Penger

Hvordan tjene $ 150 og få en gratis lunsj ved å gå til "Falsk" Jury Duty

Hvordan tjene $ 150 og få en gratis lunsj ved å gå til "Falsk" Jury Duty

Jeg ble betalt $ 150 for en dags arbeid som en surrogatjurist en par måneder tilbake. Ironisk nok et par uker senere ble jeg sendt en ekte jurymelding, og det sa: "Jurister vil bli kompensert $ 15 for hver dag i retten."

For "falsk" jury tjeneste ble jeg ikke bare betalt ti ganger så mye, men jeg fikk snacks og en fin lunsj!

Selvfølgelig var dette en live økt, i motsetning til online surrogat jury tjeneste, og det er et viktig skille. La oss se på begge typer, men først la oss svare på spørsmålet noen lesere vil ha nå ...

Hva er en surrogatjury?

Advokater gjør noen ganger en øvelse før de går til rettssaken i rettssalen. For dette vender de seg til selskaper som setter sammen surrogat juryer, også kalt mock juryer. Folk fra samme område der saken skal prøves, er ansatt for disse mockforsøkene. Advokater presenterer begge sider av saken og jurymedlemmene diskuterer det og forklarer hva de ville gjøre. Dette hjelper advokater til å avgjøre om å forfølge en sak til slutt eller å bosette seg, og de får en ide om hva en ekte jury kan tildele for skader.

Hvordan blir du ansatt for å være på en surrogat jury? Det er to typer, hver med forskjellige lønnsskalaer. Vi starter med saker der du deltar i en live økt.

Live Surrogate Juries

Jeg reagerte på en annonse i den lokale avisen noen uker før mock-studien. Jeg kan ikke si hva saken handlet om (alle jurymedlemmer undertegner en fortrolighetsavtale), men det tok hele dagen.

Det var tretti av oss, og vi alle hørte på saken i et hotell konferanserom. Videoer og andre bevismaterialer ble presentert. Etter en fin lunsj var det avsluttende utsagn fra begge sider. Da var vi hver forpliktet til å delta i diskusjoner, og våre overleggelser ble videoopptatt.

Vi visste aldri hvilken side som faktisk betalte for alt, og ingen ville fortelle oss, men til slutt hadde en representant for National Research Staffing, firmaet som arrangerte mock-rettssaken, tildelt hver en sjekk for $ 150. På deres nettside vil du legge merke til at de også organiserer samfunnsvitenskapelige studier som de trenger deltakere. Det er et spørreskjema å fylle ut hvis du ønsker å delta. De oppfører også et telefonnummer for å ringe hvis du har spørsmål eller ønsker en av deres rekrutterere å fylle ut skjemaene for deg. En annen antrekk som ansetter surrogate jurors for in-person oppdrag er SignupDirect.com. De betaler $ 100 eller mer per dag.

Kvalifikasjoner for servering på en mock jury varierer avhengig av hva advokatene vil ha i hvert tilfelle, men her er noen vanlige minimal krav. Du trenger å være…

  • Minst 18 år gammel.
  • En borger.
  • Av lydhodet.
  • Kunne lese og skrive.
  • Ikke en forbrytelse.

Online Surrogate Juries

En annen måte å tjene som mock juror er online. Minimumskriteriene for deltakelse er omtrent det samme som nevnt ovenfor for live service. Men det er noen virkelige forskjeller i prosessen.

Først vil du ikke jobbe med andre. Du kan være en av femti jurymedlemmer valgt til å avgjøre en sak, men vanligvis gjør du det alene foran datamaskinen din fra den komfortable anonymiteten til ditt hjem. Du vil gjennomgå bevisene på nettet, som kan inkludere transkripsjoner, bilder og videoer. Da svarer du på en rekke spørsmål.

For det andre vil du ikke tjene så mye penger for hvert tilfelle i forhold til live service. På den annen side kan du gjøre like mye eller mer per time, fordi den elektroniske versjonen ikke tar hele dagen. Her er to steder du kan registrere deg, med noen notater om hva hver enkelt tilbyr:

1. Ejury

Selv om eJury betaler mindre enn andre selskaper (kun $ 5 til $ 10 per sak), er det verdt å besøke nettstedet deres for å få en følelse av hvordan dette fungerer. Deres informasjonsside forklarer prosessen, og det er et eksempel på $ 10 som du kan vurdere for å se hva slags bevis er presentert og hvilke typer spørsmål du må svare på. De sier at en undersøkelse av deres "eJurors" fant at gjennomsnittlig tid er 35 minutter for en seks-siders sak, men forvent at den første som tar lengre tid.

2. Online Bedømmelse

Dette er kanskje det beste alternativet her oppført på grunn av potensialet for høyere lønn. Surrogate jurister er betalt fra $ 20 til $ 60 for hvert tilfelle gjennomgått, og prosessen sies å ta 20 til 60 minutter. Den eneste mulige ulempen ved å jobbe for dette selskapet er at de ikke betaler via PayPal som de andre. De sender en sjekk en uke eller to etter at du har fullført en sak for å være sikker på at du bor der du sier at du gjør det.

Hva annet?

Hvert selskap har sine egne regler, og advokatene som ansetter dem kan pålegge ytterligere krav. Du kan bli diskvalifisert hvis du eller noen i din familie er en advokat, for eksempel. Du kan også diskvalifiseres hvis du har vært involvert i en lignende sak selv de siste ti årene. De vil gi deg beskjed om hva som kvalifiserer eller diskvalifiserer deg.

Fordi du trenger å være fra samme by, postnummer eller føderale rettsområde når retten håndterer den virkelige saken, hvor mye arbeid du kan få, avhenger ganske mye av hvor du bor. Hvis din primære bolig er en hytte åtti kilometer nord for Fairbanks, Alaska, ikke hold pusten din og vente på en oppgave. Men det koster ingenting å melde seg på, så hvis du er hvor som helst som ikke er for fjernt, hvorfor ikke prøv å være en surrogatjurist?

Skrive Inn Din Kommentar