Investere

Investeringer for ikke-tradisjonelle

Investeringer for ikke-tradisjonelle

Selv for de som kan være nye for å investere, er det klart at det er mange muligheter for å investere pengene dine. Noen av disse måtene anses å være mer tradisjonelle, mens andre ... ikke så mye.

Hvis du ikke er en fan (eller bare ikke ser etter), legger du flere tanker om å investere i aksjer, obligasjoner og verdipapirfond, og kanskje investerer du i noe mer ikke-tradisjonelt, er du rett over gaten din. Det er mange alternativer der ute hvis du begynner å se, men ikke alle er så åpenbare.

La oss se nærmere på noen av dem nå.

franchising

Hvis du tilfeldigvis har litt kapital som du vil investere, kan du vurdere å investere i en franchise. Det er ganske mange av dem der ute som har et høyt potensial for vekst - for eksempel UPS-butikk franchise muligheter. Hvis dette er noe som interesserer deg, ta en titt rundt i ditt område for å se hvilke franchiser som er tilfeldig.

Hvis du tenker på en franchise, men ikke har den nødvendige kapitalen for øyeblikket, kan du også ta en titt på kiosker. Kiosker kan vanligvis være mye mindre i et kjøpesenter, og mens de kan ta litt mer tid fra starten, med gode ledere, kan det vise seg å være ganske god, passiv type investering.

Virtuelle valutaer

Virtuelle valutaer inkluderer blant annet Bitcoin og Ethereum. Disse typer investeringer anses vanligvis å være mer av høy risiko enn noen andre alternativer, men hvis de betaler seg for deg, kan det være vel verdt risikoen. Den beste delen om å investere i virtuelle valutaer er at de pleier å kreve mindre mengder opptil hovedkapital i forhold til andre typer investeringer. Du kan kanskje få hendene dine på en Bitcoin for mindre enn $ 1000 hvis du har det riktig. Det er høy risiko, men mengden tid du må forplikte seg til, er relativt lav, med mindre du vil minne for dem.

Peer-to-Peer Utlån

Nylig har det vært utslett av P2P utlånsinstitusjoner som dukker opp over alt. Denne ikke-tradisjonelle investeringsmåten gjør det mulig for både låntakere og deres långivere å helt forbigå banker og andre finansinstitusjoner som mellommenn til lånene. Dette er en fin måte å investere på hvis du er ute etter et gjeldstype investeringskøretøy som betaler en forutsigbar rente. Avkastningen som du kan få er ganske mye bedre enn hva du kan få fra en bank eller til og med fra obligasjoner. Du har muligheten for lånene du deltar i, men du risikerer at låntakeren misligholder lånet.

Vår favoritt peer to peer långiver er Lending Club. Sjekk det ut her.

Eiendom

Det er mange flotte egenskaper som er tilgjengelige i en rekke områder. Hvis du ønsker å komme inn i denne typen investering, vil det behøve deg å finne en flott eiendomsmegler som vil ha en god forståelse av dine mål og motiv. Når du har det på plass, kan du begynne å lete etter eiendommer som ikke krever mye kapital for å kjøpe dem, men det har et stort potensial for å generere den leien hver måned. På steder vil du bli pålagt å legge så lite som 10% av kjøpesummen ned for en eiendom du kan leie ut til andre.

Hvis du vil kutte ut investeringen i tide som må brukes på leieboliger, kan du leie en eiendomsforvalter som vil ha ansvaret for eiendomsvedlikehold og finne kvalifiserte leietakere.

Et tredje alternativ er å investere i eiendommer og utleieboliger på nettet. Se vår guide på hvordan du kan bli en eiendomsinvestor med så lite som $ 5000.

samleobjekter

Hvis du er ute etter noe som er materielt for dine investeringer, kan du vurdere samleobjekter. Dette er en bred kategori som kan inkludere alt fra antikviteter og edle metaller til mynter og figurer, eller noe annet som er materielt og sannsynlig vil oppleve en økning i verdi gjennom årene. Den viktigste tingen å huske med samleobjekter er sjeldenheten av dem. Jo sjeldnere noe er, jo høyere verdien av det.

Samleobjekter som en investering er en ganske variert kategori, og på grunn av dette vil det være til din fordel å grundig undersøke noen av dem som du kan vurdere som en investering. Du må også være sikker på at eventuelle penger du investerer er penger som du kan stå for å miste fordi kollektive priser kan svinge vesentlig på relativt liten tid. Når det er sagt, kan visse av dem - som mynter og edle metaller - stige i pris akkurat når prisene på konvensjonelle eiendeler kommer til å falle.

Har du noen "ikke-tradisjonelle" investeringer?

Skrive Inn Din Kommentar