Penger

Kan du tjene penger på nettet uten å selge sjelen din?

Kan du tjene penger på nettet uten å selge sjelen din?


Redaktørens kommentar: Hei alle - Jeg er så spent på å ønske Lindy velkommen fra MintingNickels.com! Hun har avtalt å bli en vanlig bidragsyter til The Penny Hoarder, og vil dele sin egen, unike spinn på hvordan å tjene ekstra penger hver uke. Nyt…

Kaller det et tilfelle av å være for-cooped-up som jeg venter på 1000 graders varmebølge å passere, men i det siste har jeg blitt rammet med et altomfattende behov for å skape noe.

Så den andre natten gravd jeg gjennom håndverkskapet mitt, trakk meg for lenge siden glemte krukker med blekk og satte meg ned for å frigjøre min indre kunstner. Men dessverre, jeg hadde ikke noe papir.

Siste gang jeg gjorde en penn og blekk tegning var i 2001. Selv om jeg hadde skrapt ut flere mesterverk i svart og hvitt tilbake da, fant jeg aldri et papir jeg var helt fornøyd med. De alle syntes å pille og rive på pennens skarphet.

Nå kan det være vanskelig å tro, men igjen i 2001 var Internett fortsatt i sin toddlerhood. Dermed var mitt eneste alternativ for å få svar på min papirdilemma å spørre noen som jobbet på kunstbutikken. Men de kunstbutikkmedarbeiderne, med deres hip, revet jeans og deres bedre enn du-holdninger, skremmer dritten ut av meg. Den sjenerte jenta i min ungdom unngikk dem som pesten.

Heldigvis har jeg ikke det samme problemet i dag. Internett er nå dypt og bredt, og det kan svare stort sett alt jeg spør. Så den andre natten spurte jeg vennen min, hva slags papir jeg skulle bruke til blekktegningene mine.

Internett reagerte, som det vanligvis gjør. Bare denne gangen, i stedet for å gi meg det kvalitetssvaret jeg hadde håpet på, ga det meg en så dårlig som min arch-nemesis, Art Store Employee. Internett ga meg et nisjeområde.

Enten du har hørt om et nisjested eller ikke, er jeg sikker på at de fleste av dere har møtt en eller to. Et nisjeområde (uttalt Neesh, rimer med sheesh, ikke nitch, rimer med stikk) er en blogg eller et nettsted fokusert på et smalt emne - som kunstforsyninger. Det er vanligvis en av de første nettstedene som dukker opp i et søkeresultat, og det eneste målet er å få deg, informasjonssøkeren, å klikke på en av sine annonser, som ofte er klokt forkledd som en del av innholdet. Klikk en annonse, og nisjeområdet eier gjør noen få dollar.

Nå normalt ville jeg ikke ha et problem med denne typen transaksjon. Derimot, Det er ofte slik at nisjeområdet ikke faktisk svarer på spørsmålet mitt. Den er fylt med annonser og lenker og tønner av innhold som lover å gi meg verdifull informasjon, men det går vanligvis bare bort tiden min.

Som en bruker er sjeløse nisjeplasser min største kjæreste. Og som en blogger som har dabbled i kunsten å tjene penger på nettet, vet jeg deres nummer. Jeg vet at det er kjed av folk som prøver å tjene penger med nisjeplasser akkurat nå. Jeg vet at mange av dem er villige til å skrive (eller leie noen til å skrive) sider og sider med innhold på noe de vet lite om ingenting i håp om å tjene ekstra penger, eller enda bedre, høydepunktet for alle typer inntekter - passiv inntekt.

Kort sagt, når jeg støter på et niseplass, rister jeg på min knyttneve og går videre.

Og likevel bygger jeg en mens vi snakker.

Kaller det sirene trekk av passiv inntekt. Ring det med en ide jeg må bare følge. Kaller det et tilfelle av å være for cooped opp fra sommervarmen. Men det er en ting du ikke vil ringe min nisjeplass, og det er sjelden.

Jeg bygger en nisjeplass med sjel - En som vil være utrolig nyttig, på et emne jeg vet mye om. Og kanskje skal jeg tjene litt penger mens jeg er på den. Jeg skjønner det vil være en god test, uansett, for å se om det er mulig å tjene penger uten å selge ut. Jeg holder deg oppdatert.

Så hva tror du Penny Hoarders? Er det mulig å tjene penger på nettet uten å gå på kompromiss med kvalitet? Får jeg for mye på nisjeplasser?

Skrive Inn Din Kommentar