Mat

Strekk dine rester i 3 flere måltider med disse enkle oppskrifter

Strekk dine rester i 3 flere måltider med disse enkle oppskrifter

Maten er en stor del av familiens budsjett, og jeg prøver alltid å finne ideer for friske og sunne ingredienser som ikke vil grave for langt inn i bankkontoen vår.

Rabatter, kuponger og kjøp i bulk er alle en del av min vanlige strategi, men det er en gammeldags måte å spare penger på disse måltidene: rester. Spar ekstra mat fra en middag og gjenta den som frokost, lunsj eller annen middag.

Jeg planlegger middager med ideen om å bruke restene til et annet måltid. Det blir lettere med tiden, og du vil elske pengene det sparer.

Med denne strategien, Jeg har holdt vårt dagligvarebudsjett på rundt 90 dollar i uken for en familie på fire og serverer fortsatt mye magert kjøtt og grønnsaker med hvert måltid. Her er tre prøvde og testede ideer for måltider som vil mate familien din minst tre ganger.

1. Ovnbakt skinke

For den første middagsideen, lage en familiedrevet skinke - 10 - til 12 pund benin eller 8- til 10 pund utenbenet - i ovnen med hvilke sider du liker. Poteter og mais er billige, og kål er enda billigere. Frosset, hermetisert eller bokset, det er mange alternativer for rimelige sidetaker å gå med skinke.

Gjenværende ide nr. 1

Du må bare bruke et pund eller så med rester av skinke for denne skinke- og eggrecepten via Food.com. Jazz det opp med litt frisk salsa og pakk alt i tortillas for å lage frokostburrito.

Gjenværende ide nr. 2

Dice opp et annet pund av den resterende skinke og lage skinke og tater tot gryte fra The Southern Lady Cooks. Hvis du vil legge til en grønnsak, går brokkoli godt med ostebiter og skinke.

Tilbakestill ide nr. 3

Sett det skinkebenet for å jobbe for Damn Delicious 'leftover skinke suppesuppskrift. Eventuelle biter av kjøtt igjen kan gå inn i potten, gir deg fire separate måltider fra en god størrelse skinke.

Leter du fortsatt etter noe som høres bra ut? Her er 22 gjenværende skinkeoppskrifter fra Taste of Home.

2. Sakte Komfyr Kylling

Frosne kyllingebryst gjør en god middag som ikke vil bryte banken. Jeg liker å pakke sakte komfyr helt til toppen med ca 10 til 12 bryster, som er omtrent like mye som du får i en 8-10 pund verdipakke med kylling. Da lagrer jeg det opp med litt skiv løk, salt, pepper og hvitløkspulver.

Kontroller tilberedningstiden for din egen sakte komfyr, men fem timer på høy eller åtte timer på lavt skal være nok til å lage brystene. Opprett fire porsjoner, legg til en salatsalat eller grønnsaker for et godt måltid, og sørg for å spare ekstra kylling.

Gjenværende ide nr. 1

Gjør disse yummy kyllingen enchiladas fra Food Network's Tyler Florence. Bruk to porsjoner av din overkokte kylling til å kutte ned på forberedelsestidspunktet for oppskriften.

Gjenværende ide nr. 2

Legg til en bolle og litt søt, smoky saus til disse grillkyllingens smørbrød fra MyRecipes. Gjenoppvar tre til fire porsjoner av langsomkokerkyllingen og rør inn din favoritt grill saus til en snarvei som fungerer like godt som oppskriften.

Gjenværende ide nr. 3

Kale, apple og cheddar salat med kokt kylling, via Delish. På denne tiden vil det ikke være mye kylling igjen, akkurat nok til å dekke noen deilige greener.

Trenger du flere ideer for alt som er igjen? Her er 30 pluss ideer fra Delish.

3. Rachael Ray er Tyrkia Bolognese

Rachael Ray har et helt nettsted dedikert til måltider som dobler opp som en annen middag eller to. Det er mange gode ideer der, men hennes kalkun Bolognese er en av de beste. Med magert kjøtt og grønnsaker i en rik tomatsaus, vil denne oppskriften gi deg nok til et annet måltid.

For dette vil du begynne med 3 pund mager kalkun. To kopper av den salte sausen går over hele hvete spaghetti i bolognese, og du kan bruke de resterende 5 til 6 koppene for å lage flere middager.

Tilbakestill ide nr. 1

Vri pasta saus til kalkun grønnsak chili for en annen tilfredsstillende middag. Tre kopper av din venstre bolognese saus vil danne grunnlaget for dette måltidet, og det er fullpakket med grønnsaker, bønner og krydder. Bare legg til sidene du liker, for eksempel maisbrød.

Tilbakestill ide nr. 2

Gå fra chili til denne vegetariske spanske risen via Oh My Veggies. Mange av oppskriftenes arbeid er allerede gjort, så dette er et raskt og enkelt måltid.

Leftover ide nr. 3:

Hvis det er nok av den originale Bolognese-sausen igjen, kan du strekke den litt lenger med litt mer bakken kalkun - en annen halv pund kalkun bør gjøre det - og la disse Bolognese fylte paprika fra Good To Know eller bare bla gjennom arkivene til Rachael Ray's Rollover Meals.

Sarah E. White er en forfatter, blogger og heltidsmor til tre små destroyers, i alderen 10, 4 og 16 måneder. Barna bistår i skriveprosessen ved å spørre når middag er og trykke på strømknappen med tilfeldige intervaller.

Skrive Inn Din Kommentar