Penger

Er du smart og kreativ? Tjen hundrevis ved å skrive slagord og taglinjer

Er du smart og kreativ? Tjen hundrevis ved å skrive slagord og taglinjer


Kan du oppsummere et produkt i en setning? Tenk på noe morsomt - og ikke en annen spøk om for mange stearinlys - å sette på et bursdagskort? Gjør et poeng i få koncise ord?

Hvis ja, kan du kanskje tjene penger på å skrive slagord.

Bedrifter trenger noen ganger nye corporate taglines, reklameprøver og jingles. Støtfangerklistre og gratulasjonskort beslutningstakere vil ha søte, endearing eller morsomme tanker å sette på sine produkter. Når disse bedriftene trenger hjelp, samler de noen ganger innleveringer fra frilans skribenter eller løp konkurranser som alle kan komme inn - inkludert deg!

Skrive Corporate Slogans og Taglines

Produktsporord kan være svært korte, som Nike's "Just Do It." De er sjelden mye lenger enn Hallmarks "Når du bryr deg nok til å sende det aller beste."

Selv om selskapene vanligvis har egne lag av forfattere og markedsførere, driver de ofte konkurranser som betaler store premier til utenforstående som kan komme opp med en fengende linje. Se etter disse mulighetene på fjernsyn og på utskrift, men din beste sjanse til å finne dem kan være online. Prøv en eller flere av disse plattformene:

 • Slogan Slingers hjelper bedrifter med å lage slagordkonkurranser der deres registrerte forfattere konkurrerer. Det er gratis å registrere seg som forfatter, og selskapet hevder at du kan "gjøre opp til $ 999 per konkurranse (minus vår lille admingebyr)."
 • Få et slagord er en "crowd-sourcing plattform som bringer inn egendefinerte, kreative og fengende slagord fra en rekke slagord." Bedrifter kommer til dem for å få hjelp, og forfattere sender inn sine ideer. Det er gratis å registrere deg, men du har først kun "kvalifiserende" status. Når du får "kvalifisert" status, vil du motta $ 50 for hver av dine vinnende slagord.
 • Freelancer.com har en seksjon viet til slagordskrivende prosjekter. Prosjektene kjøres noen ganger som konkurranser.

For ideer om hvordan å lage en fengende tagline, se over lister over noen av de beste reklameslogoer og tenk på hva som gjør hver enkelt jobb.

Hvis du Google "slagordkonkurranse" pluss det nåværende eller kommende året (for å utrydde utløpte konkurranser fra resultatene), vil du legge merke til at Regjerings- og ideelle organisasjoner kan ha enda flere slagordkonkurranser enn selskaper. Mange av disse er også åpne for barn, så få barna til å skrive!

For eksempel holder Kentucky statsminister en årlig slagordkonkurranse for studenter i grad 6 til 8. Barna må skrive slagord om avstemning eller valg. Vinneren i 2014 fikk først $ 1000 for "Ikke vær hjemme og tror du kanskje. Gå nå, klokken er riktig! "Selv tredjepartsvinderen mottok $ 400 for" Det er ingenting søtere enn å velge din leder! "

Skriving av gratulasjonskort og nyhetsslogoer

Nadia Ali skrev slagordet, "Nikotin Challenged," for bruk på lightere - og tjente $ 100. Det er $ 50 per ord!

Ali skrev slagordet for Kalan, en gave og nyhet selger som for det meste gjør edgy ting jeg kan ikke gjenta her. Men deres uvanlige produkter kan være gode skrivemuligheter for deg! Kalan Idea Factory aksepterer innlegg gjennom deres Facebook-side. Sist, de lette etter gratulasjonskort ideer til neste Valentinsdag.

Havremel Studios er et kort firma som betaler for innsendte innsendte - og du trenger ikke engang å kunne tegne. Beskriv kortets visuelle elementer, og deres artister vil ta det derfra. Deres retningslinjer for innsending inkluderer følgende tips:

Hvis du finner deg selv lurer på om en linje er morsom eller ikke, les den til noen venner og se om de ler. Fra et kreativt perspektiv, gå vill! Husk mållisten over personer du sender kort til.

Her er anledninger du vil vurdere:

 • Fødselsdager (spesielt 21, 30, 40, 50 og 60)
 • Forsinket bursdag
 • God bedring
 • Takk skal du ha
 • Savner deg
 • Gratulerer
 • jubileum
 • Retirement

I motsetning til noen kortgjennere vil ikke Oatmeal Studios ha ordspill, poesi, brutale ideer eller grunnleggende ideer, så hold det rent for din beste sjanse for lønn.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar