Penger

Columbia er å ansette 2 personer til å reise rundt om i verden, og teste utstyret

Columbia er å ansette 2 personer til å reise rundt om i verden, og teste utstyret

Oppdatert 9/8/16: Intervjuregistrering for Oregon er full, men det kommer snart igjen på østkysten! Inntil da Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde deg oppdatert - jobber går fort!

Liker du å bli skitten? Fotturer på vulkaner? Utforsker isgrotter?

Hva med å gjøre alt det på kamera?

Hvis du svarte "nei" til noen av spørsmålene ovenfor, kan du slutte å lese nå.

Fordi, som utendørs utstyr selskap Columbia innrømmer: "Noen kaller dette en drøm jobb. Mange gjør det ikke. "

Selskapet ansetter to styremedlemmer om seighet til å være "Testere, verdensreisende, isbrekkere, merkevareambassadører, sosiale medierguruer, naturfotografer og spillunkers alt i ett."

Hvis denne eventyrjobben lyder opp bakgaten din, er fjellet, fortsett å lese ...

Kan du være Columbias neste direktør for hardhet?

Vil du traipse over hele kloden, teste Columbias utstyr i noen av verdens hardeste forhold? Alt mens "skaper tvingende sosialt innhold" og å være fantastisk på kameraet?

Da kan du ha det som trengs for å være neste regissør av seighet.

"En god start har følgende online," forklarer Columbia. "Er du morsom å se på? Liker du å være på kamera hele tiden? Selv når du har leire i tennene dine? "

Forgjengerne dine er en tidligere forfatter for Outside magazine og en eventyrsportsportfotograf, så rettferdig advarsel: Du vil nok være oppe mot en stiv konkurranse.

Faktisk vil det være en utfordring bare å søke på jobben - du må "vandre, scramble, svette og mer."

Det er fordi intervjuene definitivt ikke vil bli holdt på et kontor. I stedet vil du teste din seighet i en av fire utendørs steder: øst eller vestkysten av USA, Canada eller U.K.

Så langt har bare West Coast-beliggenheten blitt annonsert: Mount Hood, Oregon, den 15. september 2016. For å være den første til å finne ut (og registrere) for de neste intervjuene, følg Columbia på Instagram.

Selskapet har ikke avslørt mye om intervjuprosessen, men det sier at du må "fullføre utfordringer og skape innhold underveis."

Høres litt ut som "The Amazing Race" møter "Man vs Wild." Med andre ord? Jeg liker.

Og hvis du er en av de to adrenalin-junkiene plukket å bli neste regissør av seighet, får du også betalt $ 39.000, pluss fordeler, i ni måneders arbeid.

Du må være kvalifisert til å jobbe i USA, Canada eller USA, og er villig til å "slippe alt, gå hvor som helst, spør Columbia og bli fulltidssjef for hardhet fra 15. november 2016 til 15. august 2017."

For mange av dere kan dette ikke høres ut som ideen om en god tid.

Men hvis fjellene ringer til deg - som de gjør for meg - kan dette være det (betalte) eventyret i livet.

Din sving: Hva sier du - eventyr eller mareritt? Kjenner noen som vil være godt egnet til jobben?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar