Penger

Er du 45 eller eldre? Disse appene vil betale deg bare for å laste dem ned

Er du 45 eller eldre? Disse appene vil betale deg bare for å laste dem ned

Her er en rask pengeverker. Vi har funnet 3 selskaper som er villige til å betale deg for å laste ned og holde appene deres installert på smarttelefonen / nettbrettet.

Det er ikke massevis av penger, men det er en enkel måte å tjene $ 175 eller mer på. Og det beste er at du ikke trenger å gjøre noe. Bare la apps på telefonen din, og de vil sende deg en sjekk ....

1. Nielsen Mobile Panel for aldre 45+ (opptil $ 50 / år)

Du kjenner firmaet som følger TV-vurdering? Vel, tilsynelatende vil de også måle populariteten til nettsteder og online videoer. Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Hvis du har en smarttelefon og du er over 45 år, vil Nielsen-firmaet betale deg $ 50 / år for å holde appen din på mobilen din. Registrer deg her (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte).

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør.

2. Plassert Panel App ($ 50 / Year?)

Denne nye appen fungerer veldig simliarly. Det er litt nyere, så vi er ikke helt sikker på hva inntjeningspotensialet er, men fra det jeg kan fortelle det er rundt $ 50 / år.

For hver måned som du holder den installert, belønner belønnet deg med poeng som kan settes inn for konkurranser, eller de kan innløses for kontanter.

Den første måneden tjente jeg bare $ 5, men den andre måneden jeg tjente $ 10 ... Jeg holder deg oppdatert på fremtidige inntekter.

Link til nedlasting på iOS

Link til nedlasting på Android


Skrive Inn Din Kommentar