Penger

Planlegger din neste ferie? 4 måter å tjene penger mens du er borte

Planlegger din neste ferie? 4 måter å tjene penger mens du er borte

Når du tenker på å være på ferie, kan du sannsynligvis forestille deg å slappe av på stranden, og drikke Mai Tais, eller utforske nye byer og ta deg til severdighetene. Vi gleder oss alle sammen i våre få dyrebare dager hvert år, og ofte skryter vi om ferien som det er penger.

Gitt den betydningen amerikanerne plasserer på denne tiden, kan man forvente at hver ansatt vil være sikker på å bruke hver feriedag han tilbys. Men det er ikke tilfelle - 41% av amerikanerne taper ut på deres ferietid hvert år. Mens noen ansatte er stresset om å falle på jobb, bekymrer andre at ingen andre vil kunne holde øye med ting mens de er borte.

I tillegg til disse bekymringene er det også den betydelige økonomiske kostnaden for reise. Paradiset kommer ikke billig! Faktisk koster den gjennomsnittlige ferien for en familie på fire $ 4000, ifølge en undersøkelse av American Express!

Selv om jeg ikke kan tilby råd til å hjelpe med arbeidsmengden, jeg kan hjelp med kostnaden av ferien. Hva om du faktisk kunne tjene penger mens du nyter tiden din fra jobb?

Før du planlegger din neste ferie, bør du vurdere disse måtene å tjene penger mens du er ute av byen.

1. Lei ut ditt hjem på Airbnb

I stedet for å la huset eller leiligheten ligge tomt mens du er borte, leier du hjemmet ditt for å kompensere for kostnaden for turen. Bruk Airbnb til å koble med folk som ønsker å bo i ditt område.

Som vert, vil du leie hjemmet ditt til en besøkende (eller gruppe) mens du er på ferie. Prisene varierer etter by og nabolag, men du kan ende opp med å lomme nok til å betale for ditt eget hotell.

Jasper Ribbers er en Airbnb-vert og medforfatter av bestselling Airbnb-boken, Få betalt for din pute. Han anbefaler at nye verter prisene sine hjem konkurransedyktig for å tiltrekke sine første gjester og få positive vurderinger. Når du har flere gode anmeldelser på profilen din, kan du prøve å øke prisen litt på din neste oppføring. I dag befinner Ribbers 'Amsterdam-leilighet opp til $ 300 per natt!

2. Del bilen din med RelayRides eller FlightCar

Kanskje du ikke er en for å leie ut huset til fremmede, men vil du vurdere å la dem bruke bilen din? RelayRides er et online bilutleie fellesskap som tilbyr penger og gratis flyplass parkering til folk interessert i å leie sine kjøretøy til andre reisende.

Hvis du ikke kjører til ferie destinasjonen, hvorfor ikke tjene penger med bilen din i stedet for å la den sitte på flyplassen? Du kan tjene opptil $ 150 per uke, eller tjene $ 0,40 per kilometer kjøretøyet er drevet av leietakere. Og hvis ingen leier bilen mens du er borte, har du i det minste spart penger på parkeringsplassen på flyplassen!

Jeg gleder meg til å teste denne tjenesten på min siste tur, men for meg aksepterer RelayRides bare kjøretøy med mindre enn 100 000 miles.

Når jeg skriver dette innlegget, opererer RelayRides ut av San Francisco (SFO) og Los Angeles (LAX), mens rival FlightCar dekker de to flyplassene, plus Boston (BOS).

3. Gå en tur med Gigwalk

En annen morsom måte å tjene penger på ferie er med gratis Gigwalk smartphone-appen. Sjekk kartet og fullfør mini-oppdrag (eller "gigs") i nærheten av deg for å tjene en liten avgift. Det kan være en morsom måte å tilbringe en ettermiddag på å utforske en ny by, og det føles nesten som en scavenger jakt.

Du finner gigs i store byer over hele landet. Hver enkelt innebærer normalt en enkel oppgave som å fotografere interiøret i en butikk eller verifisere en restaurantmeny. Than spiller vanligvis i verdi fra $ 4 til $ 8, så kunsten er å finne et sted med en rekke muligheter i nærheten.

Ingen erfaring er nødvendig og det er ingen søknadsprosess. Bare søk etter konserter i nærheten av feriedestinasjonen din - restauranter, kjøpesentre, kaffebarer og andre forhandlere - og ta en tur med smarttelefonen.

4. Utforsk med feltagent

Field Agent er en annen app som hjelper deg med å tjene penger mens du er på ferie. Last ned appen til iPhone, iPad eller iPod, og opprett en profil, og se etter oppgaver i nærheten av deg. De kan inkludere mystery shopping lokale forhandlere, ta bilder eller se etter produkter.

I et raskt søk på nærliggende oppgaver fant jeg gigs som spenner fra $ 3 til $ 6,50 som hver tar omtrent to til fire minutter å fullføre. For eksempel krever en oppgave å besøke en lokal AT & T-butikk til mystery shop for enheter og ta bilder. Den tildelte tiden er 2 minutter og utbetalingen er $ 5.

Hvis du deler mange av disse oppgavene sammen i et lite, walkable område, kan du tjene en anstendig sum penger om et par timer. For å øke utbetalingen din, prøv å bruke Field Agent og Gigwalk samtidig.

Vil du tjene penger på din neste ferie?

Hvis du har unngått å ta litt av ferien, kan disse monetære incentivene hjelpe deg med å nyte en velfortjent pause. Prøv en eller flere av disse alternativene på din neste ferie for å kompensere for kostnadene for turen din.

Din sving: Vil du prøve en av disse måtene å tjene penger på ferie?

Nick Loper hjelper folk å tjene penger utenom dagjobben. Han er en forfatter, online entreprenør og livslang student i spillbransjen.Hans siste rolle er som Chief Side Hustler på SideHustleNation.com, et voksende samfunn og ressurs for aspirerende og deltidsansatte.

Skrive Inn Din Kommentar