Penger

11 enkle måter å gjøre din neste garasje salg en suksess

11 enkle måter å gjøre din neste garasje salg en suksess

Da Aaron LaPedis var syv år gammel, forlot moren seg for å ha en tendens til familiens garasje salg mens hun lunsj.

Å se salget gikk bra - og han var den ivrige unge entreprenøren han var - han tok sluttbord, lamper og alt annet han kunne bære fra stuen og la dem også til salgs.

En dag senere merket moren at halvparten av hennes stue manglet. Hun må ikke ha tatt vare på for lenge, for snart vil salget av salget bli et lønnsomt foretak for LaPedis.

Da han var 25 år, hadde han gjorde $ 1 million flipping elementer han kjøpte på garasjen salg. Han skrev også en bok kalt "The Garage Sale Millionaire."

Slik Hoster En Vellykket Garage Salg

Vil du få mest mulig ut av din neste garasje salg? Her er det du trenger å vite, med råd fra LaPedis og andre erfarne selgere.

1. Hold et tema salg

J.D. Roth of Bli rik sakte en gang hadde en "Geek Garage Sale" det tjente ham $ 2400 om tre dager.

Han samlet grafiske romaner, datautstyr og andre geeky elementer og brukte temaet til å markedsføre sitt salg, netting om $ 2000 de to første dagene. Ved den tredje dagen fant han at han for det meste hadde bøker igjen, så han endret temaet til "Book Sale" og gjorde $ 400 mer.

Finn ut hva du vil selge, og se hva det mest passende temaet kan være. Tenk temaer som sport, hageverktøy, utendørs utstyr eller tech.

2. Planlegg det riktig

Helg morgener er den tradisjonelle tiden for salg av garasjer, så vurder en annen tid å ha mindre konkurranse.

Et nabolag kan ha dusinvis av garasjesalg på lørdag morgen, men hvor mange har de på en tirsdag morgen?

Timing et salg i løpet av tidlig morgen eller sen ettermiddag pendlingstid kan bidra til å ta tak i pendleres øyne, foreldre tar barna sine på skolen og andre på jakt etter å fange en avtale.

Eller planlegg ditt salg i forbindelse med en lokal begivenhet som vil bringe folk inn i nabolaget. Hvis folk allerede slapper av og nyter en begivenhet, vil de sannsynligvis ikke bry seg om å gjøre litt surfing (og forhåpentligvis å kjøpe).

3. Lag opp med naboene dine

Arbeid med naboene dine for å se om de også planlegger et kommende garasjesalg, og vurder å slå sammen. Jo større salg, jo mer fristende er det for potensielle kunder.

En ekstra fordel ved å være vert for et nabolagssalg, er å samle nettverk og ressurser for å få ordet til et bredere publikum.

4. Annonser!

Ikke bare kaste noen ting utenfor og kaller det et garasje salg - pass på at du sprer ordet på forhånd.

Sett opp flyger i nabolaget ditt og bruk nettannonser for å la folk få vite om ditt salg. Bruk Craigslist, lokale meldingsbrett eller Close5. Spesialfora tar også hensyn til de som spesielt ser etter salg av garasjer, inkludert GarageSaleHunter.com og Yard Sale Search.

Sørg også for å bruke sosiale medier, inkludert Twitter og garasjesalgsgrupper på Facebook. Hvis dine andre Facebook-grupper tillater denne typen salgsfremmende kampanjer, vennligst del dine detaljer om garasjesalget og la folk få vite hva du har og når du skal komme videre.

I kampanjen, oppfør spesielle og store billettelementene som vil hjelpe lokke folk inn. Vurder å sette opp bilder av møbler, antikviteter, underholdningssentre og andre spesielt tiltalende elementer.

5. Sett opp 15 til 20 tegn

LaPedis sier at den største feilen folk gjør, ikke har nok skilting til å tegne kunder i.

Sett opp mange store, fargerike tegn, minst 3 fot firkant. LaPedis anbefaler 15 til 20 tegn per salg.

Enkle skilt fungerer best, da det er vanskelig å lese mye tekst mens du reiser nedover veien ved 30 miles per time. En enkel pil som peker på veien sammen med ordet "SALG" burde gjøre det bra. I tillegg er enkle tegn gjenbrukbare, fordi de ikke har bestemte datoer eller detaljer.

6. Vær forberedt

Når du forbereder salg, tenk på hva folk kanskje trenger eller vil ha.

Har du mye tilbehør til salgs? Har et speil tilgjengelig slik at folk kan se hvordan de ser ut.

Selger elektronikk eller små apparater? Ha batterier eller en skjøteledning hendig så de kan se det fungerer.

Også, har forandring!

Har mange små regninger og mynter på hånden, slik at du raskt kan gjøre endringer for kundene. Ta med mer enn du tror du trenger, og sikre pengene dine under salget.

7. Gjør det som en butikk

Folk forlater disheveled butikker raskt, ofte uten å kjøpe noe. Ikke løp inn i det problemet ved garasjesalget ditt.

Gjør alt ser fint og ryddig ut. Lån eller leie bord, slik at kjøpere ikke må bøye seg over eller kroke ned for å inspisere gjenstander på bakken.

Også gruppere som elementer sammen: kjøkkenutstyr i ett område, menns klær på ett sted, barneklær i en annen. Det vil hjelpe folk med å evaluere effektivt hva du har på tilbud.

Sett store billett, lyse og fargerike ting nærmest gaten for å trekke folk inn. Gjennom dagen må du rydde opp for å holde ting pent og ordentlig.

8. Pris det riktig, og tilbud tilbud

En god garasjeprisregel er å selge varer på 10 til 25% av deres opprinnelige verdi.

De fleste ønsker ikke å bruke mye, så prøv å ikke pris mer enn $ 100. Selge store billettartikler på nettet er ofte mer effektive.

Eller ikke pris det i det hele tatt. LaPedis anbefaler ikke å plassere prislapper på varer under $ 15, og i stedet snakker med folk for å se hvor mye de er villige til å betale.

Samtalen kan trekke folk ut. Du kan møte nye naboer på denne måten og forhåpentligvis få en bedre pris.

Mot slutten av salget kan du vurdere å legge inn et "halvt" tegn og tilby enda bedre tilbud for å flytte flere varer.

En annen nyttig teknikk er bundling som elementer, for eksempel bøker eller DVDer. "Fem DVDer for $ 5" vil få et shoppers øye. Hvis du virkelig vil flytte gjenstander ved slutten av salget, har du noen papirmagasinposer på hånden og fortell folk å fylle posene med hva de vil ha for $ 5 eller $ 10 per bag.

9. Få komfortabel

Du vil være ute i solen i flere timer å forberede, hosting og deretter plukke alt opp, så sørg for å gjøre deg komfortabel. Bruk behagelige klær, sko, en lue og solkrem.

Husk hvordan solen beveger seg gjennom dagen og til hvilke tider du kan være i solen. Ha vann eller andre drikker hendig.

10. Gjør det til en fest

Supermarkeder spiller musikk av en grunn: Det lokker folk til å bli lenger og bruke mer. Kryss opp melodiene, legg ut noen kaker og limonade, og få folk til å føle seg velkommen.

Også vurdere å holde en kjøligere full av iskalt vann, brus og te til salgs - eller oppfordre barna til å bli entreprenørskap og hold et drikkevare salg i garasjesalget.

11. Vær trygg

Mens de fleste garasjeforhandlere er gode og ærlige mennesker, ikke la noen potensielle dårlige epler føre til problemer.

Ikke la noen inn i hjemmet ditt for å bruke på badet, og låse dørene dine mens du kjører salg.

Beskytt pengene dine. Det er best å holde store regninger i lommen, men vurder et forkle for liten forandring. Kassere kan også fungere, men du må være oppmerksom på at du alltid har et øye med det.

Noen ganger vil folk opptre i grupper for å forårsake forstyrrelser og fange penger eller penger. Sørg for at du har sikkerhetskopieringshjelp, slik at du kan gå på toalettet eller gå ut i et minutt hvis du trenger det.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar