Penger

Denne Beermaker brøt ned hva det egentlig er å egentlig eie et håndverk bryggeri

Denne Beermaker brøt ned hva det egentlig er å egentlig eie et håndverk bryggeri


Det var blåsende kaldt i Dayton, Ohio, i slutten av januar, men min Bangarang! IPA var å holde meg varm og innhold som jeg satt inne i Eudora Brewing Company overfor eier, hovedbrygger og ekstraordinær kvalitetskonsulent, Neil Chabut.

Etter mange år med homebrewing, åpnet Chabut Eudora tilbake i 2013, i sin tid på å studere psykologi ved University of Dayton.

Min hjemby Dayton har blitt ganske bra for mikrobryggerier og nanobreweries som Eudora. I det siste tiåret har området blitt hjemmet til noen av mine favoritter, blant annet Warped Wing, Lock 27, Toxic, Carillon Brewing, Lucky Star, Dayton Beer Company og, selvfølgelig, Eudora.

Dette er representativt for en mye større trend landsomfattende som håndverk øl fortsetter å vinne popularitet med drikkere i alle aldre, skape jobber for tusenvis av ølelskere. Bryggerier utgjorde mer enn halvparten av sysselsettingsveksten innen drikkevareindustrien fra 2006 til 2016, ifølge Bureau of Labor Statistics.

På resesjonstidspunktet på slutten av 2000-tallet brukte bryggerier (inkludert makrobrødbruker som Budweiser og håndverksbryggerier som Boston Beer Company) rundt 25.000 arbeidstakere landsomfattende. I 2012 hadde tallet vokst til nesten 30 000, og innen 2016 hadde det klatret til nesten 59.000 ansatte. På bare seks år hadde bransjen mer enn doblet.

Mitt hjemland i Ohio har vært på forsiden av den bransjens vekst. I 2006 var Ohio en av bare fire stater (sammen med California, Colorado og Texas) for å ansette mer enn 1600 bryggerarbeidere. I dag har en annen 10 stater blitt med på listen.

Som noen som elsker en iskald øl - og med tarmene for å bevise det - forstår jeg hvorfor bryggerier stiger opp fra forbrukerens synspunkt. Men Jeg ønsket å høre fra Chabut hvorfor han hadde valgt å lage en karriere av å brygge og selge øl og hva livet er som når du bruker det, og skape verdens mest spesielle drikke.

Brewing øl for en levende

"Det jeg elsker å brygge øl," sa Chabut til meg, "er det det blander kreativitet og vitenskap."

Etter å ha lært den grunnleggende vitenskapen bak ølglass, har Chabut vært i stand til å bli kreativ og utvikle nye oppskrifter. Han fortalte meg at han for tiden jobber med en nitro øl og til slutt vil gjøre en full linje med nitros, inkludert en hoppy nitro eller to.

Men bryggerier i mikro- og nanobreverier bøyer ikke bare sin kreativitet når de bygger nye oppskrifter. De må også utvikle et navn for hver øl de brygger og selger, noe som kan være morsomt - og utfordrende.

"Du må vurdere øl kalt bryggerier landsomfattende," forklarte Chabut, "fordi du ikke vil gi navnet ditt samme."

Han har varemerket av noen av hans mer populære øl, som Bangarang! IPA og Sundowner.

Og hvordan har han kalt alle ølene?

"Navnene kommer fra en rekke inspirasjoner," sa Chabut.

Robin Williams fans vil gjenkjenne Bangarang! fra filmen "Hook", en av Chabuts favoritter. Han brukte en annen film - en James Bond-flick han så på med sin bestefar - for å nevne sin havremel-tøffe Thunderball. Ormbrenner, Eudoras siste skotske ale, er oppkalt etter golfbegrepet.

"Selv om jeg er en crappy golfspiller," la han til.

Chabut hadde også den samme utfordringen som hver nye småbedriftseier møter: navngi selskapet.

Jeg spurte Chabut hvordan han hadde kommet opp med Eudora, og han smilte mens han husket en sosiologi klasse han hadde tatt tilbake på college.

"I denne klassen hadde jeg lært om den store vannkrisen som mye av verden står overfor. Jeg planla å bruke min virksomhet for å hjelpe årsaken ved å gi tilbake, så jeg ønsket et navn som formidlet det. Og Eudora er gresk for "god gave". "

Og voila - bryggeriet hadde sitt navn.

Med hensyn til vannkrisen har Chabuts bryggeri fulgt gjennom på selve oppdraget som inspirerte Eudora-navnet. En del av hvert salg er donert til Charity Water.

Chabut fortalte meg også at hans donasjonsbøtte har vært vellykket. Hittil har Eudora hjulpet finansiere prosjekter for å bringe rent vann til folk i Laos, Etiopia og Kambodsja, blant annet land. Bryggeriet har som mål å øke $ 10 000 for å finansiere et prosjekt helt alene.

Hva Brewers egentlig gjør

Med 59.000 ansatte som jobber i bryggeriet i USA, er arbeidet bundet til å være variert.

Jeg (og min smakløk) har hatt gleden av å gjøre en bryggertur i Washington D.C., så vel som Budweiser-turen i St. Louis, hvor jeg fikk se førstehånds hva de ansatte gjorde hver dag.

Mens Budweiser hadde mange varierte roller - fra ledelse til markedsføring til guide til faktisk ølprodusent (ja det var noen jobb) - de mindre bryggeriene kjøres litt annerledes.

På Eudora har for eksempel Chabut ca 15 ansatte, men han er den eneste som brygger øl. Han driver også den daglige driften.

"Hver dag er annerledes, hver uke er annerledes," fortalte han meg. "Noen uker jobber jeg 50 timer, og noen ganger jobber jeg 30. Avhenger av hva jeg planlegger å brygge og hvilke utfordringer jeg kjører inn i."

Kvelden jeg besøkte hans salong hadde han nettopp overvinnet en ny utfordring han ennå ikke hadde sett i sine fire pluss år som brygger: en ødelagt pumpe.

"Jeg kunne ikke sende den til en profesjonell fordi jeg skal brygge i morgen, så jeg bestilte bare noen få deler og fant ut hvordan jeg fikste det selv," forklarte han.

Men Chabut kjemper også de samme problemene som andre småbedriftseiere må takle - problemer som spenner fra kredittkortmaskiner går ned til kundeserviceproblemer. Heldigvis sa Chabut at han driver en ganske stram organisasjon, hvorav mye skyldes hans stavaransatte. Mange har eksistert siden begynnelsen.

De fleste av Chabuts ansatte jobber faktisk som bartendere, chatter med de faste og finner dem den perfekte øl. Chabut har også en regnskapsfører (en god samtale, fordi i min erfaring, øl og matematikk ikke blander) og noen få ansatte som administrerer kundenes bryggedelen av virksomheten.

Kundebrudd er faktisk noe som gjør Eudora unik i Dayton-området. Jeg har ikke prøvd det selv (ennå), men Chabut forklarte at, like vin og maleri hendelser som har blitt populære de siste årene, er kundebrygging en flott begivenhet å gjøre med venner.

Kunder er involvert i alle deler av prosessen, fra sliping til å legge humle. De kan selv designe egne logoer for flasker når de plukker opp ølen noen få uker senere.

Hvis du har tenkt å jobbe på et bryggeri eller til og med åpne din egen, bør du finne et bryggeri i nærheten av deg som gjør kundebrygging og prøve det ut. Bedre ennå, følg i Chabuts fotspor og begynn å brygge hjemme.

Chabut antydet at det ikke er den mest lukrative karrieren i verden, men han jobber med noe han er lidenskapelig om hver dag med medarbeidere og kunder som deler den samme lidenskapen. Han møtte kjæresten sin gjennom ølindustrien og har selv reist til Denver for Great American Beer Festival.

"Min favoritt del av å drive virksomheten er å bli kjent med kundene og andre mennesker i bransjen," forklarte han. "Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker over min øl; Det er som "Skål." Jeg har mange normer som hver har sine egne seter. Det er veldig kult å se dette samfunnet av folk som elsker god øl. "

Så hvor går bryggeriindustrien herfra?

Min (øl) tarm forteller meg at den vil fortsette å stige i løpet av det neste tiåret, spesielt hvis jeg fortsetter å beskjære ut mine hardt opptjente penger til seks pakker. Nå er det en god tid å komme inn i spillet, enten du håper å jobbe på et etablert bryggeri (det er mange å velge mellom - de har vokst femfold de siste seks årene) eller for å åpne din egen.

Lær mer om Eudora Brewing Company her og ta et dypt dykk inn i veksten av bryggeribransjen med Bureau of Labor Statistics 'nylige spotlight.

Timothy Moore er forfatter, redaktør og langdags øldrikker. Hans favoritt går til øl er Lagunitas IPA, Ballast Point Sculpin IPA, New Holland Ichabod Pumpkin Ale og, på en varm sommerdag, en Leinenkugel Summer Shandy. Men for den beste IPA av livet ditt, anbefaler han helhjertet Flying Monkeys 'Smashbomb Atomic IPA, som også er bare veldig morsomt å si.

Skrive Inn Din Kommentar