Penger

Nå ansette: 5 selskaper som ser etter arbeidstjenester fra hjemmet (fordelene er A +)

Nå ansette: 5 selskaper som ser etter arbeidstjenester fra hjemmet (fordelene er A +)

Ville det ikke vært fint å sjekke ut et nyttårsoppløsning før 1. januar?

Du vil eliminere en stor trykksky og motta tilfredsstillelsen med å sjekke ut en oppgave fra listen din - min favoritt. Dessuten kan du levere de gode nyhetene til dine nysgjerrige tanter og onkler ved middagsbordet.

Og stor bonus? Du må ikke gå tilbake til kontoret i 2017. Snarere vil du jobbe fra hjemmet ditt.

5 Arbeids-fra-hjem kundeservicejobber Åpne akkurat nå

Lag en liste og sjekk den to ganger. Du kommer til å ønske å søke på disse jobben hjemmefra før klokken treffer midnatt på nyttårsaften.

1. BoldLeads er å ansette en kunde suksessmester

BoldLeads skaper programvare som forbinder eiendomsmeglere med huseiere som ønsker å selge. Den trenger en kundesuksesmester som vil jobbe med klienter via telefonsamtaler for å hjelpe dem å bruke programvaren effektivt og effektivt.

Du vil også være bærer av gode nyheter ved å samle suksesshistorier og beste praksis. Du vil forhåpentligvis øke kundenes fornyelsessatser.

Å lykkes? Du må være utad og full av energi; du trenger litt skriftlig og verbal kommunikasjonsferdigheter; og du bør ha minst et år med kundesuksess / støtteopplevelse. Du trenger også litt forståelse av fast eiendom.

Viktigst, du må være bosatt i Arizona for å være kvalifisert.

Lønnen er $ 18 en time, og jobbsøkingen sier at du får noen fordeler.

For mer informasjon, besøk Vi jobber eksternt. Du kan søke om jobben på [email protected] - men les instruksjonene først.

2. Dyson er ansatt en kundeservicespesialist

Yup, det er Dyson - som vakuumet.

Det store merket trenger en online rådgiver for å bistå i kundeservicen. Dine viktigste arbeidsoppgaver er å tilby kundeservice via e-post via e-post og live chat, overvåking av sosiale medier for handling av innhold og spørsmål og fylling av andre områder etter behov.

Du trenger et videregående diplom og minst to år i kundeservice. I tillegg, et år eller mer erfaring i på nett kundeservice ville være fint. Du bør også være sosial media kunnskapsrik.

Betaling har blitt ansett som "konfidensiell" på sin side, så Les om alle kvalifikasjonene som gjelder da. Og spørre om lønn. Kanskje selv forhandle.

3. InVision er å ansette en kundesuksessleder

Vi skrev om dette selskapet i en annen jobb-fra-hjemme-runde da den var på utkikk etter en agent. Nå trenger den en kundesuksessleder.

InVision beskriver seg som et designsamarbeidsprosjekt (som ikke krever en enkelt kodekode - poengsum!). Mer enn 2 millioner designere, produktansvarlige og markedsførere bruker produktet, inkludert store navn som Twitter, Uber og Evernote.

Det ble også kåret til en av Glassdør er de beste stedene å jobbe i 2017.

Som kundesuksesseleder har du ansvaret for å hjelpe folk til å utnytte InVision-plattformen ved å vise frem god praksis og engasjere seg med designfellesskapet.

Du trenger designopplevelse. Du bør vite veien rundt Photoshop og Sketch, for eksempel. Du bør også oppleves med InVision og andre prototypingsverktøy.

Lønnen er konkurransedyktig og fordelene er hyggelige: aksjeopsjoner, premium helsedekning, en Macbook Pro, medlemskap i et helseklubb etter eget valg, ubegrensede bøker fra Amazon, ubegrenset Starbucks-kort (?!) og halvdag fredager.

Les all informasjonen på InVision's Workable-side. Utdannet? Påfør, og start sippin 'den søte Starbucks raskere enn senere.

4. Del My Ride er å ansette en operasjonssjef / kundemester

Er du en girkasse? Selv om du ikke er, virker dette som en ganske slank hjemmefrakomst.

Del My Ride er et oppstartbilselskap som selger brukte auto deler på nettet. Akkurat nå trenger den et "høyt nivå, strategisk tenker og problemløser" for å hoppe inn som kundekandidat.

Din jobb vil omfatte håndtering av telefonsamtaler, chatter og e-postmeldinger; behandling bestillinger; følge opp med kunder; og alt annet som kan komme opp.

Du vil jobbe på heltid, 8:00 til 5:00 Sentral- eller fjelltid. Jeg reiste ut om lønn, så jeg oppdaterer dette hvis jeg hører tilbake.

Interessert? Finn mer informasjon på Fjern OK, og send e-posten din CV til [e-postbeskyttet]

5. Tapingo er ansatt en støtteforhandler

Tapingo leverer mat på høyskoler i USA og Canada, men nå ser det ut til å utvide seg og er på en massearrangør.

Som en hjemmepersonell for assistanse, løser du kundeproblemer, driver selskapets styringssystem og genererer gjentatte rapporter - for å nevne noen ansvar. Du burde være en selvstarter som kan håndtere kundeklager grasiøst.

Oh, og du vil jobbe sammen med noen vanvittige kjempebra mennesker som en astrofysiker, en verdensmester svømmer og en ex-Google-kompis. Ingen press, skjønt.

Lønnen anses som "konkurransedyktig", og fordelene virker utrolige: lager; Apple eller PC-utstyr; betalt fritid; medisinsk, tann- og synsforsikring; og livsforsikring og funksjonshemming.

Se på alle de morsomme tingene på sin hjemmeside og bruk det!

Din sving: Hva er ditt nyttårs resolusjoner?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar