Banker

Utfordringene med å få bil etter skilsmisse

Utfordringene med å få bil etter skilsmisse

Skilsmisse er en komplisert prosess både følelsesmessig og juridisk.

Omtenksom planlegging kan imidlertid gjøre din beslutning om å skille seg - og selve prosessen - lett.

Planleggingen bør begynne umiddelbart når du har et enkelt begrep om å få en skilsmisse.

Et vanskelig problem er hva du skal gjøre med kjøretøyene som var ekteskapets eiendom.

Det er på tide å få en økonomisk plan!

Hvis det bare var en bil i ekteskapet, vil bare en av ekteskapspartnerne få besittelse av det. Noen ganger kan en dommer styre i noen skilsmisse saker at begge kjøretøy i ekteskap skal gå til bare ett parti. Det avhenger av omstendighetene, men enda viktigere er det sannsynligvis at den andre parten må få et nytt eller brukt kjøretøy.

Dessverre mangler usikkerhet i skilsmissesaker. Siden domstolene bestemmer hvordan å dele visse eiendeler, som kjøretøyene, vil dette få innvirkning på en av partnerne. Statlige eiendomslover må også tas i betraktning i skilsmissen. Hvis ektemannen eller hustru ender uten bil etter skilsmissen, og det er behov for bil, kan det være på tide å vurdere å utpeke alternativer.

Å få gode økonomiske råd fra en sertifisert rådgiver etter en skilsmisse vil hjelpe deg å sjekke ut ulike alternativer og strategier, basert på kontantstrøm og utgifter. Når du ser skogen gjennom trærne, er det på tide å bli kunnskapsrik om å få et nytt kjøretøy.

Her er fem 4 kritiske skritt du bør ta for å komme i gang.

Bra, gjennomsnittlig og dårlig kreditt score

Det er noen gode tips for å spare penger på nye eller brukte biler. For eksempel hjelper det for hver ekteskapspartner å få oversikt over individuelle finanser, og bli kjent med budsjett- og kredittpoengene dine. En god, gjennomsnittlig eller dårlig kreditt score påvirker ens evne til å skaffe lån til å kjøpe en ny bil.

Ved å lete etter et nytt kjøretøy etter et brudd på ekteskapet, bør du shoppe, verifisere bilens VIN og historie, og ta hensyn til omdømmet til selgeren. Det er mange flotte lånleverandører og brukt bilforhandler som kan hjelpe deg i denne situasjonen. I samsvar med gode finansielle cent anbefaler vi disse beste bankene for personlige lån for å hjelpe deg i dette tilfellet.

Hvis du mister kjøretøyet etter skilsmisse og trenger å få en ny, er det flere alternativer tilgjengelig for deg. Bedrifter i dag forstår behovet for etter skilsmisse enkeltpersoner å skaffe seg et kjøretøy og kan gjøre prosessen mindre stressende for enkeltpersoner etter skilsmisse. DriveTime dårlig kreditt auto lån kan hjelpe skilt par gjenopprette fra konkurs eller dårlig kreditt få en ny, brukt bil. Skilt partnere som ønsker å gjenvinne økonomisk grunnlag og kredittverdighet, kan også bruke det nye (brukte) billånet som en mulighet til å gjenoppbygge kreditt igjen som en enkeltperson.

Å finne veien til en ny bil etter skilsmisse trenger ikke å være en lang eller forvirrende prosess. Du kan få den bilen du trenger og fortjener, selv om kreditten din ble påvirket av skilsmissen. Dette er bare en ting du ikke trenger å bekymre deg for lenger.

Forstå problemene

Kan en nyskilt partner ha bil? Hva med utsiktene til dårlig til verre kreditt eller kanskje til og med truende konkurs på grunn av skilsmisse? Det er også utsikt til at en av partnerne ikke klarer å bli godkjent for et autolån. Dette kan skje under omstendigheter når exen fortsatt betaler for bilen som paret brukte sammen. Ekteskapspartneren er fortsatt på banknotatet, selv om man ikke kjører bilen lenger.

Dette er alle svært vanlige problemer skilt par ansikt i breakups. Hvis du er i den posisjonen, er ditt første skritt å vite at du ikke er alene. Det er mer enn to millioner ekteskap hvert år i USA, og skilsmissesatsen er rundt 3,4 par per hver 1000 par. Med all kompleksitet i skilsmisse er det ikke overraskende at noen par har problemer med juridiske og økonomiske problemer, inkludert eiendom under og etter skilsmisse.

Hvem får bilen i en skilsmisse?

Skilsmisselovene varierer fra stat til stat, og det er forståelig at spørsmål oppstår om hva som vil skje med bilen din i en skilsmisse. Et nylig tilfelle fant mannen som ga bilen han kjøpte og betalte for sin kone i deres skilsmisseoppgjør. I et annet tilfelle ble begge bilene samlet i begge navn, med penger på begge lånene. Denne spesielle situasjonen tillot at både mann og kone til hver tar ansvar for en bilbit, men kreves noe lovlig manøvrering på lånedokumenter og mer.

Det er noen grunnleggende for å dele eiendeler som biler i skilsmisse saker. For det første er det det som kalles "ekteskapelig eiendom" og dette refererer til elementer oppnådd under skilsmissen. Hvis du kjøpte bilen mens du var gift, betalte den av og det er i ditt navn, er det fortsatt ansett som ekteskapelig eiendom, og familiedommeren vil vurdere det når du deler eiendommen. Hvis du eide bilen før du ble gift, og du tok det inn i forholdet til deg, så faller det ikke under ekteskapsretten, og du kommer til å beholde kjøretøyet.

Vurder problemene

Hvis din ektefelle kjøpte bilen for deg som en gave (for eksempel et bryllup eller jubileumsgave), blir det håndtert annerledes. Gaver er egen eiendom og er ikke delt i ferd med å sortere skilsmisseegenskaper.

Hvis et par blir skilt, men ennå ikke skilt, og en av partene kjøper en ny bil mens de er skilt, kan dette kjøretøyet være en del av skilsmisseprosessen. Statlig lov vil bli tatt i betraktning, og om kollektive ekteskapsmidler ble brukt til å kjøpe bilen.

Hvis felles besparelser ble brukt, ville det bli vurdert som ekteskapelig eiendom i de fleste tilfeller. Men hvis kona eller ektemann kjøpte bilen individuelt, med egenkapitalen, ville den bilen ikke bli vurdert som en del av ekteskapsmidlene. Spesielt, hvis en av partnerne viser at det var behov for bilkjøp for å komme seg til jobb, skole eller annet ansvar.

Dette er et gjestepost fra Danielle, en god Financial Cents-leser.

Skrive Inn Din Kommentar