Banker

Forhåndsbetalte debetkort er vanligvis dyrere enn å sjekke kontoer

Forhåndsbetalte debetkort er vanligvis dyrere enn å sjekke kontoer

Dette er et gjestepost fra Tim Chen som er administrerende direktør i NerdWallet. NerdWallet hjelper deg med å finne det beste kredittkortet ved å sortere nesten 600 kredittkort med beste belønninger og laveste APR.

Forhåndsbetalt debetkort og sjekkekontoer har begge lurte skjulte avgifter. Hvis målet ditt er å velge alternativet med mindre avgifter, er du vanligvis bedre å gå med sjekkkontoen. Vi vil forklare hvorfor nedenfor.

Som har lavere avgifter?

Det avhenger hvor ofte du overtrer

Basert på normal bruk er forhåndsbetalte debetkort dyrere enn å sjekke kontoer; selv online sjekker kontoer. Vi har utført en hypotetisk test, hvor vi sammenligner kontrollgebyravgifter på de 10 største kontokontrollleverandørene, i motsetning til forhåndsbetalte debetkort for 10 populære forskuddsbetalingskort, inkludert den mest populære i Amerika, Target RedCard.

Det gjennomsnittlige forhåndsbetalte debetkortet koster 19,14 dollar per måned, og gjennomsnittlig kontrollkonto koster 6,82 dollar per måned. Vi forklarer hvordan vi har beregnet disse tallene i vedlegget.

Den store svingfaktoren kommer inn i spill når du velger å overtrekke beskyttelse, som er måten bankene tjener på å sjekke kontoer. Kredittkort på et bankkort knyttet til en kontrollkonto er ofte tilfeldig. Disse avgiftene varierer vanligvis fra $ 28 til $ 36 per hendelse, slik at de raskt kan legge opp til hundrevis av dollar. Dette gjelder spesielt hvis du ikke er klar over at kontoen din er tom!

Hvor mye penger kan du løpe opp i kassekostnader?

Ifølge en FDIC-studie oppsto 4,9% av amerikanerne som overdrev 20 eller flere ganger per år en gjennomsnittlig regning på $ 1610.

Hvor mange ganger per år vil du måtte kreves for å få kontoen din til å bli dyrere enn et forhåndsbetalt debetkort? 5.

Den gjennomsnittlige overtrekksavgiften på de 10 største kontrollkontoleverandørene i Amerika er 33,75 dollar, og ditt gjennomsnittlige forhåndsbetalt debetkort stiger opp 229,67 dollar per år i avgifter sammenlignet med 81,80 dollar på banken din. Hvis du har disiplinen for å unngå kontokontrakt, er du mye bedre med å gå med en bank.

Fra og med august 2010 har FDIC forbudt å utøve banker til å registrere deg for overtrekking uten ditt samtykke. Så enda bedre enn å være disiplinert - just aldri velge ikke!

Vi anbefaler at du får en kontrollkonto og sikret kredittkort i stedet for et forhåndsbetalt debetkort

Din økonomiske fremtid kan være bedre uten et forhåndsbetalt debetkort. Vi tror du bør vurdere å få et sikret kredittkort, kombinert med en kontokonto i stedet.

  • Et forhåndsbetalt debetkort gjør ingenting for å bygge opp kreditt, mens et sikret kredittkort får deg på rett spor.
  • Begge typer krever at du betaler penger på forhånd for å kunne bruke kortet, så hvorfor ikke bygge kreditt mens du gjør det?
  • Det er mange klager på internettmeldingsbrett om at folk blir skrudd over av handelsmannskonflikter og bedrageri svindel når de bruker et forhåndsbetalt debetkort. De tilbyr rett og slett ikke det samme nivået av handelsskattebeskyttelse, svindelbeskyttelse, kundeservice og reisebeskyttelsesfordeler som tilbys av de fleste kredittkort.
  • Mange sikrede kort som tilbys av store banker, gir en sjanse til å bytte fra et sikret kort til et usikret kort etter en periode med god oppførsel. Så til slutt kan du nyte fordelene ved et cashback-kort eller et 0% APR-saldooverføringskort.

Til slutt tror vi at forhåndsbetalte debetkort er vanligvis verre enn å sjekke kontoer, enten du har det på kort sikt eller på lang sikt. Den første grunnen som er nevnt i en FDIC-undersøkelse for ikke å åpne en sjekkkonto, er "ikke nok penger til å trenge en" - vel, gitt hvor mye billigere de er enn å bruke kontantkontrolltjenester og forhåndsbetalte debetkort, du har ikke nok penger IKKE å ha en.

blindtarm

For forhåndsbetalte debetkort antok vi at den månedlige bruken din vil omfatte 1,5 ATM uttak, 8 kjøp, 2 omlastninger og 1 balanse forespørsel. Vi sammenlignet kort fra Green Dot, Walmart MoneyCard, NetSpend Visa, Emerald Card, Rush Card, Vision Premier, Western Union MoneyWise, AccountNow, ACE Cash Express (NetSpend) og PayPower.
For banker antok vi at den første sjekkkontoen din ville starte med $ 100, og at du ville bruke en ut av nettverksautomaten en gang i måneden. Vi sammenlignet sjekker kontoer fra Bank of America, Capital One, Chase, Citi, HSBC, PNC, SunTrust, TD Bank, US Bank og Wells Fargo.

Tim Chen er administrerende direktør i NerdWallet. NerdWallet hjelper deg med å finne det beste kredittkortet ved å sortere nesten 600 kredittkort med beste belønninger og laveste APR. Tim skriver om kredittkort for Forbes Moneybuilder Blog, Huffington Post, og Christian Science Monitor.

Skrive Inn Din Kommentar