Penger

Bagasjekampene: Resultatet er stort under flyplassbagasjeauksjoner

Bagasjekampene: Resultatet er stort under flyplassbagasjeauksjoner


Hvis du noen gang har opplevd smerten i en forsinket, feilkjørt eller tapt bag mens du reiser, er du ikke alene. For noen år siden gikk jeg på en snowboardtur i Sør-Amerika. Da vi kom hjem til statene, kom klærbaren min på transportbåndet, men min snowboardbag ble ikke funnet. Spol fremover minst to timer med å vente på flyselskapets tapt bagasjekontor, og det viste seg at mitt snowboard og utstyr hadde landet seg i Asia.

Mens det tok en utrolig mengde påstandsskjemaer og telefonsamtaler for endelig å avklare prøvingen, klarte jeg å få ting tilbake ....fire måneder seinere.

Men hva om jeg ikke hadde vært så heldig? Hva om posen min var en av de 2 + millioner posene som går glipp av hvert år i flyplasser rundt om i verden? Hvis disse posene tydelig gjør veien til flyplasser og på fly, må de vise seg et sted, ikke sant?

Ikke sant.

Vanligvis er dette stedet den uanmeldte bagasjedivisjonen til en hvilken som helst større flyplass. Vesker kan ende opp i dette området fordi de ikke har en tag eller ID på dem (seriøst, folk ?!), de blir etterlatt med vilje, eller den opprinnelige eieren glemmer bare å følge opp for å lære hvor hans eller hennes veske kan ha skrudd opp. I disse tilfellene blir posene avrundet og sendt ut til ulike varehus, distribusjons sentre og bedrifter hvor de auksjoneres.

Tjen penger ved å kjøpe uanmeldt bagasje

Hvis du ikke er imot å ta litt av en gamble og få litt ekstra penger i budsjettet ditt, kan du score stort på bagasjeauksjoner. Vanligvis er posene auksjonert fra start til lave priser. Dette gjøres fordi de fleste auksjoner krever at kjøperne skal kjøpe bagasjen usett. I hovedsak må du bestemme deg foran hvis du vil risikere å kjøpe bagasjen bare ved å se varens eksteriør og kanskje plukke den opp / riste den.

Det er definitivt en gamble, men dette gamble kan lønne seg på en stor måte. De fleste poser selger for en brøkdel av kostnaden for innholdet, som kan selges igjen når du er ferdig med bagasjen. Ja, det er sjansen for at posen kan ende opp med å være noe mer enn en bærer for skitne undertøy, men du vet ikke om du ikke prøver!

Hvis ideen om en auksjon hvor du ikke har noen ide om hva du kjøper, er ikke din kopp te, kan du likevel få tak i noen tapte bagasjebelønninger ved å besøke butikker som The Unclaimed Baggage Center hvor faktiske gjenstander som er gjenvunnet fra uanmeldt bagasje, blir solgt individuelt - og til flotte priser. Enten du holder varen for deg selv, gi den som en gave eller snu og selge den, det er mange måter å tjene penger på på uanmeldt bagasje.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar