Penger

Arbeid som Senior Concierge og få betalt for å hjelpe deg med noen besteforeldre

Arbeid som Senior Concierge og få betalt for å hjelpe deg med noen besteforeldre

Besteforeldre er så gøy.

De ødelegger oss og kjenner alle de beste historiene om våre foreldre. Noen kan til og med kjøre sirkler rundt oss uten å svette.

Det er derfor jeg er glad for å rapportere at amerikanerne lever lenger enn noensinne. Antallet personer i USA i alderen 65 år og eldre var 46,2 millioner i 2014, og forventes å stige til 98,2 millioner i 2060, ifølge United States Census Bureau.

Mens det er flott at Gram og Gramps kommer til å vare litt lengre, har økningen i eldre befolkningen ført til en økende etterspørsel etter ikke-medisinske assistenter for å hjelpe eldre borgere med å styre hverdagens oppgaver.

Faktisk har en hel bransje dannet for å møte dette behovet, og det er noe du vil høre mye mer om i de kommende årene.

Jeg snakker om senior concierge-tjenester, eller eldre concierges som de noen ganger kalles.

Etterspørselen etter Senior Concierge Services vokser

Senior concierges ansettes av familier for å drive eldre til legeavtaler og ærend, bistå med mindre husarbeid eller bare bare beholde dem.

«Det er i utgangspunktet ... mor og pappa blir eldre, men de begynner å trenge litt hjelp,» forklarte Justin Lin, administrerende direktør for senior concierge service-sjef. "De er ikke klare til å ansette en fullblåst omsorgsperson, de trenger ikke hjelp med å kle seg, de trenger ikke noen å komme hver dag, men de trenger litt støtte. Og de trenger den personlige berøringen og tillitsfaktoren. "

Arrangementet betyr at eldre borgere er mindre avhengige av venner og familiemedlemmer, og konserter har mulighet til å tjene ekstra penger. Det er en vinn-vinn.

Jill Kaplan, en eldre concierge i Denver, Colorado fortalte The New York Times hun gjør $ 25 til $ 40 per time bare arbeider noen dager i uken.

Kaplan sa det er "veldig tilfredsstillende" og "mer meningsfylt" enn andre muligheter for sidegitt, som å bli en rideshare-driver.

Hvordan bli en Senior Concierge

Arbeide for en senior concierge byrå er en fin måte å koble sammen med familier på jakt etter litt hjemmehjelp. AARP anbefaler at du sjekker databasen International Concierge & Lifestyle Management Network for å se hvilke selskaper som opererer i ditt område

Hvis du foretrekker å jobbe som freelance senior concierge, bør du vurdere å logge deg på Care.com for å bli matchet med familier som er på utkikk etter en hjemmepleier. (Du får også tilgang til en rekke fordeler!)

Hvis du bestemmer deg for å forgrene seg på egenhånd i stedet for å registrere deg med et byrå eller en tjeneste for matchende tjenester, må du sørge for å arkivere alle nødvendige papirer for å betale din føderale, statlige og lokale skatt.

"Hvis du blir betalt under bordet, er du i strid med loven," fortalte advokat Hyman G. Darling AARP.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å fortelle leserne om interessante eller uvanlige jobber. Se henne opp på Twitter (@ lisa) hvis du vil fortelle henne om din.

Skrive Inn Din Kommentar