Penger

Denne jobben vil faktisk betale deg å slappe av med elefanter hele dagen

Denne jobben vil faktisk betale deg å slappe av med elefanter hele dagen

Du kan si at jeg er besatt av elefanter.

Jeg dro til elefant leir i Thailand, jeg har en elefant tatovering - og denne videoen av en baby elefant i et barnas basseng er det første jeg snakker om når jeg føler meg trist.

Så det tar ganske mye all min energi ikke å søke om denne jobben jeg nettopp har funnet i Kambodsja.

Stillingen er en elefant og skogsfortolkningsveiledning med Elephant Livelihood Initiative Environment (ELIE), en NGO i Mondulkiri, Kambodsja.

Hvis du er så lidenskapelig om pachydermer som jeg er, fortsett å lese ...

Hvordan jobbe med elefanter i Kambodsja

Det primære målet med ELIE, organisasjonen du vil jobbe med, "er å forbedre helsevesenet og velferden til fangede elefanter og bistå i sine ville motparter."

Som en guide vil du jobbe sammen med "en lokal motpart for å gjennomføre et daglig turprogram" og utdanne besøkende "på elefant situasjonen, skogvern, lokal urbefolkning og ELIE / EVP prosjekter."

Fordi du skal jobbe med besøkende hele dagen, må du være en "boblende, utadvendt og ressursfull person." Du må også vandre "over tøft terreng for å komme til elefantene", så du må være i god form .

Andre krav inkluderer en bakgrunn i utendørsutdanning, en "ivrig interesse for dyrelivet" og en førstehjelpsertifisering og førerkort.

Du vil bli betalt i lokal valuta; Det eksakte beløpet er ikke spesifisert, men oppføringen sier at det ville være "mer enn nok til å dekke dine levekostnader mens du er her.”

Det har ikke blitt håndhevet i mange år, men alle utenlandske arbeidstakere må ha kambodjansk arbeidstillatelse. Fra min forskning ser det ikke ut til å være vanskelig å få og koster $ 100.

Dette er en heltidsposisjon, med en innledende forpliktelse på minst ett år. Det starter i slutten av august eller begynnelsen av september, og søknadsfristen er 31. juli.

For å søke, send ditt CV og en kort introduksjonsvideo til jemmabullock (at) gmail (dot) com.

Som jobbsøkingen sier, "jo mer gal og interessant videoen - jo bedre."

Hvis du får jobben, gi meg beskjed - Jeg kommer på neste fly for et besøk!

Din sving: Elsker du elefanter? Er dette din drømmejobb?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar