Penger

Hun hjalp Administrere Wisconsin Recount. Her er hva det var som

Hun hjalp Administrere Wisconsin Recount. Her er hva det var som

Megan Kapps jobbtittel er en du kanskje kjenner igjen, men tenk aldri om to ganger.

Hun er assisterende County Clerk for Waushara County, et landlig, 24.000-bosatt fylke i Wisconsin. Du er sannsynligvis kjent med kontoret hennes, for i de fleste amerikanske fylker utsteder det ekteskapslisenser og et stort antall andre lisenser og tillatelser.

Mesteparten av tiden høres jobben ganske kjedelig ut. Halvparten av hennes oppgaver er knyttet til gjeld for fylket. Hennes kontor arbeider også med prep for fylkesstyrets møter og registrerer møte dagsorden.

Dagen jeg var på kontoret, hørte jeg Kapp svare på telefonen for noen som trengte en tømmerskjæringstillatelse.

Men hvert fjerde år kommer jobben med spenning: Kapps kontor administrerer valg til fylket.

Præsidentvalget i 2016 tok Wisconsin inn i spotlighten da Green Party-kandidaten Jill Steins kampanje ba om en fortelling i staten, en av tre som til slutt ga republikanske Donald Trump presidentskapet.

Hvordan recount påvirket denne regjeringen Ansatt

"Da jeg fant ut at det skulle bli en fortelling, var jeg faktisk veldig begeistret," sa Kapp, med litt latter. "Jeg tror jeg var nok den eneste!"

Selv om Kapp forstod at fortellingen ikke var forventet å endre resultatene fra presidentvalget, hun var fortsatt spent på å spille en liten rolle i den historiske hendelsen.

"Det er noe som aldri har skjedd i Wisconsin før," sa hun. "Det er en ganske sjelden begivenhet å få en fullstendig statewide-presidentsreklame, uansett, så det er bare en fin ting å være en del av.

"Jeg liker virkelig valget en del av jobben min. Det er så mye å lære, det er så mye involvert i det ... Hver dag lærer jeg noe nytt. "

I motsetning til fylkeskommunen er Kapp ikke en valgt tjenestemann. Hun ble innleid på kontoret i 2015 etter et år i fylkets soneringsavdeling. Hun ser ikke en valgt stilling i sin fremtid.

Hun har faktisk bachelorgrad i musikk og utdanning, samt en MBA, men hennes familie er lokalisert i sentrum av Wisconsin, begrenser sine opsjoner i et allerede overfylt marked for undervisning av jobber. Hun har alltid vært en av de forvirrende folkene som liker matematikk, så det administrative arbeidet passer perfekt til henne.

Hun er en av kun tre ansatte på fylkeskontorens kontor. Mesteparten av tiden, det er nok, men et presidentvalg legger en belastning på dem.

Kontoret administrerer alle statlige, lokale og fylkesvalg i tillegg, men med høyere valgvelger for valgene, er arbeidsbelastningen mye mer intens.

Kapp sitert Waushara Countys oppsummering på 68% - og 69% for delstaten Wisconsin - for 2016 generalvalget. Sammenlign det med en nasjonalt velgereoppsats på bare 55%.

"Vi utsteder fortsatt ekteskapslisenser og hundelisenser, og vi må fortsatt betale alle regningene, selv når det skjer et valg," forklarte hun. "Så arbeidsbelastningen øker definitivt," men stabenes størrelse gjør det ikke.

På toppen av deres daglige oppgaver forbereder kontoret valgmaterialer til 26 byer, byer og landsbyer i Waushara County. Kapp var ansvarlig for å skape fylkeskommunene fra bunnen av. Alt begynner med et Excel-regneark!

Fraværende-sporing var også en stor del av jobben hennes, en oppgave hun sa ble lagt til i 2015 etter at Wisconsin hadde bestått sine kontroversielle velger-ID-krav.

Hva det er å jobbe som en valgoffisient under fortellingen

Når fortellingen startet, fire uker etter at meningsmålingene var avsluttet, tok Kapps daglige plikter et baksete.

For ansatte i fylkeskontorets kontor betydde den stramme fristen for omtalingen tidlig morgen, sent netter og kom inn på en lørdag.

Kapp var ansvarlig for tabulering av stemmer som de ble talt, samt å lede frivillige og arbeidere som teller stemmesedler. For sistnevnte var hun i stand til å ringe på lærerutdanningen og opplevelsen.

"Vi gikk inn i noen uoverensstemmelser her og der, veldig små," sa hun om fortellingenes underwhelming resultater. "Totalt tror jeg vi hadde kanskje 10 stemmer endring (ut av) 12.000 pluss stemmer som vi telt i fylket."

Og hun sier Waushara hadde det lett. "Jeg vet ikke hvordan noen andre fylker håndterte det, helt ærlig."

Tenk på Wisconsin's Milwaukee County, med en befolkning på omtrent 40 ganger størrelsen; eller dansker, ca 20 ganger.

Tiden som gikk inn i fortellingen, sier Kapp, har "snøbollseffekt. Det påvirker mye mer enn du tror. "

Fylkesmannens kontor er pålagt å være åpen hele tiden i driftstid. I løpet av uken av fortellingen ble to av sine ansatte bundet opp, noe som forlot den tredje til ansatte på kontoret uten hjelp og ingen pauser.

Det innebar også at den tredje ansatte ikke kunne delta i hennes faste oppgaver som budsjett / finansiell veileder. Kontoret, Kapp sa, ble effektivt slått av i en uke - selv om de ansatte jobbet overtid.

Ekstra timer på jobb for Kapp betyr færre timer hjemme hos familien - mannen og den fireårige datteren.

Men de var forståelse.

«Familien min var veldig bra med å vite at dette er den eneste gangen dette kommer til å skje ... å kunne si, du vet hva, denne uken, så er det slik det skal bli. De hadde det bra med det. "

Hun pekte på, men det ekstra arbeidet som falt på regjeringens ansatte sannsynligvis belastet andre familier som ikke var like fleksible. Hun minnet meg om at det var julesesong, og mange foreldre ville trolig ha tilbrakt lørdagskjøp i stedet for å telle stemmer.

Sent på kvelden vil også være innblandet i en families typiske ukedagsschema. Kapp savnet datteren sin svømmeleksjon en natt, som hun vanligvis går på hver mandag.

Den økonomiske kostnaden av Wisconsin Recount

Omtalen er over nå, men Kapps jobb er ikke.

"Jeg er i ferd med å legge opp folks tid, beregne deres lønn og kjørelengde og behandle de faktiske betalingene ... Jeg må fysisk gå gjennom og kutte kontrollene for alle disse menneskene."

Fordi Jill Steins kampanje begjærte for fortellingen, følger den regningen - med et innskudd på forhånd.

"Fordi det aldri har vært en statewide presidents fortelling," forklarte Kapp, "(staten) hadde ingen anelse om hva det skulle koste."

Du har kanskje hørt at kostnaden for omtalen var opprinnelig estimert til $ 1,1 millioner. Kapp sa at det var basert på en ikke-presidentiell statewide omtale noen år tilbake, noe som ikke var en sterk sammenligning.

For å få et mer nøyaktig estimat for Stein leirens innskudd, måtte hver fylkesmann forsøke å forutsi kostnadene for deres fylke. De ble lagt opp, og den endelige anslåtte kostnaden var 3,5 millioner dollar - det nummeret du sikkert hørte oftest i nyhetene.

Kampanjen betalte det på forhånd.

Men det må betale full faktiske Kostnaden for omtalen, selv om det er mer enn estimatet. (Hvis kostnaden er mindre, vil den få tilbakebetaling.)

"Vi er i ferd med å finne ut hva våre faktiske kostnader vil være, og vi må sende det til staten for refusjon," sa Kapp. Den faktiske kostnaden for rekonstruksjonen vil bli kjent når hvert fylke har gjort dette.

"Det er ganske en prosess," sa Kapp i en ydmyk underdrivelse.

Alt som er direkte relatert til fortellingen, er Stein-kampanjen ansvarlig for. Ingen av kostnadene vil bli betalt av skattebetalers dollar.

Waushara County betalte de som jobbet opp til 10 timers dager for å telle stemmene, inkludert et styre med canvassers, tabulatorer og de som teller stemmesedlene - selv om noen faktisk slått ned lønnen og valgte å frivillig sin tid.

Steins kampanje vil til og med dekke Kapps lønn for de timene hun brukte til å håndtere fortellingen, og de hun bruker nå behandler betalinger og skjærer sjekker for de ansatte.

"Det er mange kostnader som går inn i det at folk ikke skjønner."

Din sving: Er det å se ansatte bak seg, endre måten du tenker på valgnyheter?

Forfatterens notat: Megan Kapp er min søster, i fullstendig avsløring, og vår mor er veldig stolt av å lese denne artikkelen.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar