Penger

Ta disse tipsene fra 3 havfruer på hvordan du kan kaste et nett for din drømmekarriere

Ta disse tipsene fra 3 havfruer på hvordan du kan kaste et nett for din drømmekarriere


Hver havfrue har sin historie.

Hannah Fraser, Linden Wolbert og Marina Anderson kan alle være sirener fra sjøen, men hver har sin egen krok for å tjene penger som en sann havfrue.

Anderson svømmer i en havfrue show hver helg; Fraser skaper levende kunst som en havfrue-modell; og Wolbert lærer om havene gjennom liveopptredener og hennes YouTube-videoer.

(De er ikke det eneste havet fortryllende som raker i muslingene - her er en fortelling om Florida's Weeki Wachee havfruer.)

Denne trioen av sjøsprites var villig til å hjelpe oss med å lande dwellers med åtte tips for å snu den fargede fantasien til en ekte karriere.

1. Bygg til skalering

Fraser sier at hun var besatt av havfruer som et barn som vokste opp i Australia og overbevist moren om å forvandle henne til en sann havfrue - en slags.

"Moren min hjalp meg med å skape denne første havfruehalen, som var helt ufunksjonell," sier Fraser, som nå bor i Los Angeles. “Det var i utgangspunktet å binde bena sammen og sette puten på slutten.

Fraser innrømmer sin entusiasme for at halen kunne ha endt i katastrofe hvis det ikke hadde vært for ren besluttsomhet - og et sterkt svømmetur.

«Jeg vet ikke hvorfor [moren min] trodde det ville være bra for meg å hoppe i bassenget - kanskje hun visste ikke engang - men jeg var bare klar til å gå for det," sier Fraser. "Det var et flott synke-eller svømmetur øyeblikk, og jeg lærte å svømme veldig, veldig bra."

I dag har Fraser 14 haler - hver enkelt designet for en bestemt bruk, for eksempel fotografering, film eller levende utseende.

2. Vær forberedt på å si "No Flipping Way"

Utfører som havfrue Linden på offentlige arrangementer, bursdagsfester og skoler, fremmer Wolbert seg som en "ocean edutainer", lærer barna om akvatiske dyr og fremmer bevaring.

Definere hennes merke og verdier tidlig i karrieren hennes hjalp henne til å stå sterk mot en tidevann av monetære fristelser, ifølge Wolbert, som er basert i Los Angeles.

"Jeg kunne ha gjort massevis av skumle bachelorpartier som ikke var hvor som helst i nærheten av min G-rated, geeky science mermaid persona - og tjente mye penger," hun Wolbert. "Men gjett hva? Jeg snudde dem alle fordi det ikke er meg.

"Det er ikke i mitt hjerte, og det hjelper ikke å utdanne barna om havet."

3. Hold pusten din

Anderson anerkjente potensialet for hennes akvatiske show da hun besøkte den nautiske tema Wreck Bar i Fort Lauderdale, Florida.

Hotellets bar inneholdt vinduer som tilbys undervannsutsikt i bassenget - ideelt for en havfrue show.

Hun spilte ideen i 2006 og ga en demonstrasjonsprestasjon. Hotellet slått henne ned, men tilbød å la henne trene i bassenget.

Hun betraktet det som en mulighet til å bevise tvilerne feil.

"Hver torsdag klokka 5:30 vil jeg være her. Jeg begynte å annonsere det ... 'Kom og se en havfrue svømme gjennom portholes,' 'sier Anderson. “Innen to måneder var baren full ... og deretter revurderte hotellet.”

Hotellet hyret henne, og hun har utført i barens helvannsshow siden det.

4. Gå med strømmen

Frasers Plan A for hennes karriere var ikke å være en havfrue, men å tegne dem som en fantasiartist.

Det tok å bli kastet i en undervannsmodellskyting for henne å innse at hennes svømmekunnskaper åpnet muligheter utover lerretet.

"Jeg trodde ikke at jeg hadde et spesielt talent," sier Fraser. "Men da Jeg skjønte at alle andre slags ser ut som å dø av blowfish under vannet, og det var mitt lykkelige sted.”

Fraser har siden gått på å vises i mer enn et dusin tv-serier og filmer, inkludert Oscar-vinnende dokumentarfilm "The Cove" fra 2010.

"Det var ikke før jeg gjorde den modelleringsjobben der jeg hadde a-ha-øyeblikket," sier Fraser. "Jeg skjønte," Å, jeg er fantasy skapningen - jeg trenger ikke å tegne det. '"

5. Diversifiser dine (inntekter) strømmer

Alt gikk svømmende for Wolbert tilbake i 2012 da hun begynte å lage en pedagogisk serie, "Mermaid Minute", på hennes YouTube-kanal.

"YouTube pleide å være en stor inntektskilde for meg," sier Wolbert. “Jeg gjorde fire sifre i måneden.”

Hun finansierte selv sin andre sesong av serien via en Kickstarter-kampanje som økte mer enn $ 26.000.

Men tidevannet var de a-changin '.

"Jeg vil ikke disses YouTube og Google, men de har endret sine algoritmer, og det har blitt mye mer utfordrende," sier Wolbert, som konstaterer at YouTubes strengere inntektsbehov forlot henne å finansiere videoene i lommen.

I stedet for å drukne hennes sorger, spredte hun inntektene sine gjennom andre ventures, blant annet ved å utvikle en Mermaid Linden Mono Fin av Body Glove i 2013 og gjøre levende forestillinger i hennes havfruehale.

Mange forskjellige fasetter av inntektsfordeling - det er viktig for meg, sier hun.

6. Øk din nettoværdi

Mermaiding er ikke alle dovne laguner og danser med delfiner.

Selv om det kanskje ikke er en del av en jobb hun drømte om, sier Fraser å lære forretningsmessige ferdigheter som budsjettering, markedsføring og forhandlinger, har gitt henne mulighet til å plotte sitt eget kurs til suksess.

Det er mange mennesker som vil si, "Å, la meg styre deg, og du er bare den vakre havfruenpiken, "Sier Fraser. "Men det er tider jeg har kommet i trøbbel - når jeg gir over tømmene til noen andre."

7. Eie din Ursula

Ikke alles undervanns fantasi passer til stereotypen.

På grunn av populariteten til en viss Disney prinsesse, har havfruer en tendens til å bli feid inn i den søte og uskyldige mengden - med mindre du henger med den brennende Anderson.

Hun legger på familievennlige show tidlig på dagen på Wreck Bar, men for sena showene går hun en aqua burlesque.

Og mens Anderson kan gamely fylle spørsmål om Ariel for de små jentene, hevder hun at en viss skurk var på et mye lykkeligere sted, careerwise.

Ariel vil ikke være en havfrue - du vil være noen som hater å gjøre det hun gjør?"Sier Anderson med en latter. "Ursula likte å være seg selv - drakkdronningen liker å være seg selv, er behagelig i kroppen sin."

8. Bare hold svømming

Det er ikke noen høgskoler som tilbyr majors i mermaiding (ennå), så Wolberts vei til en fin-tastisk karriere krever mye besluttsomhet.

"Du må ha denne visjonen som er så klar," sier Wolbert. "Følg det med alle tøys og lidenskap og positivitet og optimisme du kan.

"Du skal ha barrierer ... du skal ha folk som er pessimister.”

Så hvordan holder en havfrue hodet over vann?

«Jo mer du tror på deg selv, jo mer sannsynlig blir drømmene dine realisert,» sier Wolbert. "Så omgir deg selv med folk som tror på deg og hjelper deg, nærer deg, styrker deg - selv på de dagene du føler deg som å slutte."

Kanskje det er derfor disse tre gjør en så god pod.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å shell-ebrate gode tider. Kom igjen.

Skrive Inn Din Kommentar