reiser verden til ikoniske steder for å se hva utstyret - og, la oss være ærlige, du - er virkelig laget av.

Og det er bare en del av det. Du vil også del dine opplevelser med verden via sosiale medier, fjernsyn og andre medier.

Hvem bør søke om denne tøffe jobben?

"Hvis du føler deg levende i det wild, drøm om Snapchatting en 100 ft kliff-dykk, Instagramming fra toppen av Mount Rainier og sette utstyr til den ultimate testen, er denne posisjonen for deg!" Applikasjonen leser.

Med andre ord, ansette ledere leter etter eventyrlystne, utgående, sosiale medier-savvy folk som er villige til å komme inn i noen grit-test situasjoner.

Hvor mye kan du tjene?

Hvis du er valgt for en av de to stillingene som er tilgjengelige, vil du tjene $ 26 000 over seks måneders ansettelsesperiode (med mulighet for utvidelse dersom du og Columbia er enige).

Og du trenger ikke å lete etter et sted å bo. Portland, Oregon-baserte selskapet vil gi boliger hvis de ikke allerede bor i nærheten.

Men stol ikke på å tilbringe mye tid i Portland. Jobben innebærer 85% reise gjennom USA og hele verden. Du får også helseforsikring, betalt avgang og pensjonsytelser i løpet av seks måneder.

Hva gjør lederen av tøffhet?

Siden dette ikke er en jobbtittel de fleste av oss har hørt før, hva vil denne personen gjøre?

Kort sagt, din jobb vil være tester Columbia Sportswears utstyr i "det mest utfordrende vær og skremmende topografi [du] kan finne."

Men du vil ikke beholde den kunnskapen til deg selv. Den andre avgjørende delen av jobben er å kunne formidle de eventyrene til verden, så du bør også ha solid kommunikasjons- og delingsferdigheter.

Og din første arbeidsdag vil være på nasjonal TV (ingen press). De to styremedlemmene vil vises på Jimmy Kimmel-showen først etter at de er ansatt. Dette er et høyt profilert konsert!

Hvilke ferdigheter trenger du å være direktør for hardhet?

Columbia er på utkikk etter "alle som bor og puster opp eventyr." De vil også ha folk med konkrete utendørsferdigheter, inkludert ski og / eller snowboard ferdigheter (feriested eller backcountry), fotturer og en lidenskap for å dele opplevelser.

Selvfølgelig må du også være tøff. De vil ha folk som kan teste utstyret med tillit og bevise at de vil tåle de tøffeste forholdene.

"Vi søker de som har utholdenhet, kreativitet og en irrepressibel ånd for å hjelpe dem å overleve, trives og, viktigst av alt, fagmessig dele sin reise over uvanlige og utfordrende miljøer," sier søknaden.

Av denne grunn er Columbia på jakt etter søkere som er ok med mer enn litt oppmerksomhet. Hvis du er utadvendt, medieavhengig, og begeistret på ideen om å dele eventyrene dine med verden via tv, sosiale medier og andre medier, kan denne jobben passe bra.

Hvordan søker du?

Søknaden er åpen til 31. august.

Å kaste hatten inn i ringen, må du fortelle dem om ditt siste store eventyr, svar på noen andre spørsmål, og legg til et CV og et bilde. Hvordan er det for et morsomt program?

Hvis du gjør det til andre runde, vil du lede til en personlig screening på egen bekostning. Portland screening vil være 8. september, og East Coasters kan planlegge på vei til New York den 12. september.

Hvis du er en av de to individer som er valgt for jobben, vil du raskt pakke vesker og flytte til Portland, Oregon innen 20. september. Så vises du på Jimmy Kimmel ... og får vise verden bare hvor tøft du er.

Din sving: Er dette den typen jobb du vil søke om?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar