Penger

Fikk 5 minutter? Dette enkle trinnet kan sette deg opp for en god pensjonering

Fikk 5 minutter? Dette enkle trinnet kan sette deg opp for en god pensjonering

Pause musikken din for et sekund. Når er den siste gangen du tenkte på din 401 (k)? Har vært en stund, ikke sant?

Du vet at den vokser, men vokser den raskt nok?

Mens du stikker ut i melodiene dine, kan et firma som heter Blooom, være hardt på jobb og optimalisere 401 (k).

Det er penger musikk til våre ører.

Øk din 401 (k) raskere

Bidrar du allerede til 401 (k)? Flott. Det er det du burde gjøre. Men vet du hva som skjer med pengene dine etter at du har bidratt med det?

Sannsynligvis ikke. Det er her Blooom kommer inn. Det er et SEC-registrert investeringsrådgivende firma som kan optimalisere og overvåke 401 (k) for deg og sette deg opp for å gå på pensjon når du vil.

Pengene i din 401 (k) konto er mest sannsynlig diversifisert til en blanding av aksjer og obligasjoner, men det er kanskje ikke den rette blandingen for deg. Avhengig av alder, ønsket pensjonsalder og hvor mye du har råd til å bidra, kan det hende du trenger forskjellige innstillinger for å få pengene dine til å vokse på den beste måten.

Det er her Blooms robo-rådgiver kan hjelpe. I stedet for å sette inn kontoen din og glemme det, er det stadig ser for å se at den er optimalisert for å få pengene dine til å vokse og unngå skjulte (investering) avgifter.

Ta en kommersiell pause for å fikse din 401 (k)

Det tar bare noen minutter å få en gratis 401 (k) analyse som vil vise deg om investeringene dine er tildelt riktig og om du mister penger som betaler skjulte avgifter.

Denne sjekken vil til og med fortelle deg hvor mye mer penger kontoen din kan tjene på når du går på pensjon. Du kan bli overrasket over hvor mye det er.

Etter det, hvis du registrerer deg, er det bare $ 10 per måned å ha Blooom-skjerm og maksimere 401 (k). Bonus: Penny Hoarders får den første måneden gratis med koden PNNYHRD.

Carson Kohler oppdaget at han jobbet med Blooom kunne potensielt øke hennes 401 (k) med opp til $ 247,367 i tilleggsfond når hun går på pensjon. Hun planlegger å pensjonere på 60, ​​så det er ganske søtt.

Det er $ 19 per dag med ekstra inntekt, mot bare 33 cent per dag, servicen ville koste henne.

Hva gjør en Robo-rådgiver, egentlig?

Blooms robo-rådgiver ser på dine 401 (k) samt faktorer som din alder, bidrag og pensjonsalder for å se om kontoen din zoomer mot målene dine eller sputtering langs feil vei.

Her er noen viktige faktorer det vil holde øye med:

Fare: Hvor aggressiv er dine investeringer? Avhengig av alder og penger i kontoen din, vil du kanskje være mer aggressiv for å få pengene til å vokse. På baksiden, for noen kontoer, får du mer konservativ beskyttelse for å beskytte en sunn og fremtids fremtid.

avgifter: Mange 401 (k) kontoer er riddled med skjulte avgifter som slår ned inntektene dine. Hvordan kan du bygge pengene dine hvis noen fortsetter å ta små kutt? Blooom finner og minimerer gebyrene dine. Det er som å stole opp bilen din for å få bedre gass kjørelengde.

diversifisering: Liten cap, mid-cap, aksjer mot obligasjoner, varer, aksjer ... hvem vet? Det er ok hvis du ikke er et proff på å investere. De fleste av oss er ikke. Folkene på Blooom er. De kan balansere porteføljen din og holde kontoen din jevn. Verktøyet kan til og med endre dine investeringer for deg etter behov når markedet endres.

Hva er din fremtid verdt?

Du elsker Netflix. Det er greit å innrømme det. De fleste av oss gjør det. Det er bare $ 10 per måned, ikke sant?

Og selvfølgelig er det Hulu. Har du sett den siste episoden av "The Tailor's Tale"? "I-N-T-E-N-S-E! Det er bare TV. Du får din storskjermoppløsning med en film om dagen med Moviepass. Og på vei til teatret, rocker du ut til dine favorittorker på Spotify, ikke sant?

Det er en annen $ 10 ... $ 10 ... og $ 10.

Tenk på fremtiden du vil ha når du går på pensjon. Hvis du har råd til å bruke penger hver måned til å zombie ut foran fjernsynet, bør du vurdere å investere i din egen fremtid.

Bare noen få minutter nå og noen få dollar i måneden kan legge til flere års penger til din pensjonskatt.

Ok, du kan komme tilbake til jamming ut i melodiene dine nå.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Eddie Money er hans humørmusikk for å skrive Penny Hoarder-innlegg. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar