Banker

Quicken Loans Review: En utmerket online boliglånslåner

Quicken Loans Review: En utmerket online boliglånslåner

Når du handler for et boliglån, er tiden viktig. Du ønsker å få det beste rente- og låneprogrammet mulig, men du er også innenfor en frist for å fjerne dine låneforutsetninger og få din finansiering i orden.

Quicken Lån kan være den mest kjente online boliglånet. Du ser deres kommersielle på TV, og deres reklame i de fleste store finanspublikasjoner.

Så hvordan stabler Quicken Loans når det gjelder å få et boliglån? Vel, jeg har nylig gått gjennom prosessen med å få boliglån med dem, og jeg trodde de var gode.

Her er min anmeldelse av Quicken Loans, hvorfor jeg gikk med dem, og min erfaring med å bruke dem.

Husk, jeg er en sterk troende på å shoppe etter et boliglån. Ikke bare betrakt Quicken Loans. Se på å bruke LendingTree for raskt å sammenligne ulike långivere for å få best mulig pris og vilkår for din situasjon.

Hvorfor jeg prøvde Quicken Loans

Jeg prøvde i første omgang Quicken Loans fordi jeg var ute etter å få et boliglåns forhåndsgodkjenningsbrev å sende inn med mitt tilbud. I et konkurransedyktig boligmarked er det viktig at du gir et forhåndsgodkjenningsbrev med tilbudet om å forbedre kvaliteten på tilbudet til selgeren din. Det viser at du har en sterk evne til å få et boliglån.

Men (dessverre), mange steder gjør det vanskelig å få et forhåndsgodkjenningsbrev. For eksempel, da vi vurderte SoFi Mortgage, ville de tilby et forhåndskvalifisert brev, men ikke et forhåndsgodkjenningsbrev. Forskjellen er i deres forsikringsprosess.

Enda verre vil mange tradisjonelle banker og kredittforeninger ta dager for å gi et forhåndsgodkjenningsbrev, og det vil ikke fungere for personer i konkurransedyktige markeder. Det er derfor vi anbefaler online boliglån långivere for alle som leter etter et boliglån.

Quicken Loans var i stand til å gi et forhåndsgodkjenningsbrev raskt, og leverte det på nettet, slik at vi kunne sende inn tilbudet samme dag. Det var flott å kunne få dette på nettet. Jeg hadde ikke opprinnelig planer om å få lån med dem, men de hadde gode programmer med gode priser, så vi fortsatte prosessen med dem.

Bruke deres Rocket Mortgage Service

Quicken Loans har et program som heter Rocket Mortgage, som er den viktigste plattformen de bruker til online boliglån applikasjoner. Plattformen er ganske kjempebra - du kan legge inn informasjonen din raskt og enkelt, og deres verktøy lar deg faktisk koble din bank eller megler til å automatisk importere kontoinformasjonen din. Dette sparer deg tid hvis det fungerer.

En utfordring jeg opplevde var at deres system ikke likte min egeninntektsinntekt. Som et resultat ble det hengt opp. Jeg var litt frustrert i et øyeblikk, men i min e-post hadde jeg en låneoffiser tildelt og jeg ringte ham umiddelbart.

Min låneleder Dan var fantastisk. Han var i stand til å sortere ut all informasjon, løp meg gjennom låneprogrammer, validere at min egen sysselsettingsinntekt skulle kvalifiseres ved å løse i en garantist, og få meg et forhåndsgodkjenningsbrev i løpet av få minutter.

Jeg vil si start-til-ferdig, det tok omtrent 30 minutter å få informasjonen min og innleveringsbrev. Dette høye servicenivå oppfordret meg til å fortsette å bruke plattformen for mitt lån.


Hastighet, effektivitet og deres elektroniske verktøy

Rask fremover om en uke, og vårt tilbud ble akseptert. Nå var det på tide å gjøre det "virkelige arbeidet" med å få et lån. Å være en god økonomisk ekspert gjorde jeg det til et poeng å handle rundt for et lån, og brukte LendingTree så vel som sett på en lokal kredittforening.

Det eneste problemet var fjerningsperioden for lånefeil. Gitt det varme boligmarkedet, for å gjøre vårt tilbud konkurransedyktig, sa vi at vi kunne gjøre en 10 dagers beredskapsfjernelsesperiode, noe som ville kutte ting i nærheten. Husk at du må planlegge en vurdering, og deretter ha lånevirksomhetens forsikringsgivere godkjenne alt. Faktor i helgene, og det er stramt.

Imidlertid kom Quicken Loans gjennom igjen. Etter å ha tilbrakt en dag å shoppe, ringte jeg Dan tilbake og fortalte ham at tilbudet vårt ble akseptert. Han var bra om å få prosessen til å bevege seg raskt. Jeg var sjokkert.

Han fortalte meg at hvis jeg gjorde min del og fikk alle mine dokumenter lastet opp, ville han gjøre sin del og sikre at vi møtte våre frister. Jeg hustled den ettermiddagen og fikk alle dokumentene mine lastet opp i deres online-system (som var veldig enkelt), og Dan fikk appraisalen bestilt.

Du vil snakke om raskt - Quicken Loans var i stand til å få en vurdering bestilt og utført på mindre enn 24 timer. Det ble bestilt på omtrent 5 pm på en mandag, og vurderingen ble gjort på middag neste dag. Det var imponerende.

Resten av prosessen var veldig jevn, med sitt online system og konsekvente telefonsamtaler, slik at prosessen gikk bra.

Ulempene med Quicken Loans

Å få lån er aldri lett, men Quicken gjorde det så enkelt som mulig. Jeg opplevde egentlig bare to virkelige problemer.

For det første spilte Rocket Mortgage-systemet ikke fint med informasjonen min i begynnelsen. Kanskje det var min egen sysselsettingsinntekt eller noe jeg gikk inn, men det stod i utgangspunktet ut og kunne ikke gi meg et svar på boliglånet mitt. Imidlertid var lånetjenesten Dan raskt i stand til å korrigere dette med en telefonsamtale og få alt kvadret bort.

For det andre har Quicken Loans ikke mange låneprogrammer tilgjengelige. De holder det veldig enkelt, med den grunnleggende 15 eller 30 års faste sats og en 5/1 arm. De kan ha andre "hemmelige" programmer, men dette var alt jeg så på nettstedet deres og alt som ble tilbudt da jeg snakket med min låneansvarlig.

Det er ikke en stor ulempe, men å ha låneprogrammene er alltid et pluss.

Siste tanker

Mens jeg er en stor tro på å sammenligne online långivere (fordi boliglånet ditt sannsynligvis vil være den største betalingen i livet ditt, og en liten forandring kan gjøre en stor forskjell), ga Quicken Loans utmerket service med et godt boliglånsprogram.

Jeg kan ikke si om alle erfaringer var som meg, men Dan (min låneansvarlig) var stor og deres system for håndtering av dokumenter og kommunikasjon er topp. Jeg anbefaler dem og vil bruke dem igjen i fremtiden.

Vil du noensinne prøve Quicken Loans? Hvorfor eller hvorfor ikke?


Quicken Loans Review
  • Priser og gebyrer - 90
  • Brukervennlighet - 90
  • Kundeservice - 90
90

Sammendrag

Quicken Loans er en online långiver som har et flott verktøy for raskt og enkelt å søke om et boliglån kalt Rocket Mortgage. Prosessen er enkel, og deres kundeservice er topp.

Skrive Inn Din Kommentar