Penger

Pooktre: Gjør $ 100s ved å forme trær

Pooktre: Gjør $ 100s ved å forme trær

Har du noen gang hørt om pooktre kunst? Inntil for noen dager siden hadde jeg heller ikke. Men et raskt søk på unike og interessante måter å tjene ekstra penger førte meg ned i et kaninhull hvor jeg oppdaget en hel subkultur fokusert på vekst og forming av trær.

Hva er Pooktre?

Svært forskjellig fra arborsculpture (det innebærer å forme i stedet for carving), er pooktre kunsten å gradvis forme trær langs forhåndsbestemte design mens de vokser. Et ekte arbeid med kunstnerisk uttrykk, hagebruk og kjærlighet, pooktre er en metode som har blitt perfeksjonert av Peter Cook og Becky Northey i Queensland, Australia.

En avledet av treformerende pioner Axel Erlandson, pooktre, er en omhyggelig prosess for å utvikle alt fra bord til stoler til skulpturer fra trær som kan ta 7-8 år for å fullføre hvert møbel (mindre kunststykker som skulpturer kan fullføres i mindre enn et år). På grunn av den intrikate naturen av prosessen, er pooktre mer en teknikk, og selv de mest unike utseendebitene kan kopieres.

Vis meg pengene

Med tanke på de åpenbare investeringene av tid og energi som går inn i hvert eneste pooktre-kunst, er det ikke overraskende at brikkene kan hente opp til $ 5000 hver. Viktigst, kan du bruke pooktre teknikken til å dyrke mange flere ting i tillegg til møbler. Disse elementene inkluderer rammer for bilder og speil, smykker og hageinnredning.

Hvis du ønsker å lære kunsten å pooktre og begynne å utvikle dine egne levende funkjonelle kunstverk for å nyte eller selge, kan du lese mer om prosessen og Peter og Becky ved å besøke dem hos Pooktre Tree Shapers. Der kan du også kjøpe deres steg-for-steg-bok for 32 dollar.

Pooktre Alternativer

Hvis du ikke er villig til å bruke tid eller krefter som krever pooktre-stykker, er det fortsatt mange måter å tjene penger på fra å skape kunst ut av Mother Natures skatter. Fra å lage møbler fra fallne logger og grener i bakgården din (har du noen gang sett en av de små bordene som ser ut som brensel holder glasset?) For å skape blekk, fargestoffer og jevnstoffer fra forskjellige planter, er det hundrevis av måter å kontanter i stor fra de naturlige elementene du er omgitt av. Med litt kreativitet og hardt arbeid, kan du være på vei til å utvikle ditt eget naturprodukter imperium!

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar