Banker

Problemer med Granit State Management og Resources

Problemer med Granit State Management og Resources

Granitt State Management and Resources er en ideell organisasjon som tilbyr føderale og private studielån. GSM & R er et byrå i New Hampshire Higher Education Assistance Foundation Network Organization.

GSMR deler sitt mål om å hjelpe studenter med å planlegge, delta og betale for college med de andre byråene i organisasjonen: New Hampshire Higher Education Assistance Foundation (NHHEAF), som er navnebror av organisasjonen, spesialiserer seg på standardforebygging; og New Hampshire Higher Education Loan Corporation (NHHELCO) gir private studielån gjennom EDvestinU studielånsprogrammet, som betjenes av GSM & R.

Organisasjonen kan skryte av samfunnets engasjement, og til og med utdeler det regelmessig stipendier til studenter. Eventuelle fortjenester de gjør fra deres private studielån, blir satt tilbake i organisasjonen og det større New Hampshire-samfunnet, hvor de støtter høyere utdanning ved å tilby lånerfordeler og hjelpe fellesskapsmedlemmer til å unngå standard, planlegge for college og oppnå økonomisk kondisjon.

GSM & R er en av de mindre føderale studielånene, men det er ikke skinnende rent. Nettsteder som Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) og Better Business Bureau (BBB) ​​har samlet mange klager om GSM & R. For det meste følger disse klagerne de nasjonale trendene som er rapportert av CFPB.

Det er ikke uvanlig at studentlåntakere skal klage på samhandlinger de har med sine servicere. Hyppige temaer om tvang angår mangel på informasjon om alternativer, problemer med innskrivning av inntektsførte tilbakebetalinger og kundeserviceproblemer. GSM & R er absolutt ikke fri for disse problemene, men vi la merke til noen andre problemer blant sine lånerklager som er verdig oppmerksomhet.

Utsettelseforsinkelser

Låntakere søker ofte om utsettelse når de trenger en pause fra å betale studielån. Den typiske klagen om utsatt er at tjenesteleverandører foreslår utsetting i stedet for langsiktige løsninger når låntakere ikke kan foreta sine betalinger. GSM & R låntakere, derimot, klaget over hvor lenge det tok dem å behandle en utsatt søknad. Forsinkelser kan føre til tapte betalinger og et treff til en låners kreditt score.

Noen låntakere som begynte på skolen søkte om opplæring i skolen, men fant ut at deres utsettelse ikke skulle vare så lenge de trengte. GSM & R skylde å skifte informasjon om hvor lenge studenten ville bli registrert, selv om låntakeren hadde sendt riktig informasjon fra begynnelsen.

Et pars konto ble overført til GSM & R mens sønnen fortsatt var i skolen. GSM & R fjernet lånene fra skoleavbrudd før studenten ble uteksaminert og informerte ikke sine foreldre før lånene var krenkende. Når de ringte GSM & R, ble de fortalt at de kan registrere på utsendelse når som helst via deres online konto.

Men da de gikk for å gjøre det, fant de ikke noe alternativ for skoleoppsigelse. I stedet hevdet nettstedet at de trengte å ha en økonomisk trussel å utsette. De ringte inn til kundeservice for en forklaring, men representanten var ikke nyttig, gjentatte ganger med å si "det er slik det er" i stedet for å prøve å hjelpe dem. De ble tvunget til å sette opp betalinger umiddelbart for å prøve å spare på kreditt. Nå har nettportalen et alternativ for skoleoppsigelse, men det var for sent for disse låntakerne.

Misligholdte Betalinger

De fleste låntakere forlater høyskolen med mer enn ett studielån. Disse lånene har ofte forskjellige rentesatser og ulike saldoer. En måte å angripe studielånene dine på er smart å målrette visse lån for raskere utbetaling.

Når GSM & R-låntakere prøver å gjøre det, blir betalingene ofte delt mellom lånene, selv om de vellykket målrettet et enkelt lån i betalingsprosessen. Mens noen låntakere sier at en GSM & R-representant initierte feil betaling, klager de fleste om deres misvisende webkonto. Nettportalen vil tillate låntakere å foreta en betaling på et enkelt lån; Men hvis lånet er konsolidert, kan systemet ikke anvende en betaling til en del av konsolidert lån.

En låner klaget på BBB at hans $ 2.100 betaling, som han ba om å bli brukt helt for å betale sitt mindre lån, ble delt mellom begge lånene hans. Han forlangte at betalingen skulle bli refundert til ham fordi den ikke hadde den effekten han ville, og han ønsket å vite hvorfor nettkontoen var misvisende.

I GSM & Rs svar lærte han at de holdt subsidierte og usubsidierte lån skilt i et konsolidert lån for å "spore beløpet som kan være berettiget til [hans] rentegodtgjørelse under visse omstendigheter." GSM & R refunderte betalingen på $ 2.100.

En annen låntaker som forsøkte å målrette mot bestemte lån, hadde liten suksess og benyttet seg til å ringe inn hver måned for å prøve å få de betalinger som ble søkt. Det er uklart om de var vellykkede, men etter et par måneder oppdaget de at deres automatiske innbetalinger økte uten deres godkjenning. De sa at økningen var svært liten, og at de fleste kanskje ikke engang merket det, men de var bekymret for at en slik endring bare ville bli gjort for GSM og R-overskudd.

Kredittrapporteringsklager

Som alle andre typer kreditt kan studentlån positivt eller negativt påvirke kredittpoengene dine, avhengig av hvordan serviceren rapporterer kontoene dine til de tre kredittagentene. Noen ganger vil en kreditor rapportere en persons konto feilaktig.

I særdeles dårlig tilfelle rapporterte GSM & R til TransUnion at rundt 90 000 låntakere, ifølge noen som hadde sendt inn en klage på BBB, hadde innvilget konkurs og at de ikke kunne betale sine studielån.

Låntakere begynte å oppdage problemet når deres kredittovervåkningstjenester varslet dem om en kredittpoengsum på opptil 100 poeng. Disse låntakerne var ofte i god stand før feilen. GSM & R kom ikke ut til noen berørte låntakere. Det ser ut til at de håpet å fikse feilen uten at noen merket.

Når låntakere ringte inn om denne feilen, kunne representanter ikke gjøre noe for å hjelpe dem, men forsikret dem om at det ville bli løst om noen dager og fortalte dem å fortsette å overvåke deres kreditt. Problemet ble imidlertid ikke alltid løst raskt og påvirket mer enn noen låners kredittpoeng.

I ett tilfelle forhindret denne feilen en låner fra å kjøpe eiendom fordi hans kredittpoeng falt nesten 100 poeng. GSM & R jobbet med TransUnion for å fikse kredittrapporteringen, men låntakeren ba om å bli kompensert for tap av kjøpekraft og tid som følge av feilen. Det er uklart om GSM & R har gitt sin forespørsel.

Falsk rapportering konkurs på noens konto er dårlig nok når det bare er én person. Men måten selskapet håndterer det, sier mye. GSM & Rs respons inspirerte ikke tillit. Forsinkelsen i å fikse feilen og nekte å proaktivt kommunisere med de berørte, viser uansvarlighet. Derfor er det ikke så mye overraskende å se dem svare med samme upersonlige kopi-og-limt melding til mange BBB-klager.

Andre Diverse Klager

Selvfølgelig er det alltid andre klager som ikke passer inn i en kategori. Selv om disse kanskje ikke vises som trender, er de verdt å nevne, bare fordi låntakeren opplevde en slik sammenbrudd i kommunikasjon at de ty til en offentlig nettside som CFPB og BBB for å få disse problemene løst.

De fleste servicere har minst en opplevelse med kunder som gråter svindel. GSM & R er ikke immune med det. I denne lånerens sak sendte de brev som bestrider lånene - disse brevene gikk ubesvarte. Når låntakeren snakket med GSM & R, sa han at de ikke tok noen tiltak.

Til slutt, som svar på en BBB-klage, skisserte GSM & R hva utdanningsdepartementet trengte for å utløse lånerens lån og sendte avdelingen informasjonen de hadde, selv om de ikke hadde mottatt all nødvendig informasjon. Avdelingen godkjente kravet, varslet kredittagentene og sendte det endelige godkjenningsvarselet til låntakeren, selv om han da klaget aldri mottok det.

Det er en håndfull studielåns hjelpeprogrammer for de som tjente i militæret, og ting har en tendens til å gå galt. For denne låneren gikk prosessen relativt jevnt inntil GSM & R rapporterte mislighold til kredittagentene for et lån låntakeren ble fortalt hadde blitt fullstendig betalt.

En kombinasjon av en tapt betaling og feilkommunikasjon om hvem som var ansvarlig for å betale renter på lånene, resulterte i en balanse etter at hæren hadde gjort alle sine nødvendige betalinger på vegne av låntakeren. Låntakeren var villig til å betale flere utbetalinger, men GSM & R sto ved beslutningen om å rapportere kontoen til kredittbureauet. Det er uklart hva den endelige oppløsningen var.

Hva å gjøre når du har problemer med GSM og R

Det er umulig å forutsi om du har problemer med din servicer, men å vite hva slags ting andre mennesker har problemer med, kan påvirke hvordan du går om liknende samspill.

For eksempel, hvis du vil foreta en betaling for å målrette mot et bestemt lån, må du først avgjøre om lånet faktisk er skilt, som nettstedet kan vise, eller om det er konsolidert med et annet lån. Hvis du ikke er sikker, er det best å ringe kundeservice og be om hjelp. Men sørg for å sjekke på kontoen din etter noen samhandling for å sikre at ingenting gikk galt.

Hvis du ikke kan foreta betalinger og føler at serviceren din ikke eller vil ikke være nyttig, anbefaler vi at du snakker med Ameritech Financial ved å ringe 1-866-863-3870. Deres studentlån eksperter er ikke tilknyttet en servicer eller regjeringen og alltid har dine beste interesser i tankene.

De jobber for å hjelpe deg med å administrere studielånets utbetalinger, slik at du kan holde deg rolig - de gjør selv alt papirarbeidet for deg, slik at du sparer de potensielt katastrofale samhandlingene med din servicer.

Skrive Inn Din Kommentar