Penger

Annonser har gjort $ 100 millioner ved hjelp av Patreon. Her er hvordan du kan tjene penger også

Annonser har gjort $ 100 millioner ved hjelp av Patreon. Her er hvordan du kan tjene penger også

I en dag og alder hvor det blir vanskeligere og vanskeligere å tjene penger i den digitale verden, er det fortsatt gode nyheter for de som bøyer sine kreative muskler.

Patreon, nettbasert plattform som gir kunstnere og reklamer en mulighet til å tjene en bærekraftig inntekt, har nettopp gitt ut ny statistikk - og ifølge dem, virksomheten blomstrer.

Hittil har innholdsskapere blitt utbetalt over 100 millioner dollar, og antall personer som er villige til å betale dem, har økt det siste året.

Er du klar til å tjene penger?

Gode ​​nyheter for deg: Patreon er fortsatt sterk

I løpet av det siste året har antall personer som er villige til å betale innholdsskapere på Patreon, fordoblet - Siden har nå over 1 million aktive betalende lånere.

Dette er fantastiske nyheter, vurderer at andre plattformer har doblet seg på inntjeningspotensialet.

YouTube krever for eksempel nå 10 000 visninger for at en kanal skal få lov til å annonsere. Dette har økt standardene vesentlig for de som ønsker å tjene penger på deres innholdsskaping - og har tvunget ut de med mindre etterfølgere.

Patreons oppsett gir en måte å bryte gjennom denne barrieren; de som følger din side, støtter deg økonomisk. De må betale hver annen uke eller en gang i måneden for å få tilgang til innholdet ditt - og du bestemme hvor mye du skal betale og når.

Dette systemet har gitt skapere mulighet til å tjene hvor som helst fra $ 25.000 til over $ 150.000 per år, som rapportert av TechCrunch.

Et eksempel er Joanna Penn, en New York Times og USAs bestselgende forfatter i dag. Hun har brukt hennes Patreon-side, The Creative Penn, siden midten av 2015. Hun startet podcasting i mars 2009 og til slutt trengte en måte å kompensere for kostnadene da publikum vokste.

Hun innrømmer at hun var flau for å spørre lytterne om å hjelpe henne økonomisk, men over tid så hun at de ga mer og mer hver måned, og de elsker å holde showet hennes på luften.

Til dags dato, hun har gjort over $ 21.000.

Tips for å komme i gang på Patreon

Med tanke på at Patreon har doblet seg i løpet av det siste året, er det trygt å si muligheten til å tjene penger på det, og det forsvinner ikke når som helst - så du vil kanskje komme på det!

Hvis du bare drar inn i Patreon-verdenen, tilbyr Penn disse tre tipsene for suksess:

1. Bygg en målgruppe først

Før Penn startet på Patreon, hadde hun vært podcasting i nesten seks år. Hun hadde allerede et publikum og et godt bygget bibliotek med episoder, og hun mottar det for å være en viktig del av hennes suksess.

"Hvis du bygger opp goodwill først, er folk mer sannsynlig å støtte deg," sier hun.

Vokse sterke røtter først, deretter grenen ut for betalinger.

2. Forplikte seg på lang sikt

Som mange elektroniske pengeprogrammer, vil du ikke bli millionær over natten mens du bruker Patreon.

Penn understreker det tar tid å få trekkraft på Patreon. Hun ga nesten opp etter de første månedene, men over tid har hennes følgere vokst.

"Du vil begynne liten, men hvis du tilbyr nok verdi, vil din støtte vokse," sier Penn.

På Patreon er tålmodighet og utholdenhet nøkkelen til å tjene penger.

3. Ikke lover noe du ikke kan levere

Noen Patreon-brukere liker å tilby incitamenter til sine lånere. Penn, for eksempel, tilbyr bonuslyd hvis hennes lånere møter et eget målbeløp.

Hun advarer om at du bør være forsiktig når du tilbyr disse insentiver, skjønt.

"Pass på at du ikke lover noe i dine strekkmål som du ikke vil kunne levere," sier hun. Hun gir noen eksempler på urealistiske insentiver, for eksempel personlige samtaler eller tilpassede innlegg.

For flere tips om hvordan du kommer i gang på Patreon, sjekk ut artikkelen vår "Hvordan Bloggere, Bakers og andre kreativer Bruk Patreon til å tjene penger.”

Lykke til!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar