Tilbud

31 av de absolutt beste freebies vi noen gang har funnet på nettet

31 av de absolutt beste freebies vi noen gang har funnet på nettet

Mann, det er ingenting bedre enn gratis ting. Som når du går gjennom et kjøpesenters matrett, og en medarbeider tilbyr deg en bitbit av bourbon kylling på en tannpirke?

Ta alltid bite-sized partiet av bourbon kylling. Alltid. Hver eneste gang. Du trenger ikke engang å være sulten. Ikke sant?

Poenget er at vi alle elsker gratis ting. Men ikke alle gratis ting er verdt å elske.

Vi finner alltid freebies - fra nyhetsbrev på e-post til gratis ting på bursdagen din - men vi bestemte oss for at det var på tide å rulle opp det beste av det beste.

Etter omfattende undersøkelser har våre sprekkpersonell fra freebie-ologister satt sammen denne søte listen med kvalitetsfribere for deg. Bare de fineste freebies er tillatt i denne listen. Fra kaffe til kokosnøttolje til bleier, her er den endelige listen over favorittfrie ting på nettet.

1. Gratis iskrem

Vi vil aldri noen gang gi opp en mulighet for fri iskrem. Hvis vi noen gang gjør det, bør du gå videre og begynne å lage våre begravelsesarrangementer. Dette er gratis iskrem vi snakker om!

Når du laster ned Slab Happy Rewards app fra Marble Slab Creamery får du gratis iskrem bare for å registrere deg. Deretter tjener du poeng for hver dollar du bruker, og du kan betale dem inn for $ 5 av fremtidige kjøp.

2. Gratis baby gaver

Forventer? Bli med Enfamil Family Beginnings å komme opp til $ 400 i gratis gaver og en sjanse til å vinne et $ 25.000 stipend for babyen din *. Dine gaver vil inkludere ting som kuponger for babyen nødvendigheter, gratis prøver av Enfamil formel og andre godbiter.

3. Gratis kreditt score

Nei, egentlig. Hør oss ut.

Hvis du noen gang har prøvd å få din kreditt score, vet du at de fleste tjenester gjør deg tilmelder deg en prøve eller belaster deg en uhyrlig sum penger. Men det er din kreditt score! Hvor får de nerven?

Credit Sesame vil gi det til deg gratis. Og det tar omtrent 90 sekunder.

Du vil også se et kredittkort, slik at du kan sjekke om det er feil. Finne og korrigere bare en kunne gi din kreditt score et betydelig løft!

4. Gratis $ 10 for å dele dine kvitteringer

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

5. Gratis $ 36 i Amazon Gavekort

Ja, det er ikke en skrivefeil. Hvis du er en vanlig Amazon-shopper, kan du tjene penger hver måned ved å bidra til forskning for å hjelpe bedrifter å forstå hva folk kjøper online.

Last ned og koble Shoptracker til din Amazon-konto. Selskapet vil øyeblikkelig sende deg et gratis $ 3 Visa e-gavekort, pluss ytterligere $ 3 for hver måned du sender inn informasjonen din til appen. Bruk det for et år å tjene $ 36!

6. Gratis Godiva-sjokolade

Gratis Godiva sjokolade - hva kan bli bedre?

Vi er ganske sikre på at gratis Godiva sjokolade er utdelt hver dag i himmelen. Sannsynligvis de sjokolade saltede karamell trøfler.

Enda bedre: Dette tilbudet er ikke en engangsavtale. Når du registrerer deg, får du gratis sjokolade hver måned på deltakende steder, i tillegg til bursdagschokolade!

7. Gratis $ 5 Verdien av aksjer

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

Du kan starte små og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto.

Deretter gjør appen hele investeringen til deg - og du får en $ 5 bonus når du registrerer deg.

8. Gratis baby bleier

Er din familie vokser? Opprett et mål baby register for å få over $ 100 i gratis baby ting!

Enda bedre, når forfallsdatoen er åtte uker unna, får du 15% rabatt på gjenværende gjenstander på registeret ditt.

9. Gratis babysko

Er det noe kortere enn baby sko?

Det er et fast nei.

Little Wanderers, en uavhengig forhandler, lager noen søte fotgir - og du kan fange et par gratis ved å bruke vår kode PENNY1.

Velg mellom noen frynsestøvler eller et par høy-top-sneaks. Det er enda noen miniatyr snø støvler med pels. Så søt!

10. Gratis kaffe

Vil du prøve en pose med noen av de beste kaffene i landet - helt gratis?

Du kan få en 2-unse prøveversjon av Blue Bottles berømte bønner for ingenting i det hele tatt.

Det er en del av deres månedlige abonnementstjeneste, så du må skrive inn kredittkortinformasjonen din, men du får en e-post før Blue Bottle belaster deg og sender deg mer kaffe. Bare avslutt abonnementet ditt hvis du ikke vil fortsette å få kaffe.

11. Gratis finansiell assistent

Ikke alle har råd til pricy hjelp med å administrere vår økonomi. I stedet kaller vi i botsene. Her er to av våre favorittfrie hjelpere:

Last ned TrueBill, en app som skal forhandle regningene dine, avbryte uønskede abonnementer og refundere bankgebyrene dine. I gjennomsnitt får Truebill-kunder $ 12 i kreditter fra sine kabelregninger hver måned.

Trim er et alt-i-ett pengerbesparende verktøy som lever i datamaskinen eller smarttelefonen. Når du registrerer deg med din e-post eller Facebook-konto, Du får tilgang til en rekke kraftige funksjoner, inkludert sin gjeldsutbetalings kalkulator. Når du lander på en månedlig betaling du kan håndtere, merk din gjeldsfrie dato på kalenderen din og planlegg å feire!

12. Gratis kaffe

Du kan få en 2-unse prøveversjon av Blue Bottles berømte bønner for ingenting i det hele tatt.

Det er en del av deres månedlige abonnementstjeneste, så du må skrive inn kredittkortinformasjonen din, men du får en e-post før Blue Bottle belaster deg og sender deg mer kaffe. Bare avslutt abonnementet ditt hvis du ikke vil fortsette å få kaffe.

13. Gratis Scratch-off-billetter

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene - scritch scritch scritch scritch - men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Prøv å skrape gratis billetter gjennom en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

14. Gratis merkevare sjekkliste

Hvis du er klar til å få en freelance eller en liten bedrift fra bakken, vil merkevarebygging og konsulentfirma Braid hjelpe.

Registrer deg for e-postlisten for å få en gratis kopi av sin merkevare sjekkliste for å hjelpe deg med å posisjonere deg som en kreativ ekspert.

15. Gratis "Support the Troops" -klistremerket

Vis din støtte til det amerikanske militæret med dette gratis "Support the Troops" -klistremerket fra "Military Times." Du kan velge mellom et klistremerke eller fire vindueklemmer.

16. Gratis Onesies

Med Custom Snappies kan du lage ditt eget design for en somie som vil uttrykke så mye moro og holdning som din lille gjør. Få to gratis tilpassede snapshots med promo-koden PENNY1 ved kassen. Du betaler bare frakt og håndtering.

17. Gratis pannekaker

Hvem liker ikke pannekaker? IHOP har pannekaker. Hvis du blir med i kjedens e-klubb, kalt Pannekake-revolusjonen, du får en gratis stabel Rooty Tooty Fresh 'N Fruity Pannekaker. Du får det samme på bursdagen din, og på hvert jubileum for påmelding.

18. Gratis Kind Granola Bar

Dette er #kindawesome.

Denne gratis typen granola bar er ikke nødvendigvis en freebie for deg, men en gave du gir til noen andre for å være snill. Skjønner? Du gjør noe slag for noen som gjorde noe slag - betaler det frem uten å betale noe.

19. Gratis Stevia-søtningsmiddel

Har du prøvd stevia søtsaker ennå? Hvis ikke, gir Splenda bort prøver fra SPLENDA® Naturals Stevia Sweetener uten kostnad for deg. Du får to smakfulle søtsakerpakker for å prøve det før du kjøper i butikken.

20. Gratis Pizza

Du kan få en gratis personlig one-topping-pizza på ditt neste besøk når du registrerer deg for Chuck E. Cheese's Flere ostbelønninger program.

I tillegg til gratis pizza får du $ 10 belønning for hver tre besøk når du bruker over $ 20 og uspesifiserte godbiter på bursdagen din og halv bursdag.

Alle glemmer halvbursdagen.

21. Gratis sjampo

Hvis du registrerer deg for Pantene e-postliste, vil selskapet sende deg gratis prøver av sjampo og andre produkter.

22. Gratis Skjønnhetsrådgivning

Prøv en gratis skjønnskonsultasjon på Aveda, som annonserer "gratis tjenester for hår, hud og ånd."

Dette vil sannsynligvis være en 15 minutters ansiktsbehandling, eller sminke eller hårsøkt på ditt lokale Aveda, hvor du kan få en stylists oppfatning av hvilke produkter som passer best for deg.

Hvis du kjøper noe der, be om noen prøveprøver som en bonus.

23. Gratis hund og kattmat

Ikke lenger fornøyd med bare fôring mennesker, Rachael Ray ventures inn i hund og kattemat disse dager. Hennes "Nutrish" merkevare er gourmet, naturlig, næringsrik pet chow.

Du kan be om et utvalg av hennes hund eller kattemat her.

24. Gratis Baby Leggings

Gå over til BabyLeggings.com og kaste et par i handlekurven din. Ved kassen, bruk bare koden "PENNY1", og du må bare betale for frakt.

25. Gratis roastbiffsandwich

Sulten? Arby har en e-postliste. Hvis du registrerer deg for det, får du en gratis Roast Beef Classic med kjøp av en drink. (Arby vil også sende deg kuponger.)

Dette er en av de eneste tilbudene på denne listen som krever at du kjøper noe for å få noe annet gratis. Men hei, du kommer til å trenge noe for å vaske ned ditt gratis roastbiffsandwich.

26. Gratis prøver

Liker du å prøve nye ting?

Registrer deg for å være en "Pincher" med PINCHme, og Du får en gratis boks med eksempler du velger hver uke. I bytte deler du dine meninger om de nye produktene du prøver.

27. Gratis Dunkin

Kjører du på Dunkin?

Bli med på DD Perks-programmet for å få en gratis drikke når du registrerer deg og på bursdagen din. Plus, du vil tjene poeng for hvert kjøp og få en gratis drikke for hver 200 poeng.

28. Fri tilgang til nasjonalparker

Hvert år, den National Park Service tilbyr gratis dager når alle nasjonalparker, monumenter og historiske steder tilbyr gratis adgang.

I 2018 var for eksempel de frie dagene planlagt for Dr. Martin Luther King, Jr. Day, den første dagen i National Park Week, National Public Lands Day og Veterans Day.

29. Gratis Baby bleier

Alle babyer gjør er søvn, spis og ... ja.

Hvis du er forelder, kan du definitivt bruke noen gratis bleier fra The Honest Company. Selskapet vil sende deg en gratis prøveboks med bleier og kluter som en del av abonnementsprogrammet.

Du betaler bare $ 5,95 for frakt, og du kan avslutte abonnementet før den første forsendelsen hvis du ikke vil fortsette å få bunken hver måned.

30. Sephora Beauty Products

Oooh, Sephora.

Bli en "Beauty Insider", og du får valget av et gratis skjønnhetssett fra Fresh eller Marc Jacobs på bursdagen din.

31. Gratis kaffekrus

Ønsker du å være mer miljøvennlig med din daglige kaffe - uten å beskjære ut $ 20 for en reise krus?

Nab et gratis lettvektskoffert fra Au Bon Pain når du abonnerer på eClub!

* Enfamil fin print:

INGEN KJØP ELLER BETALING Nødvendig å skrive eller vinne. Et kjøp vil ikke øke sjansene dine for å vinne. Åpent for lovlige amerikanske innbyggere 18 og eldre. Opphevet hvor forbudt. Kampanjen avsluttes 31. august 2018. Odds for å vinne, avhenger av det totale antall kvalifiserte bidrag mottatt. For full offisielle regler klikk her. Sponsor: Mead Johnson & Co., LLC, 2400 West Lloyd Expressway, Evansville, IN 47721.

Vi mottok kompensasjon fra produsenten av Enfamil i betraktning av dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar