Penger

40% av frilansere har ikke en formell pensjonsordning. Her er hvorfor

40% av frilansere har ikke en formell pensjonsordning. Her er hvorfor

Å være selvstendig næringsdrivende har sine fordeler.

Du blir din egen sjef. Du kommer til å sette dine egne timer. Vil du ha en fridag? Vel, du får en fridag.

Du kan gjøre en anstendig levende å gjøre det også. Ifølge en undersøkelse utført for Small Business Majority, en nasjonal småbedrift advocacy gruppe, 48% av de undersøkte entreprenørene sa at de gjør minst $ 50 000 årlig og 53% identifiserer som "gjør det bra" eller "gjør det veldig bra."

Faktisk ønsker bare 6% å avslutte freelancing og gå tilbake til arbeidstid på heltid.

Det er til tross for frykten de fleste frilansere hadde før de tok sjansen. Disse bekymringene var inkludert:

  • Mangler arbeidsgiversponsorert pensjonsordning (52%)
  • miste arbeidsgiver-sponsede fordeler som helsevesenet (54%)
  • deres evne til å generere arbeid (63%)

Ifølge undersøkelsen er pensjonering fortsatt topp for mange frilansere. Sytti prosent rapporterte å spare for pensjon var enten "noe av en bekymring" eller en "stor bekymring" for dem.

Frilansere er ikke forberedt på å gå på pensjon

Ja, frilansere elsker deres livsstil, men de planlegger ikke nødvendigvis å jobbe til den dagen de dør. Dessverre kan pensjonering være vanskeligere for frilansere enn sine venner som jobber med tradisjonelle 9-til-5-jobber.

Ifølge studien, 40% av frilanserne sparer ikke nok for pensjonering. For de som forsømmer sitt nestegg, kommer det for det meste ned til inntekt.

Av de frilansere som ikke klarer å spare, sier 69% av dem at det er vanskelig å etablere en formell pensjonsplan fordi de heller ikke tjener nok penger eller at inntektene varierer så mye hver måned at det kan være vanskelig å spare konsekvent.

Når du svarer på en annen spørsmålsspørsmål, sa 35% at de ikke vil kunne trekke seg komfortabelt, med mindre de finner en annen inntektskilde eller øker deres bidrag til deres spareplan.

Som for de som tjener nok penger og føler seg komfortable, legger man penger i tillegg, det er en annen bekymring - mangel på pensjonsplaner som passer deres behov.

Hvilke Frilansere ønsker ut av en pensjonsordning

Når det gjelder den perfekte pensjonsplanen for frilansere, er fleksibilitet nøkkelen, viser studien.

Faktisk sa 83% av frilanserne at de ville være mer sannsynlig å gjøre pensjonssparing en prioritet hvis de hadde muligheten til å ta ut penger uten å betale en straff. Det ville tillate mer økonomisk fleksibilitet i en klemme.

I en perfekt verden vil pensjonsplaner også inneholde automatiserte funksjoner som justerer investeringer basert på alder og strømlinjeforme prosessen med å bidra til planen mens du betaler kvartalsskatt.

Hvis noen av disse alternativene var tilgjengelige, Frilansere sa at de ville være mer enn 70% mer sannsynlig å spare.

Når det kommer til å spare, er alle ikke tapt

Mangelen på tilgjengeligheten av disse alternativene betyr at en betydelig del av konserndirektørene fortsatt ikke sparer for pensjonering.

Men det er også noen gode nyheter: 60% av frilanserne satser aktivt på penger for pensjonering med opsjonene de har nå, og flertallet bidrar regelmessig til en tradisjonell IRA-, Roth IRA- eller 401 (k) -konto.

For frilanserne som har spart, sier ca 16% av dem at de kan trekke seg tilbake i dag, men jobber fortsatt etter eget valg. En annen 25% sier at de fortsatt har noen sparer å gjøre - men er ellers på vei til å pensjonere seg komfortabelt.

Å være klar for pensjonering kan være vanskelig og forvirrende. Men disse fem pensjonsalternativene for frilansere kan hjelpe deg med å stable dine penger.

Din sving: Frilansere, har du begynt å spare for pensjonering?

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun brukte 18 måneder som frilanser og er trist å innrømme at hun var blant de 40% som ikke sparte for pensjonering i løpet av den tiden.

Skrive Inn Din Kommentar