Penger

Disney, Universal, Hulu og Comcast er ansatt, og Perks er fantastisk

Disney, Universal, Hulu og Comcast er ansatt, og Perks er fantastisk

Gode ​​jobbmuligheter er få og langt mellom disse dager. Og når de gode gjøre presentere seg selv, de er vanligvis ristet opp før du kan til og med støv av ditt CV.

Og derfor blir vi ganske glade her når vi hører om selskaper ansetter hundrevis av mennesker samtidig.

Så her er noen gode nyheter: Disney World, Universal Studios, Comcast og Hulu er alle ansette en mye av mennesker i år. Les videre for å se om en av disse jobbene er riktig for deg!

1. Disney World ansetter 1000 personer

I forkant av åpningen av sin nyeste attraksjon Pandora: The Avatar of Avatar på Animal Kingdom, Disney World Resort i Orlando, Florida, ansetter opptil 1000 nye medlemmer. Posisjoner vil være tilgjengelige på hver av de fire hovedparkene, vannparkene, ESPN Wide World of Sports Complex, Disney Springs og på mer enn 20 av de nærliggende feriestedhotellet.

Selskapet ønsker å fylle både full- og deltidsstillinger, spesielt i mat og drikke, transport, sikkerhet og parkering.

Bortsett fra den åpenbare fordelen av å komme til å tilbringe hver dag på det lykkeligste stedet på jorden, er fordelene og fordelene som Disney-medlemmene liker, ganske søte: rabatter på spisesteder, varer og rekreasjonssteder, inkludert feriestedhoteller; gratis temapark opptak, pluss noen gratis og rabatterte opptak billetter for venner og familie; barnevakt på stedet; eksklusive snøforhåndsvisning av nye turer, attraksjoner og parker; velvære programmer; og listen fortsetter!

Heltidsansatte kan også kvalifisere for helseforsikring, ferie og sykefravær. Både full- og deltidsstillinger kan være berettiget til pensjonsordninger.

Betalingen varierer etter posisjon og erfaring, men Disney betaler alle kastede medlemmer hver uke.

her for å søke å bli et Disney-kastet medlem - og gjøre drømmer til virkelighet!

2. Comcast ansetter 5.500 personer

Comcast ansetter 5.500 mennesker over hele landet for å fylle mesteparten av kundesupportrollene på entry level.

Kundeservicen roller vil betale $ 16 en time og opp, avhengig av erfaring.

Heltidsansatte Comcast-ansatte nyter fordeler som omfattende medisinske, tann- og sikringsforsikringsplaner, 401 (k) matching og høflighetstjenester for TV og internett.

her for å søke nåværende åpninger og søke om karriere hos Comcast.

3. Hulu er ansatt 500 personer

Streaming-videotjenesten annonserte nylig at det åpner et nytt hovedkvarter i San Antonio, Texas. Selskapet sier at anlegget vil skape 300 arbeidsplasser innen utgangen av 2017 og ytterligere 200 arbeidsplasser innen utgangen av 2018.

Ansatte ved Hulu får helse, visjon og tannlegeforsikring, en 401 (k) kamp, ​​ferietid og syke dager, pluss ekstra bonuser som en $ 40 månedlig velvære stipend og, angivelig, massevis av gratis mat.

Betalingen avhenger av posisjon og erfaring.

Du kan gå her for å se hvilke stillinger Hulu er å ansette i ditt område.

4. Universal Studios er ansette 1700 personer

Universal Studios Orlando annonserte tidligere i år at det ansetter 1700 nye lagmedlemmer før åpningen av sin nyeste vannpark, Volcano Bay, i sommer.

Kulinariske, matvarer, sikkerhet og sikkerhet (inkludert mer enn 400 livreddere), vareteknikk, billettsalg, transport og parkeringsplasser er tilgjengelige. Så i utgangspunktet alt.

Fordeler for universelle teammedlemmer inkluderer gratis parkopptak, rabatter på mat og varer, gratis gjestekort og rabatter på feriestedhoteller.

Betalingen varierer etter stilling.

Du kan gå her for å bla gjennom åpne stillinger og søke om å bli et Universal Orlando-lagmedlem.

Og hvis du elsker jobbene som er oppført her (men kanskje du ikke bor nært nok til å søke), sørg for at du liker The Penny Hoarder Jobs Facebook-siden - vi legger inn jobber som passer hver livsstil.

Din sving: Har du din CV klar?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar