Banker

5 penger tips for å sparke det nye året

5 penger tips for å sparke det nye året

Det er ingen spesiell grunn til at det nye året bruker forandring for så mange mennesker. Det er en vilkårlig betegnelse, og ingenting egentlig endres når klokken treffer midnatt 1. januar.

Men mye som å flytte til en ny by, starte en ny jobb eller lage nye venner, et nytt år kan gi gnisten vi trenger for å gjøre noen tilpasninger. Noen ganger er alt vi trenger for å starte frisk, en god unnskyldning, og det trenger ikke å være noe mer komplisert enn en endring i kalenderåret.

Hvis du ønsker å gjøre 2017 til et mer lukrativt år enn 2016, bør du vurdere disse økonomiske tipsene.

Arkiver skattene dine før

Den offisielle skattefristen er ikke før 18. april (noen ekstra dager i år!), Men det betyr ikke at du bør vente så lenge for å starte prosessen. Skattekspert og blogger Kay Bell of Do not Mess med Skatter anbefaler filingskatt raskere enn senere.

"På den måten hvis du får tilbakebetaling, er den på bankkontoen din, investert eller betaler ned gjeld før," sa hun.

Du kan arkivere skattene dine så snart 23. januar 2017. Selv om du ikke arkiverer i januar, vil organisering av dokumentene dine tidlig gjøre skattetiden mye mindre stressende. Ta en kikk på vår skattekalkulasjonskalender hvis du vil ha et anslag på når du kan få din tilbakebetaling av skatt basert på når du filen.

Finn måter å tjene ekstra penger

Blogger Michelle Schroeder-Gardner of Making Sense of Cents anbefaler å finne nye måter å tjene mer penger i 2017.

"Alle har tid til å tjene ekstra penger, uansett hvor opptatt du er," sa hun. "Den gjennomsnittlige personen ser over 30 timers TV i uken, slik at du kan begynne å eliminere noen av TV-tidene dine slik at du kan tjene mer penger."

Noen ideer inkluderer freelancing eller rådgivning i din bransje, å finne en deltidsgig, ta online undersøkelser, registrere deg for bank- eller kredittkortbonuser, hundssete og mer. Fantasi er nøkkelen her, så ta litt tid å vurdere hva du liker å gjøre - og hva du er god til.

Vi har en liste over våre favoritt 50 måter å tjene ekstra penger her.

Refinansiere lånene dine

Refinansiering av dine lån kan spare penger, uansett om du har et boliglån, automatisk gjeld eller studielån. For eksempel kan du spare mer enn $ 3000 totalt hvis du refinansierer et lån på $ 30.000 fra 6,5% rente til 4,49%.

Du må typisk ha en kreditt score på 750 eller høyere for å kvalifisere til de beste rentene. Du må også ikke ha noen negative karakterer på kredittrapporten din. Sammenlign priser og vilkår for alle mulige refinansieringstilbud før du velger en ny utlåner.

Du kan ikke refinansiere flere lån samtidig. I stedet er det bedre å vente og gjøre dem separat.

Hvis du ønsker å refinansiere studielån, anbefaler vi Troverdig. De er et sammenligningsverktøy, og du kan se om du kvalifiserer i så lite som 2 minutter uten hard kredittkontroll. Ta en titt på Troverdig her, og du får en $ 200 bonus for å bruke dem!

Kutte ut unødvendige kostnader

Ta deg tid til å se på dine månedlige utgifter og kutte ut unødvendige utgifter. Er du abonner på et magasin du aldri har lest? Betaler du for et Spotify-medlemskap du aldri bruker? Alle disse ekstrakostnadene legges opp raskt.

For eksempel koster det gjennomsnittlige kabelabonnementet $ 100 per måned. Hvis du finner deg selv å se de samme to showene hver uke, kan du abonnere på Netflix eller Hulu i stedet for $ 7,99 per måned. Det er en ekstra $ 92 i måneden eller $ 1 104 per år.

Her er en god artikkel om hvordan vi kunne spare over $ 500 per måned ved bare å kutte ut tilfeldige utgifter i budsjettet. Du vil bli overrasket over hvor merkelige ting som kabel, gym medlemskap, og til og med lyspærer kan gjøre en forskjell.

Betal av mer gjeld

Å legge til ekstra penger til en automatisk månedlig betalingsplan er en av de enkleste måtene å være gjeldsfri raskere. Å betale gjeld blir lettere hvis du gjør det automatisk i stedet for å vente til slutten av måneden for å se om det er noe igjen.

Selv en liten mengde legges opp raskt. Hvis du for eksempel betaler en ekstra $ 25 hver måned på et $ 100.000 boliglån med 4% rente, betaler du gjelden 2,4 år raskere og sparer $ 6,327 på renter.

Du kan også bruke et kult verktøy som Qoins. Qoins er Acorns å komme seg ut av gjeld. Det avrunder spareforandringen og bruker de pengene til å hjelpe deg med å betale ned gjelden din. Det er alt automatisert, og det gjør prosessen veldig enkelt. Sjekk ut Qoins her.

Siste tanker

Du trenger ikke å bli gal når det gjelder det nye året. Faktisk, hvis du setter for mange mål eller jager for mange ideer, vil du sannsynligvis ikke få noe oppnådd.

I stedet fokusere på noen få viktige ting som er viktige for deg, og arbeide for fremgang. Husk at du har et helt år - du trenger ikke å oppnå alt i januar.

Hvilke pengemål vil du takle først i 2017?

Skrive Inn Din Kommentar