Tilbud

Barnes & Noble vs Amazon Prime: Hva er den beste avtalen for hjemmeskole?

Barnes & Noble vs Amazon Prime: Hva er den beste avtalen for hjemmeskole?

Undervisning er en hard nok jobb som den er.

Og selv om du sikkert har fått viktige ting å bekymre deg for enn bøker, er prisen ikke noe å nyse på.

Spesielt hvis du er hjemme-skole - og leverer studentens bøker så vel som din egen. Du kan raskt ende opp med å bruke mye mer enn du hadde forventet.

Selv klasselærerlønn gir ikke mye wiggle-rom - og du jobber med konserten gratis. Heldig du.

Hva er en hjemme-skoler å gjøre?

Barnes & Noble's Educator Program gir lærere rabatterte bøker

Hvis du regelmessig handler hos Barnes & Noble, har du sannsynligvis fått sitt $ 25-års rabattmedlemskap.

Men du vet kanskje ikke om det er helt gratis Utdannelsesprogram.

Programmet er satt opp for pre-K og K-12 lærere som arbeider i offentlige, private eller parokale skoler - men Hjemmeundervisning foreldre er også berettiget.

Du må gå inn i en fysisk butikk for å registrere deg med et bilde-ID og et brev med følgende detaljer: "familienavn og adresse; navn på hjemmeundervisning for foreldre klasse nivå av hvert barn blir hjemmeundervisning. "

Når du er godkjent, får ditt toårige medlemskap deg "20% av listeprisen på de fleste innbundne og paperback-bøker, leker og spill, til bruk i klasserommet, med mindre annet er nevnt," samt "periodiske spesielle kampanjer .”

I tillegg kan du bruke rabatten både i butikk og online.

Barnes & Noble Educator Program eller Amazon Prime?

En 20% rabatt er alt bra og bra, men i vår internettalder kan det hende du har problemer med å huske sist gang du satte foten i en mursteinmørtelbokhandel.

Og du lurer kanskje spesielt på hvordan Barnes & Nables rabatt sammenligner med Amazon Prime.

Mens Barnes & Noble's avtale er gratis å bli med, tilbyr Amazon Prime ennå ikke et bestemt opplæringsrettet program - så du må pony opp hele $ 99 årsavgift (etter å ha utnyttet 30-dagers gratis prøveperiode, selvfølgelig).

Når det er sagt, har Amazon Prime åpenbart mye mer tilgjengelige gjenstander enn bare bøker og spill, og mange av dem er til sterkt nedsatte priser.

Barnes & Nobles programvilkår inneholder en lang liste over ekskluderinger, inkludert DVDer, Blu-ray-plater, tidsskrifter og, mest problematiske for lærere, lærebøker.

Programmet inkluderer ikke gratis frakt, selv om Barnes & Noble tilbyr gratis standard frakt automatisk hvis du kjøper $ 25 eller mer verdt av kvalifiserte varer.

Men hvis du bare trenger en bok eller to, må du fortsatt betale - og ganske dyrt, hvis du vil at de skal dukke opp ved døren din raskt.

Da jeg lagde en bok i min Barnes & Noble vogn kort etter middag på en onsdag, var det ikke noe alternativ å få det levert fredag ​​- og hvis jeg ønsket det mandag, ville jeg betale mer enn prisen på boka selv i frakt avgifter.

For å sammenligne de to tjenestene mest mulig, gjorde jeg en casestudie med "Uglies", en bok om mange sommerleselister i år - og det er alt jeg vet om det.

Prisen på Barnes & Noble tilsvarer faktisk Amazonas: Begge leverandørene selger den innebygde versjonen for 13,65 dollar, diskontert fra sin pris på 19,99 USD.

Den ekstra 20% rabatten bringer prisen ned til $ 10,92 hos B & N - men hvis det er den eneste boken du kjøper, betaler du fortsatt $ 3,99 for standard, sløv shipping.

På Amazon går det ikke mye lavere enn $ 13,65 ... med mindre du kjøper brukt, som du også kan gjøre i Barnes & Noble's nettbutikk.

Men hvis du allerede har bestilt for Prime, kan du få den i hendene om to dager uten å betale en krone, selv om det er den eneste boken du kjøper.

Så selv om boka i seg selv er teknisk billigere hos Barnes & Noble, vil kjørelengdeet variere avhengig av hvor mange bøker du trenger på en gang og hvor raskt du trenger dem - og om du ofte bestiller online ofte for å gjøre Prime's $ 99 medlemskap betalt for seg selv .

Bunnlinjen?

Barnes & Noble programmet er gratis og enkelt å bli med, og rabatt er en rabatt.

Måten vi ser det på, hvorfor ikke bli med? Så, hvis du noen gang finner deg selv vandre rundt en fysisk butikk - eller hvis du oppdager at du trenger en bok akkurat nå - kan du enkelt få 20% avslag.

I tillegg er det tenkelig at du kanskje finner en bok priset billigere hos Barnes & Noble - noen virkelig gode bøker noen ganger ende opp på butikkens bargain hyller!

Men vi står fortsatt bak Prime Som en stor del for ganske mye alle inkluderte hjemmeundervisningslærere. Og hvis du bruker den til å bestille alltid nødvendige hjemvarer som papirhåndklær eller toalettpapir, er det ganske enkelt å få pengene dine til å betale gratis.

Uansett hva du gjør, kan du finne måter å spare enda mer på skolens nødvendigheter hele året.

Først av alt, sørg for å pakke avtaler for å få den aller beste prisen hver gang du handler - uansett hva du handler for. Slik gjør du det.

Som du vet, er det mer til skolelever enn bøker.Her er hvordan en mor utrustet begge barna med alt de trengte for akademisk år ... for bare 19,05 dollar.

Og ikke glem om klær barna dine er stadig ute. Her er sju smarte måter å lagre på back-to-school duds.

Tross alt må du bare gjøre alt igjen neste år!

Din tur: Er du hjemme-skole barna dine? Har du funnet noen andre store spareprogrammer? Gi oss beskjed i kommentarene, slik at vi kan hjelpe flere Penny Hoarders!

Opplysning: Vi nøler ikke med å plukke pennies av fortauet når vi ser dem. Men de tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper våre inntekter til å vokse enda raskere. I tillegg er det mye renere enn fortauet penger.

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar