Penger

18 måter å tjene ekstra penger uten å forlate huset ditt

18 måter å tjene ekstra penger uten å forlate huset ditt

Enten du har en spesiell ferdighet, videreselger kunnskapsrike, eller ønsker å tjene tilbake på kjøpene du allerede har gjort, har vi funnet ut noen gode muligheter for å tjene litt ekstra penger ....

Gi oss beskjed om hva du synes!

1. Selg din ubegrensede dataplan

Grandfathered til en utrolig ubegrenset dataplan for din telefon eller nettbrett?

Du kan selge det.

Hvis du ikke bruker alle disse GBs, sett det opp på eBay - ubegrenset dataplaner selger for mellom $ 300 og $ 2000 hver.

Det er litt mer komplisert enn det høres ut. Tross alt var disse planene ikke ment å videreselges. Men hvis du er nede med en liten smutthull, kan det hende at du er stor.

2. Selg din matpakke

I stedet for å kaste matpakker i søppel eller resirkuleringsboks, hvorfor ikke selge dem på Ebay?

Ikke hver eneste søppel er opprettet like, men kategorien "Belønningspoeng / incentivprogram" er et populært sted å selge matpakker som kan innløses i ulike lojalitetsprogrammer.

For eksempel, General Mills Boxtops for Education selger for rundt 10 cent hver på Ebay og Coca-Cola caps selger for rundt 25 cent. Selv Campbells suppeetiketter kan selges for ekstra penger.

Les mer om hvordan du selger matemballasje her.

3. Få pengene tilbake fra MyPoints

MyPoints er et tilbakebetaling nettsted som betaler deg å skrive ut kuponger og handle online. For eksempel kan du tjene opptil 5% tilbakebetaling i noen kategorier på Amazon, 1,4% tilbakebetaling på Target, og 5,4% tilbakebetaling på Walmart.

Hvis du aldri har prøvd det før, kan det hende at tiden er nå: Registrer deg for MyPoints og neste gang du bruker $ 10 på nettet ved hjelp av sin tilbakebetalsmotor, vil de sende deg et gratis $ 10 Papa Johns gavekort!

4. Ta online undersøkelser

De Swagbucks mobilapp er en av de beste, legitime betalte undersøkelsesappene der ute.

Spørsmålene er ganske enkle. Hvilke liker du mer: Koks eller Kirsebærkoks? Hvor mange ganger har du vært i filmen de siste 12 månedene? Du får ideen.

Den gjennomsnittlige utbetalingen for å svare på en rekke spørsmål er 75 SB, som tilsvarer 75 cent. Du vil ikke kvalifisere for hvert panel, men du kan vanligvis tjene ca $ 5 i 30 minutter med arbeid.

5. Selg brettspillstykker

Har noen gang sett et brettspill i butikken, men merket med stor tristhet at det manglet halvparten av stykkene?

Du vil kanskje sette spillet i handlekurven uansett. One Penny Hoarder laget $ 250 i seks måneder som selger ekstrabrettspillstykker på nettet. Du kan til og med selge "mystery bags" av stykker for $ 12 en pop!

Det kan ta litt tid for oppføringene dine å selge, men hvis du følger Laura's guide, kan du nok gjøre $ 100 om tre måneder.

6. Test nettsteder

Som de fleste av oss har du sannsynligvis kommentert hvordan noen nettsteder er forvirrende og andre gode.

I stedet for å klage til din ektefelle eller venn, hvordan vil du gjerne kommentere eierne av nettstedene og bli betalt for å spille kritiker?

Faktisk kan du tjene $ 30 per time som et nettsted tester.

Selskapet heter Bruker Testing. Slik ser prosessen ut: du laster ned noen programvare, og når oppgaver er tilgjengelige, kan du se over et nettsted mens musens bevegelser, klikk, tastetrykk og talte kommentarer blir tatt opp som en video.

Etterpå kan det være noen spørsmål å svare på. Men hele prosessen tar ofte 15 minutter eller mindre. Cool, ikke sant?

Hva med å tjene $ 100 for tre timer nettsidetestingstid? Høres ganske komfortabelt ut.

7. Kjør med uber

Hvis du finner trøst på veien og liker å finne den beste ruten over byen, kjører du med Uber, er en fin måte å gjøre det på.

Som en Uber-driverpartner er du en uavhengig entreprenør. Det betyr at du lager din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Inntektene dine beregnes ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphentingen, og Uber tar betalt avgift.

Hvis du vil prøve det, er det noen av tingene du må huske på: Du må være minst 21 år, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år gammel), har et gyldig amerikansk førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

Også din bil må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

8. Se og tjene med Perk

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15- $ 20 / måned. Og det kan legge opp til $ 100 i omtrent seks måneder hvis du holder opp med alle favorittene dine.

9. Braid Horse Manes

Noen gang lurt på hvor mye det koster å opprettholde hestens låser? Mer enn du kanskje tror!

Bidragsyter Kat Tretina begynte å flette maner og haler av showhester etter at hun lærte oppgaven, kunne tjene henne $ 100 per hest.

Jobben krever fingerferdighet og litt hestestyrking, men hvis du bor i hesteland, kan det lønne seg.

10. Bruk Swagbucks Search

Bruk Swagbucks som standard søkemotor (drevet av Yahoo!), og tjen SBs - som kan innløses for Paypal eller gavekort.

Det er gratis å registrere deg, og du får en $ 5 bonus når du gjør ditt første søk.

En SB er lik omtrent en cent, så hver 100 SB er omtrent $ 1. Ved å bruke Swagbucks Search, tjener du ca 25-50 cent per dag.

Og hold øye med bonuser for å tjene deg ekstra SB'er og deres Belønningsside, som noen ganger lar deg få større gavekort for færre SB'er.

Hvis du jobber hjemmefra og bruker mye tid på nettet, kan 50 cent per dag bli til $ 100 i omtrent seks måneder.

11. Videreselge Drift Store Klær

Altid å finne de beste merkene på speditørbutikker?

Alltid følte seg uhøflig når det kjempebra tilbudet ikke er din størrelse? Ta det hjem uansett, og slå det på eBay.

En bidragsyter tok en $ 5 par speditør butikk jeans og solgte dem online for $ 50. Kan du tenke deg å lage $ 100 bare for å selge to par designer jeans?

12. Test Kjør en bil

Bilforhandlere tilbyr ofte incitamenter til kunder å komme inn og ta en titt på bilene sine.

De vil gi deg kontanter eller gavekort bare for å ta en ny bil for et spinn.

For eksempel ga Kia-forhandlere nylig $ 25 til alle som kom inn og testet kjørte en ny bil. Hvor lett er det?

Jeg har ofte sett disse incentivene gå opp til $ 100, noe som er ganske bra vurderer dette tar mindre enn en time av tiden din. En fin måte å finne kampanjer på er å sjekke den lokale avisens klassifiserte seksjon.

Vær oppmerksom på annonser på TV også for nasjonale reklamekampanjer av store bilbedrifter.

13. Selg Craft Supplies

Ikke begeistret for å prøve å få tilbake pengene du brukte på slitne prosjekter ved å selge dem?

Kanskje du kan tjene mer - uten tid investering - ved å selge forsyninger. Bidragsyter Janet Berry-Johnson kjøpte krysestingmønstre på speditørbutikker og videresolgte dem på Etsy, tjente $ 600 i nettbutikkens første fem måneder.

For å plukke opp forsyninger på den billige, sjekk butikkbutikker, Craigslist, Facebook yard salg grupper eller til og med håndverk butikker når de har store clearance salg.

14. Lever dagligvarer

Mens du er i butikken, tjen ekstra penger på å plukke opp andres dagligvarer.

Koble til klienter gjennom TaskRabbit eller Instacart. Plukk opp og lever opp dagligvarer til folk i ditt område som ikke har tid eller interesse for matbutikk.

Bruk disse appene til å fungere når du vil tjene ekstra penger. Du kan like godt hente en jobb når du er på vei til butikken selv.

Instacart er en app utviklet utelukkende for kjøp og salg av dagligvarer i San Francisco, New York, Chicago, Boston, Washington, Philadelphia og Los Angeles.

Etter kort trening kan du logge på Instacart når du vil jobbe og godta jobboppgaver. Shoppere kan tjene opptil $ 25 en time i topptider, pluss sporadiske tips.

Lag $ 100 i fire turer til butikken? Det er nesten for enkelt.

I mellomtiden er TaskRabbit et generelt konsertsted tilgjengelig i 18 amerikanske byer og London. Du kan hente opp oppgaver fra housecleaning til bartending på en privat fest - eller shopping og levering.

15. Del historier om barna på skummelt mamma

Hvis du har barn, har du automatisk historie generatorer.

Fra graviditet mote valg å håndtere å finne din datter datter dating profil, det er mye å si om foreldre. Og på skummelt mamma, er det bare "ekte snakk" - ingen sanitized, tv-kommersiell familie frolicking i en hvit-picket-inngjerdet hage.

Så lenge du har en måte med ord, kan du generere litt penger fra de ansiktshemmelige foreldre snafus.

Her er åtte foreldre magasiner og blogger som betaler bidragsytere, gjennomsnittlig ca $ 100 per innsending.

16. Selg bakte varer

En bedriftsrik kvinne fortalte oss hvordan hun lager $ 500 til $ 600 hver måned som selger bakevarer på bøndernes markeder og til naboene sine.

Å sette opp en bakevarer er forskjellig i alle land, men oppstartskostnadene er lave - du har sannsynligvis allerede forsyninger og trenger bare å fylle opp ingrediensene.

Bare teste vannet? Gå inn i den med en bake-salg mentalitet og selg små ting til venner, familie og naboer. La et par dollar for en bit av din beste dessert og tjene $ 100 kunne være et stykke kake.

17. Gi en katt

Vil du tjene $ 20 per dag bare for å sjekke Fluffy eller Fido?

Registrer deg for et nettsted som DogVacay og hente opp kjæledyrsoppgaver når du klør for noen ekstra penger. Jo mer omsorg som kreves, desto mer pleier du å bli betalt.

Walking dogs betaler mer enn å matche katter. Å overnatte med kjæledyr betaler mer enn noen av de to første alternativene, og så videre.

Men hei, når været er fint, kan disse hundene gå god trening.

18. Få betalt for å tjene rett A's

Fikk du store mål for karakterene dine dette semesteret?

Tjen penger for å studere ved å registrere deg for Ultrinsic. Velg et insentiv på kurset, eller sett et mål for hele semesteret for å finne ut hva du kan få betalt for å få karakteren.

Skrive Inn Din Kommentar