Penger

Hei Disney-fans! Din familie kan være i en kommersiell (Betalingen er $ 1K / dag!)

Hei Disney-fans! Din familie kan være i en kommersiell (Betalingen er $ 1K / dag!)

Ringer alle par og familier med en rettferdig goofy kjærlighet til disney!

Disney holder online auditions for en kommersiell og fotografering i Miami i januar.

Det ser etter par og familier av alle former og størrelser; alle etnisiteter og alder, samme kjønn eller motsatt kjønn, og biracial familier oppfordres. Barna må være 5 år eller eldre.

Du kan til og med bringe besteforeldre, tanter og onkler sammen.

Betalingen er $ 1000 per person per dag!

Du bør være tilgjengelig 8. januar til og med 12. Et arrangement vil skje 8. januar eller 9, med skyting planlagt til 10. og 11. januar (for totalt tre dagers arbeid).

Du vil bli refundert for litt reise i Florida, så denne konserten er den beste avtalen for alle som bor i staten eller planlegger å reise uansett. Men selv om du må fly inn, bør betalingen være nok til å dekke eventuelle siste øyeblikk reiseutgifter.

På rundt $ 3000 per person, kan du sannsynligvis ha råd til en rask layover i Orlando for en overraskelse Disney ferie for familien.

Dette må være den mest morsomme måten vi har sett ennå for å hente disse feriekostnadene!

Hvordan Audition

Din kjærlighet til Disney er toppkravet for denne konserten, så vær ikke redd hvis du ikke har skuespiller eller modelleringserfaring.

For å kaste hatten din i ringen, sender du bilder og kontaktinformasjon til alle auditioner og en rask, selvfremstillet video som forklarer hva du alle elsker om Disney til e-posten som er oppført her.

Og hvis du er bekymret, vil du ikke være god nok, bare husk det inspirerende Disney-sitatet: "Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det."

Din sving: elsker du Disney nok til å få betalt for det?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar