Mat

Chipotle's New Queso er en avsky for ost - prøv denne oppskriften i stedet

Chipotle's New Queso er en avsky for ost - prøv denne oppskriften i stedet

Etter år av folk som tigger Chipotle Mexican Grill for å komme ut med queso, gjorde kjeden endelig.

Dessverre var det ikke alle gulla med publikum - ok, jeg måtte passe minst en ordspill her - beklager! Faktisk er noen mennesker rett og slett skuffet over det.

Er du en av dem?

Hva skjer med Chipotle's Queso?

Jeg vet at Chipotle er livet. Jeg kommer ikke til å lyve: Jeg spiser den tre til fire ganger i måneden. Det er sunnere enn mange andre bespisningsalternativer og praktisk, pluss det er noen hack for å få mest mulig ut av burrito på et budsjett.

Kjeden lovet å forbli et sunnere alternativ ved å bruke additivfrie ingredienser, som holdt queso av menyen. Men publikum presset kjeden for å legge ostepipen til menyen.

Til slutt rullet Chipotle ut i alle sine restauranter i forrige uke, som rapportert av Consumerist, etter å ha laget en versjon av queso opp til sine standarder.

Folk var ikke akkurat fornøyd, skjønt. Søk på "Chipotle queso" på Twitter, og du vil se beskrivelser som "uspiselige", "skuffende" og "søppel" (ouch).

Chipotle sier at det vil fortsette å jobbe for å perfeksjonere sin oppskrift.

Jeg vil også være ærlig når jeg sier at jeg gikk forrige uke og bokstavelig talt ingen på linje bestilt queso. Jeg tok en titt på det og ville heller ikke ha det. Det var mer oransje enn gult, og arbeiderne stod konstant rundt det.

Enda verre? Prisen.

Jeg ringte min lokale Chipotle og fikk prisen for queso:

2 gram på burrito eller i en bolle: $ 1,25

4 gram med sjetonger: $ 2,05

6 gram med sjetonger: $ 5,25

Jeg vet at når du går ut for å spise, betaler du for bekvemmelighet, men det er en fin penny for litt smeltet ost.

En bedre smakfull Queso oppskrift på halvparten av kostnaden

Hvis du ønsker å tilfredsstille dine queso behov på et budsjett - og du vil ha queso som smaker mye, mye bedre enn Chipotles - så vurder å gjøre deg hjemme for en brøkdel av kostnaden.

Her er vår favoritt oppskrift på queso fra Serious Eats. For litt under $ 6, blåser dette sikkert Chipotles versjon ut av vannet!

  • 8 ounces ekstra skarp cheddarost (eller en blanding av cheddar og pepper Jack - se notat), revet på store hull i en boksrist: $ 2.11
  • 1 ss maisstivelse: 3 cent
  • 1 (12 unser) kan fordampe melk: $3.28
  • 2 teskjeer Frank's Red Hot eller annen varm saus: 7 cent

Den totale kostnaden for denne queso oppskriften ringer inn på $5.47, men det gjør seks 2 unse porsjoner, og koster per porsjon på bare 91 cent.

Merk: Disse prisene varierer avhengig av hvor du bor; Våre er hentet fra vårt nabolag Walmart.

Veibeskrivelse

Legg osten og maisstivelsen til en stor bolle, og kast dem til å kombinere. Overfør blandet ost og maisstivelse til en middels gryte, og legg til 1 kopp fordampet melk og den varme sausen. Kok blandingen på lav varme under omrøring med en visp til blandingen er smeltet og tykkere. Til tynnere ost, tilsett ytterligere fordampet melk til ønsket konsistens er oppfylt.

Server queso med pommes frites, pommes frites, pølser eller hva ditt ostlige hjerte ønsker!

Nyt!

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar