Penger

Dave Ramsey er feil: Hvorfor bør du bruke kredittkort i stedet for kontanter

Dave Ramsey er feil: Hvorfor bør du bruke kredittkort i stedet for kontanter

Finansguru Dave Ramsey sier, "Ansvarlig bruk av et kredittkort eksisterer ikke." Han anbefaler at du bruker penger istedenfor.

Mens han kan ha gode råd å tilby på andre områder, her Ramsey er bare feil. Jeg betaler aldri renter på mine åtte kort, jeg bruker ikke mer bare fordi jeg ikke betaler penger, og jeg er målbart bedre økonomisk takket være kredittkort.

Ja, noen mennesker kan ikke håndtere kreditt og bør bruke penger, men mange mennesker bruker kortene sine ansvarlig, og det er mange gode grunner til å bruke kredittkort i stedet for kontanter.

10 grunner til at du kanskje vil bruke kredittkort i stedet for kontanter

Her er 10 grunner til at du kanskje vil overse Ramseys råd og bruke kredittkort.

1. Beskyttelse mot gjenopprettingselementer

For noen måneder siden var jeg overbilled for en datamaskin reparasjon. Først da jeg bestred avgiften med kredittkortselskapet, justerte lederen av virksomheten endelig avgiften. Jeg liker å ha et kredittkort selskap for å hjelpe meg ut til tider som dette.

Enkelte butikker tillater ikke retur, eller angir at clearingselementer ikke kan refunderes. Hvis du betaler penger for disse elementene og har et problem, er du vanligvis ute av lykke.

Men hvis du betaler med et kredittkort, kan du sende inn en tvist. Bare fordi selskapet sier "ingen refusjon" betyr ikke at du skal betale for noe som ikke virker, så aldri betale penger for gjenstander som ikke kan returneres - bruk et kort.

Fair Bill Billing Act lar deg holde betaling på ting som er skadet eller dårlig kvalitet - Det er ikke nok at du forandrer deg eller kjøper feil størrelse.

Det er viktig å merke seg, som BankRate.com påpeker at det er noen få fangster. Du må først prøve å løse saken med selgeren, elementet må koste $ 50 eller mer og loven sier at den må kjøpes innen 100 miles av hjemmet ditt.

Heldigvis håndhever kredittkortselskaper sjelden de to siste bestemmelsene, slik at du vanligvis kan bestride kostnader for varer som koster mindre enn $ 50 og de kjøpte langt unna eller på nettet.

2. Kontantbelønninger

Jeg har nettopp fått en $ 25 sjekk for poeng jeg har innløst på et av kortene mine. Men det kan vær vanskelig å holde styr på alle regler for tilbakebetalingsbelønninger, så jeg bruker mitt PayPal-betalingskort for de fleste kjøp.

Jeg trenger aldri å ringe eller fylle ut et skjema på nettet; 1% kontant tilbake blir automatisk deponert i PayPal-kontoen min hver måned.

Når det er så enkelt, hvorfor vil jeg betale kontant og gi opp ekstra penger?

Hvis du kan følge med på reglene og svingende kategorier som noen belønningsprogrammer har, kan du gjøre mye bedre.

Noen kort betaler opptil 5% for bestemte typer kjøp en måned, og bytte belønning til en annen kategori neste måned.

Du kan også bli kreativ med belønningskort for å øke balansen og tjene mer.

3. Registrer bonuser

Min kone og jeg lagde $ 800 fra kredittkortoppmeldingsbonuser i år. Vi måtte bruke et visst beløp for å kvalifisere, men vi bruker et kort for alle våre vanlige kjøp til vi treffer merket og får bonusen; så trekker vi av kortet.

Her er et spørsmål til Ramsey: Hvis vi aldri betaler renter (vi betaler vår regning i sin helhet hver måned), og vi kjøper aldri for mye bare fordi det er på et kredittkort, Er vi virkelig bedre på økonomisk måte ved å betale penger og gi opp $ 1000, vil vi gjøre dette året i bonuser og belønninger?

Hvis du gjøre jage etter bonuser, kan du bli fristet til å avbryte kortene dine etter å ha fått penger. Men lukke kontoer kan skade kreditt score. Jeg lukker dem allikevel, fordi poengsummen hopper tilbake i tid, og vi planlegger ikke å få boliglån, så det er ikke viktig å ha en perfekt score.

Men hvis du gjøre bekymre deg for disse tingene til poengsummen din, bare hold kortene, men slutte å bruke dem i stedet for å kansellere dem. Eller, hvis de har avgifter, kansellerer dem like før årsavgiftene skyldes - etter min erfaring, når du gir grunnen til kansellering, går kredittkortselskapene ofte avgiften.

4. Utvidede garantier

Noen kort tilbyr utvidede garantier på varene du kjøper. For eksempel tilbyr mitt American Express-kort opptil et ekstra år på mange elementer.

Når bloggeren Xin Lus PlayStation 3 døde rett etter at produsentens garantiperiode var avsluttet, tok American Express opp reparasjonskostnadene. "AMEXs utvidede garanti lagret oss flere hundre dollar," skrev hun på WiseBread.

Det er en god grunn til å bruke riktig kredittkort for å kjøpe elektronikk, apparater og alt som har en kort garantiperiode (fem år eller mindre). Oppbevar de originale kvittene hvis du må sende inn et krav.

5. sikrere reise

Etter å ha blitt ranet i Mexico, og etter å ha mistet fem $ 20 regninger på et ekvadorsk dansegulv, bærer jeg nå veldig lite penger når jeg reiser.

Kontanter gjør deg til et mål for kriminelle, og hvis det er tapt eller stjålet, vil du aldri se det igjen. Hvis et kredittkort er tapt eller stjålet, vil du være ansvarlig for $ 50, så lenge du rapporterer tyveriet innen to dager. Noen kort tilbyr nullansvar.

Også, hvem ønsker å løpe rundt i gatene i noen ukjente steder på jakt etter et sted å handle i disse dollarene? Kredittkort er sikrere og mer praktiske på mange steder.

6. Bedre valutakurser

Da min kone nylig besøkte Spania, byttet hun noen dollar for euro på flyplassen. Au!

Flyplasskiosker tilbyr ofte dårlige valutakurser og belaste høye avgifter.Kredittkort gir bedre valutakurser, ifølge en nylig studie.

For å unngå ekstra kostnader, velg et kort uten utenlandske transaksjonsgebyrer. Her er en liste over noen av de beste reisekortene.

7. Leiebilforsikring

Da jeg reiste til Colorado i forrige måned, leide jeg en bil i en uke. Leiefirmaets kollisjonstiltak ville ha kostet meg $ 140 for uken, men jeg nektet. I stedet legger jeg leiebeløpet på et av mine kredittkort som tilbyr bilutleieforsikring som en gratis fordel.

Du vil lese reglerne nøye hvis du bruker kredittkortet ditt bilforsikring i stedet for å kjøpe det skaderegistreringen. Ikke alle typer leie er dekket, og du kan fortsatt være ansvarlig for noen skader selv om du har denne forsikringen. Men det fungerer for meg, og sparer meg mye penger.

8. Andre reisefordeler

Det er mange andre fordeler med å bruke et kredittkort når du reiser, i hvert fall hvis du har den rette. Her er noen av de reiserelaterte fordelene som tilbys av ulike kredittkort, ifølge WiseBread:

 • Ekstra bagasje tap forsikring
 • Nødtolkningstjenester
 • Medisinsk nødtransportassistanse
 • Kredittkort tap beskyttelse
 • Ingen bagasjeavgift
 • Sporing assistanse for tapt bagasje

Selvfølgelig kan du også få flyselskapsmiljø for å bestille fly med kort. Du kan til og med bruke kredittkort for å få fri tilgang til flyplass salonger. Sjekk ut hjelpeguider som fulgte med kortene dine for å se hva som er tilgjengelig.

9. Kostnadssporing

Kredittkort gir deg mulighet til å spore utgifter. Kvitteringer kan enkelt gå seg vill, så det er fint å ha online-uttalelser som backup. Noen kortutstedere beholder disse postene rundt i lang tid. Oppdag Kortopplysninger forbli online i syv år.

Sporing av virksomhetsutgifter for skattefradrag er en åpenbar fordel ved å betale med kredittkort, men det er andre utgifter du kanskje vil spore. For eksempel må du spore eventuelle veldedige bidrag for å trekke fra avkastningen, så bruk et kredittkort. Du må også dokumentere utgifter for en utleie eiendom, hvis du har en.

Hvis du noen gang mister en boks med gamle kvitteringer under et trekk (eller verre, en brann), få ​​online og skriv ut kopier av de gamle kredittkortopplysningene mens de fortsatt er tilgjengelige.

10. Convenience

Hvis du betaler penger for alt, må du sørge for at du alltid har nok valuta på deg. Det betyr gjentatte ganger å stoppe ved banken for å fylle opp pengene dine når de blir lave. Det betyr også å holde oversikt over hvor mye det er i lommeboken din, slik at du ikke har et pinlig øyeblikk på kassaapparatet.

I tillegg må du sørge for at du får den riktige endringen - feil kan skje. Det er ganske enkelt lettere å piske ut et kredittkort og sveipe det.

Kontanter eller kreditt: Bedømmelsen er i

For å oppsummere saken for kredittkort, er det fordelene med å bruke kort i stedet for kontanter, basert på min erfaring i år:

 • Omtrent $ 800 i kredittkort påmelding bonuser
 • Omtrent $ 200 i kontanter belønninger fra kredittkort
 • Spar på $ 140 på leiebil
 • Har bestridt en avgift fordi jeg har betalt med et kredittkort
 • Sikre utenlands reiser for min kone takket være hennes kredittkort
 • Bedre valutakurser på grunn av hennes kredittkort
 • Enkelere sporing av utgifter
 • Utvidede garantier på flere kjøp
 • Ingen renter betales på kredittkortene mine
 • Ingen avgifter for kredittkortene mine (unntatt en - men det får meg til en gratis natt på et Hyatt)
 • Ingen ekstra kjøp kontra hva vi ville ha kjøpt for kontanter
 • convenience

Og likevel Ramsey sier, "Det er ingen positiv side til bruk av kredittkort." Han mener at kredittkort ikke er noe annet enn problemer, men jeg tror at guruen ikke har klarte å gjøre sin sak. Dommen er inn på kredittkort: Ikke skyldig.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar