Penger

Hvorfor en påskebunny-sidegig kan være ditt gyldne egg

Hvorfor en påskebunny-sidegig kan være ditt gyldne egg

Penny Hoarder har skrevet om mange sesongmessige jobber, fra å lede turstier til å jobbe som julemann, men her er et mindre vanlig alternativ for listen.

Har du noen gang vurdert å jobbe som en påskebunny? Ja, det er sant - våren tilbyr enda en mulighet til å kle seg i en morsom kostyme for å tjene penger.

Da jeg var yngre jobbet jeg på mitt lokale kjøpesenter med et fotograferingsfirma, og vi ville ta bilder av barn og deres familier som poserer med den beryktede påskebunnyen. Ved noen anledninger måtte jeg selv legge ned kameraet mitt og være påskebunny meg selv. Overraskende, det var lett og morsomt!

Nysgjerrig for å prøve denne sesongbaserte jobben for deg selv? Her er hva du trenger å vite.

Hva gjør en påskebunny?

Det handler ikke bare om å sitte i en stol og vinkle til barn. Et typisk påskebunny skifte kan innebære å ha på seg en kanindrakt, vifte, gi ut prøver eller små gaver til barn, samhandle med mennesker som ikke er forbannet, posere for bilder med barn og til og med danse hvis du er ansatt for en privat begivenhet.

Kan du jobbe som en påskebunny?

Du må passere en bakgrunnskontroll, siden du skal jobbe med barn, og de fleste bedrifter krever også medikamenttesting. Mange innlegg krever også at du kan løfte minst 50 pund, siden du sannsynligvis vil plukke opp barn under skiftet ditt.

Du trenger ikke engang å huske et skript eller praktisere en viss aksent, siden påskebunny ikke snakker.

Avhengig av hvor du får en jobb, kan du bli utstyrt med en påskebunny kostyme, men du kan også velge å kjøpe din egen. Hvis du vil kjøpe en, kan du finne noen påskeutstyr på nettet for rundt $ 100. Du må holde hodet og hendene på kostymen til enhver tid mens du arbeider.

Siden du kommer i kostyme, kan du ha på seg alt du vil ha under. Men du vil velg lyse klær som vil holde deg kult! Da jeg var påskebaren, var kostymen raskt oppvarmet, spesielt siden jeg løftet barn på og av i fanget mitt. Heldigvis hadde kostymen jeg hadde en liten vifte på innsiden. Likevel blir det varmt - planlegg deretter.

I min tid som påskebunny jobbet jeg fire timers skift med 15 minutters pause. Dette ga meg tid til å ta hodet av kostymen, avkjøle og slappe av i noen minutter.

Det fine med å jobbe som påskebunny er at i motsetning til Santa Claus stillinger, kan selskapet ansette flere personer for rollen, siden barna ikke vil merke at det er noen nye inne i drakten. Å ansette flere personer for samme rolle bidro til at selskapet garanterte at det kunne planlegge arrangementer hver dag, og det hjalp oss med at arbeidstakere unngår å bruke åtte hele timer inne i kostymen. Bonus: Det betyr at flere jobber er tilgjengelige!

Der kan du fungere som påskebunny

Ikke sikker på hvor du skal begynne? For en typisk påskebunny jobb som den jeg gjorde, hvor du ikke trenger din egen drakt, spør om muligheter på lokale butikker som tilbyr bilder med påskebunny.

Se etter underholdningsfirmaer i din by også. Disse selskapene utleier karakterer og skuespillere for ulike typer arrangementer, fra kontorfester til fellesskapsmøter. Jeg jobbet for Noerr-programmer når jeg holdt denne stillingen, men du kan også sjekke ut Premier Events eller Rent A Character.

Hvis du har din egen drakt, har du flere alternativer. Tenk på lokale arrangementer og aktiviteter der påskebunny kan være en stor hit. I mitt område er det mange arrangementer hvor barna kan spise frokost med påskebunny.

  • Kjøpesentre: Mange kjøpesentre er satt opp hvor barna kan ta sine bilder med påskebunnyen. Søk med postnummer på Worldwide Photographys nettsted for å se ledige stillinger på kjøpesentre i nærheten av deg.

  • skoler: Kan du besøke en lokal grunnskole eller førskole?
  • Partier: Fra feiringsfest til å blokkere fester, kan disse feiringene være gode muligheter for påskebunny for å gjøre et raskt utseende.
  • Parader: Er byen eller byen vert for en påskeparade?
  • Easter Egg Hunts: Denne er en no-brainer.
  • Fellesskapshendelser: Sjekk om ditt område er vert for en frokost med påskebunny eller andre vårhendelser.
  • fotografer: Kontakt noen lokale fotografer for å se om de gjør bilder eller jobber på fellesskapshendelser og trenger en påskebunny for dagen.

  • Sjekk online oppføringer for påskebunny jobber.

Hvor mye betaler påskebunnyjobber?

Mengden penger du kan lage som påskebunny vil avhenge av hvor du jobber. Hvis du finner en jobb hos et varehus eller kjøpesenter, vil du sannsynligvis tjene rundt minimumslønn, men hvis du blir ansatt av et underholdningsfirma eller bestemmer seg for å være freelance påskebunny, kan du gjøre alt fra $ 60 til $ 185 per time.

Da jeg var påskebunny, tjente jeg en dollar mer enn minimumslønn på den tiden. På de dagene som jeg var fotografen, gikk kursen min tilbake til minimumslønn. Når du setter prisene dine som freelancer, husk å vurdere kostnader som reise, mat og kostyme.

Å jobbe som en påskebunny kan være mye moro. Ikke bare er det enkelt, men du trenger ikke engang å snakke med noen!

Din sving: Vil du jobbe som en påskebunny for å tjene ekstra penger?

Affiliate Link Disclosure: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Addi Ganley er en heltid blogger og forfatter på Frugal Fantic, hvor hun tilbyr et friskt perspektiv på sparsom leve og gir ulike muligheter til å tjene en inntekt hjemmefra. Hun fokuserer på hvordan å tjene penger både på heltid og på deltid, og lærer folk om pengeforvaltning på et stramt budsjett.

Skrive Inn Din Kommentar