Penger

Hvordan 90% av oss som får skattereduksjoner, vil bruke dem (Hint: Det er Super Smart)

Hvordan 90% av oss som får skattereduksjoner, vil bruke dem (Hint: Det er Super Smart)


Det er skattesesongen, som betyr at det også er skattesummen. Nesten 80% av amerikanske skattefiler vil få en føderal inntektsskatt refusjon, med gjennomsnittlig beløp stiger til mer enn $ 3000.

Du tror kanskje at mange amerikanere klør for å blåse det tre store på noe ekstravagant kjøp. Når tilbakebetaling treffer bankkontoen, er de sannsynligvis psyched for å handle! Klart er det på tide å splurge på en storskjerm-TV eller en øyferie eller et nytt rec-rom i kjelleren, ikke sant?

Nei.

Viser seg at de fleste av oss vil bruke våre skattemessige tilbakebetalinger for besparelser, betale ned gjeld eller bare betale våre regninger.

En ny undersøkelse av amerikanske skattebetalere fra Bankrate.com fant følgende:

  • 90% av de som forventer refusjon, sier at de vil bruke pengene til noe praktisk.
  • 34% vil spare eller investere pengene.
  • 29% vil bruke den til å betale regninger eller kjøpe mat.
  • Kun 6% planlegger å bruke tilbakebetalingspengene til å splurge på avganger.
  • Om lag 25% av respondentene hadde allerede innlevert sine skatter innen midten av februar.
  • Millennials var mest sannsynlig å være både tidlige filers og savers.

Bankrente er ikke moret

Nå kan det virke som relativt gode nyheter ved første rødme, økonomisk sett. Hei, amerikanerne er litt ansvarlige! De blåser ikke alle sine skattemessige tilbakebetalinger på svarte lysplakater og tequila-skudd!

Men Bankrate.com er ikke imponert. Finansdataaggregatene publiserte resultatene av denne undersøkelsen på nettsiden under overskriften "Du gjør det galt."

Bankrente anbefaler sterkt at i stedet for å få en skattemessig tilbakebetaling hvert år, justerer du ditt tilbakehold, slik at du ikke får refusjon neste år.

"Å ha for mye inntektsskatt tilbakeholdt fra lønnsslipp vil gi større refusjon, men det betyr at vi overleverer pengene våre hele året i et 12-måneders rentefrit lån til den føderale regjeringen," sier det.

Det er absolutt noe å vurdere. I mellomtiden får de fleste av oss imidlertid refusjoner.

Fire av fem av oss mottar våre refusjoner via direkte innskudd i stedet for en papirkontroll. E-arkivering av din avkastning sammen med direkte innskudd er den raskeste måten å få refusjonen din på. IRS sier at det vil betale 9 av 10 refusjoner innen tre uker etter innlevering.

Hvis du allerede har innlevert dine skatter, men ikke har mottatt din tilbakebetaling ennå, kan du bruke IRS-sertifikatet "Hvor er min tilbakebetaling?" For å sjekke det.

Og til slutt, i henhold til sans og ansvar, er det åtte respektive måter du kan vurdere å bruke din tilbakebetaling av skatt. Bankrate vil likevel ikke godkjenne, skjønt.

Din sving: Hva skal du gjøre med din tilbakebetaling av skatt?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han får en skattemessig tilbakebetaling hvert år - jævla torpedene.


Skrive Inn Din Kommentar