Liv

Hvis vi visste hvor mye penger du kunne spare for å samle regnvann, ville vi ha startet år siden

Hvis vi visste hvor mye penger du kunne spare for å samle regnvann, ville vi ha startet år siden

Før du går i dusjen, gjør klesvask eller vask bilen din, tenk på hvordan du kan spare penger ved å spare vann.

Sikker, noen legger murstein i toalettet og bruker andre uortodokse teknikker for å spare vann og penger. Men det er en annen måte å redusere mengden vann du betaler for: Fange de frie tingene med regnfat.

En kvinnes regnfat har hjulpet henne til å spare mer enn $ 2000 på fem år.

Og i noen områder kan du faktisk får betalt å installere regnfat, i tillegg til besparelsene du vil se på vannregningen din.

Nysgjerrig på hvordan du bruker all denne sesongens regn og snø til din fordel? Her er en titt på hvordan regnfatene fungerer, og de potensielle besparelsene.

Hvordan regnfat hjelper deg med å spare penger

Ved å sette opp regnfat kan du samle og lagre vann fra takrenner og tak. Mens du ikke vil drikke det, kan du bruke det oppsamlede vannet i hagen din, eller å vaske din bil eller utvendig hjemmeoverflate.

Karen van der Hoop og hennes mann bor i Richmond, British Columbia. De har brukt regnfat siden de meldte seg til City of Richmond Rain Barrel Program i 2011 og kjøpte en fat for $ 20. (Full avsløring: Hun er mor til The Penny Hoarders seniorredaktør.)

"Vi bruker vannet til å fylle vannbokser og håndte vanntomater og bønneplanter, rabarber og courgetter, samt nye plantinger," hun sa.

"Vi kobler også en slange til [en annen tønne] for å sakte vann et korntre."

Hun frivillig også til å bli med i byens vannmålerinstallasjonsprogram. Siden hennes bys vanlige vannrate er basert på en firepersons husholdning, van der Hoop og hennes ektemann "var sikker på at vi ville betale mindre enn flat rate."

Programmene betalte seg.

"Vi så en reduksjon i våre vannmålerpriser, og elsket at vi brukte en naturressurs klokt, sa Van der Hoop.

Hvor mye kan du spare ved å bruke regnfat?

Regnhuller er en fin måte å spare på vann og få gratis vann til plantene dine, men hvor mye penger kan du spare med dem?

Mye.

Van der Hoop har de siste fem årene spart tilsvarende $ 2.037,83 ved hjelp av regnregnene sine.

Hvert år lagret hun hundrevis av dollar over flatprisen for vann. I 2011 lagret hun 485,31 kanadiske dollar (ca 366,37 dollar), og at suksessen inspirerte henne til å kjøpe en ny regnfat og koble de to, senere legge til en tredje og fjerde.

I 2012 lagret hun en enorm $ 677,39 (omtrent US $ 511,37). I 2013 og 2014 lagret hun $ 599,35 (omtrent US $ 452,22) og henholdsvis $ 532,38 (ca USD 401,69).

Mens hun ikke hadde endelig tall for 2015, men i oktober 2015, hadde van der Hoop allerede spart 444,73 dollar (ca USD 306,18).

Kan regnerfat virke for deg?

Richmond er en forstad til berømt regnfull Vancouver, som mottar et årlig gjennomsnitt på 46 tommer nedbør.

Men du kan bli overrasket over hvor mye regn og snø byen mottar hvert år.

New York City mottar mer enn 44 tommer nedbør per år, mens Chicago får mer enn 33 tommer og Washington, D.C. ser omtrent 39 tommer.

"Bare 1/4 tommer av nedbør på et typisk tak vil fylle et regnfat," rapporterer Massachusetts Office of Energy and Environmental Affairs.

"En beskjeden mengde nedbør kan levere mye eller alle dine utendørs vanningsbehov - En full regnfat vil vanne en hage på 200 kvadratmeter. "

Kostnaden for vann varierer etter region og bruk, men gjennomsnittlig kostnaden for vann i USA er $ 2 per 1000 gallon, ifølge EPA.

Spar enda mer med rabatter fra din by eller stat

Sjekk med ditt lokale vanndistrikt for å se om du er kvalifisert for rabatt på regnvann. Mange kommuner tilbyr til og med økonomiske incitamenter til å delta i disse programmene.

I San Diego kan du motta opptil $ 400 i rabatter for å bruke regnfat på eiendommen din og Metropolitan Water District i Sør-California tilbyr rabatter på $ 75.

Befolkningen i Los Angeles kan motta rabatter på $ 100 for bruk av vannfat.

De som bor i Albuquerque, tjener Rainwater Harvesting rabatter basert på mengden regn de kan lagre. Innbyggere mottar $ 25 for 50 til 149 liter og opptil $ 150 for fat som kan holde 1500 liter eller mer.

Hvor får man en regnfat

Noen byer tilbyr regnfat til reduserte priser, så det første trinnet er å sjekke med din.

Du kan også finne dem på Walmart og maskinvarebutikker som starter rundt $ 70, eller gå ut av verktøyene dine og bygg ditt eget regnfat.

Men før du blir for opptatt av å installere regnfatene dine, sørg for å sjekke lokale regler og forskrifter - Vannet er ulovlig i enkelte områder.

Din sving: Har du brukt en regnfat? Hvor mye penger bidro det til å spare?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar