Anmeldelse

Birch Finance Review: Tjen mer kredittkort belønninger

Birch Finance Review: Tjen mer kredittkort belønninger

I syv år hadde jeg to kredittkort. Den første, et Target RedCard hadde en $ 200 kredittgrense.

Jeg kunne knapt betale for dagligvarer uten å maksimere kortet. Den andre et kredittkort fra min bank som min mor cosigned da jeg ble 18.

Jeg ble borte fra belønningskort fordi jeg hadde bedre ting å gjøre med tiden min enn studiebelønningsprogrammer ... som å tjene penger og heve barna mine.

Gjennom årene har jeg gått utallige introbonuser og penger tilbake belønninger for å redde sunnheten min. Men nesten for ett år siden hoppet jeg inn i belønningen "spillet". Introbonusene var bare for overbevisende, og Aldi begynte endelig å akseptere kredittkort.

Da jeg begynte å prøve å maksimere belønningene mine, tenkte jeg til meg selv: "Noen bør lage en app som hjelper meg med å maksimere premiepoeng."

Birch Finance er en app som bare gjør det. Det er en brukervennlig app som analyserer dine vaner, og hjelper deg med å maksimere dine kredittkortbelønninger. Det anbefaler også bedre kredittkort basert på deres analyse. Sjekk vår Birch Finance-gjennomgang.

Birch Finance Basics

Birch Finance er et kredittkortbelønning som maksimerer appen. Det er ikke en gjeldsutbetalingsapp. Det er ikke et budsjetteringsprogram. 58% av amerikanske voksne med kredittkort har kredittkort gjeld.

Hvis du har kredittkortgjeld, er dette ikke en app for deg. Din primære fokus bør være på å betale av gjeld så fort som mulig. I de fleste tilfeller betyr det at du bruker balanseoverføring og 0% APR kredittkort.

Denne appen er for 42% av forbrukerne som betaler sin kredittkortregning fullt ut hver måned. Hvis du er en del av minoriteten av forbrukere som betaler sine regninger i sin helhet hver måned, er dette det du trenger å vite om appen.

For det første analyserer appen utgiftene dine ved hjelp av en finansiell aggregator. Du logger deg på og kobler alle debet- og kredittkortene dine til appen. Birch Finance analyserer deretter alle dine transaksjoner (over minst seks måneder hvis du har så mye historie). Birch karakteriserer hver transaksjon på en skala fra A til F. En betyr at du har tjent så mange belønninger som mulig på den transaksjonen (gitt ditt nåværende kredittkortsett). F indikerer at du savnet minst 40% av de tilgjengelige belønningene.

Hvordan vet Birch om du har de riktige fordelene?

De har en database med hundrevis av de vanligste belønningene kredittkort. De matcher transaksjonens selgerkode til belønningskortene dine for å avgjøre om du har mest mulig belønning. Deres algoritme vurderer selv om en transaksjon presser deg mot en introbonus eller ikke.

Birkens skjønnhet er at det ikke bare ser bakover ut. Du kan be Birch å anbefale et kort basert på hvor du planlegger å bruke. Birch vil selv bruke geo-plassering for å finne den spesifikke selgeren du har i tankene.

Hvor Birch Finance skinner

Birch Finance skinner i tre områder.

Først elsker jeg at appen fokuserer på kredittkort du allerede har på hånden. Jeg vil ikke registrere meg for fem nye kredittkort. Jeg vil bare maksimere mine belønninger med kortene jeg allerede har på hånden.

For det andre er kredittkortanbefalingeralgoritmen fantastisk. Databasen har ikke hver eneste kredittkort, men den dekker den største. Hvis du vil ha en nøyaktig anbefaling, vil dette kortet gi deg det.

Endelig gjør appen en god jobb som fremhever utgifter som du realistisk kunne sette på et kredittkort. Som mange unge, er jeg raskere å trekke ut debetkortet mitt enn kredittkortet mitt. Resultatet? Jeg mister ut på hundrevis av belønninger hvert år.

Hvor Birch Finance Struggles

Birch Finance appen gjør det veldig bra, men jeg vil gjerne se mange forbedringer. Dette er noen områder hvor forbrukerne må være forsiktige når de bruker Birch Finance.

Først har Birch Finance ikke et intro bonussporingsmodul. Tenk på et scenario der du nylig har registrert deg for et kredittkort med en stor introbonus (for eksempel tjene 50.000 poeng når du bruker $ 4000 på tre måneder).

Birch Finance er smart nok til å fortelle deg å bruke kredittkortet som vil presse deg til introbonusen. Men det vil ikke fortelle deg hvor mye du har brukt på kortet, og hvor mye mer du må bruke for å tjene din bonus. Heldigvis er en slik modul i arbeidene ifølge Birch grunnlegger, Alex Cohen.

Deretter vil jeg gjerne se Birch implementere en avgiftsanalysator. Hvis du har flere kredittkort, kan du betale flere årlige avgifter. Jeg vil gjerne for Birch for å vise hvilke kredittkortgebyrer du betalte hvert år, og om du "overtalte" avgiften. Det ville være enda bedre hvis de kunne anbefale kredittkort for å avbryte.

Jeg vil også gjerne se Birch-fokus på å bygge kredittpoeng. Det er sant at de fleste med belønninger kredittkort vil ha utmerket kreditt atferd på plass. Men selv folk med utmerket kreditt trenger å huske det grunnleggende. Du må vite din kreditt score.

Du må betale regningen i tide og i sin helhet hver måned. Du må holde kredittutnyttelsen lav. Hvis du er en ung person med ditt første belønningskort, kan du ha en liten kredittgrense. Det er forsiktig å holde kostnadene på kortet lavt, selv om du savner kredittkortbelønninger. Du vil aldri maksimere et kredittkort bare for å tjene belønninger. Det er sant selv om du kan betale hele regningen din hver måned.

Til slutt vil jeg at Birch skal bygge ut deres kredittkort anbefalingsmotor.Jeg vil gjerne se at motoren deres anbefaler et større utvalg av produkter, og jeg vil gjerne ha mulighetene til å vise flere kort i stedet for tre om gangen. Kortene som Birch anbefaler maksimerer belønninger, men de krever ikke nødvendigvis inntektsbonuser som er mye mer lukrative. Det ville være fint å legge til det som et alternativ.

Endelige tanker på bjørk

I tankene fyller Birch et nødvendig gap i markedet. Det er tonnevis av mennesker som meg som kvalifiserer for kredittkortbelønninger, men vi er for lat til å dra nytte av dem. Hvis det er du, vurder en nedlasting. Det er en brukervennlig app, og det vil hjelpe deg med å tjene flere fordeler.

Birch har en lang vei å gå før det blir min favoritt kredittrelaterte app, men jeg anbefaler det i dag til folk som kan holde seg borte fra kredittkort gjeld. De som sliter med kredittkortgjeld eller som er nye til å belønne kredittkort, bør være svært forsiktige med denne appen. Du ønsker ikke å falle inn i kredittkortgjeld fordi du er lokket inn av fristende belønninger.

Se vår Birch Finance her.

Har du kredittkort som tilbyr belønninger? Tror du at du fullt ut optimaliserer disse belønningsmulighetene?

Birch Finance Review
  • Kommisjon og avgifter - 100
  • Kundeservice - 90
  • Brukervennlighet - 80
  • Funksjoner og alternativer - 50
80

Sammendrag

Birch Finance er et gratis online verktøy som tar sikte på å hjelpe deg med å maksimere kredittkortbelønningene dine og sørge for at du bruker klokt.

Skrive Inn Din Kommentar