Penger

Denne Hack vil hjelpe deg med å spare 90% på din neste Amazon-kjøp

Denne Hack vil hjelpe deg med å spare 90% på din neste Amazon-kjøp

Når du tenker på å kjøpe et nytt produkt, hva sjekker du først? Hvis du er som meg, går du rett til kundens vurderinger under nettbutikk.

Et selskap kan være så gratis som det passer i produktbeskrivelsen for sin widget, men tidligere kunder vil være ærlige om produktets fordeler og ulemper, prising og kundeservice. Produktanmeldelser er onlineversjonen av å spørre naboen din hva han synes om noe han nettopp har kjøpt.

Men mens du leser online vurderinger, kan du hjelpe deg med å utføre opplærte kjøp, skriving online vurderinger kan hjelpe deg med å spare store penger. Snagshout, en ny sosial shoppingplattform, inviterer folk til å gjennomgå nye produkter i bytte for dypt diskonterte priser.

Snagshout-kjøpere kan være en verdifull ressurs for selgere som har et nytt produkt, eller kan til og med være nye for å selge på nettet. Og du vil bli belønnet for å ta deg tid til å vurdere produkter ved å få dem for mye mindre enn du ville betale ellers - noen ganger mer enn 90% av utsalgsprisen, eller til og med gratis.

Ønsker du å høste rabatter? Slik fungerer det:

Hvordan bruke Snagshout

 1. Registrer deg for Snagshout med din e-postadresse eller Facebook-konto, og knytt din Amazon-konto til nettstedet.
 2. Når du er klar til å handle, kan du bla gjennom hundrevis av tilgjengelige produkter. Du vil legge merke til at massevis av produkter tilbys på 70-90% av utsalgsprisen. Når du finner noe du liker eller trenger, klikker du på "Snag It" for å sjekke ut gjennom Amazon - noe som betyr at hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du få gratis frakt. Vent så tålmodig med postkassen din for at varen din skal komme fram.
 3. Ta litt tid på å bruke produktet til å bli kjent med sine kvaliteter og quirks. Innen to uker etter å ha mottatt ditt snagged produkt, legg en anmeldelse på Amazon om din erfaring. Sørg for å inkludere følgende ansvarsfraskrivelse nederst i anmeldelsen: "Dette produktet ble levert til en nedsatt pris i bytte for min ærlige anmeldelse."
 4. Det er det! Når du har vurdert et snagget produkt, kan du kjøpe en annen til å vurdere.

Hvordan spare penger med Snagshout

Trikset med å bruke Snagshout for å spare penger stikker til produkter du allerede vurderer å kjøpe. Filteralternativet på tilbudssiden er ikke perfekt, men du vet umiddelbart hvilke produkter som er for deg.

 • Bruker du mange skjønnhetsartikler? Du kan få Keratin hårprodukter og skjønnhetsartikler for mer enn 75% avslag.
 • Er du besatt av teknologi? Få kabler og ladere til 50% rabatt, telefonvesker til 85% rabatt eller bærbare Bluetooth-høyttalere for 40% rabatt.
 • Elsker du vesker? Det er dypt nedsatte håndvesker og lommebøker på Snagshout.
 • Er du en musiker? Sjekk ut musikkstandelyset for 90% avslag.

Det er bare et utvalg. Enten du er kjæledyr elsker, hjemme bar entusiast eller syklist, finner du produkter som passer til din ønskeliste. Du vil selv se klær og solbriller - hvis du søker etter ny stranddrakt, er det nå på tide å sjekke ut dette!

Gjør raskt hvis du vil ha en avtale

Ikke anta at disse rabatter kommer til å eksistere for alltid. Produkter blir vanligvis lagt ut på Snagshout i en begrenset periode, vanligvis for å bygge opp en basis av vurderinger når et produkt først lanseres. Hver tilbudsside inneholder en nedtelling inntil den utløper, noe som ofte er etter fem eller seks dager. En enkel måte å lære om avtaler når du går, er å like Snagshout Facebook-siden.

Hvis du ikke har logget på for noen dager, og du er bekymret for manglende avtaler, kan du filtrere avtaler etter "Tid: Ending Soonest" for å se tilbud som skal utløpe.

En ting å passe på: Du må kanskje betale for frakt på enkelte produkter - selv om du er et Amazon-premiermedlem. Siden Amazon-selgere ikke er pålagt å delta i Prime-frakt, må du kanskje dekke kostnadene ved å få ditt nye leketøy eller verktøy. Men hvis du får 90% av et nytt sett med høyttalere, kan du være villig til å betale noen få dollar for frakt.

Hvordan skrive en nyttig gjennomgang

For å utnytte disse avtalene må du sette sammen en omfattende gjennomgang av ditt nye produkt.

Sheila Burgin of That Review Chick anbefaler å streve for å gi nyttige vurderinger ved å inkludere mange detaljer. Her er hennes korte liste over spørsmål å vurdere før du begynner å skrive:

 • Hva er fordelene med å bruke det?
 • Hvor effektivt virker det?
 • Er det god kvalitet?
 • Hvordan har det hjulpet deg?
 • Hva har du gjort med det?
 • Hvis du fikk sjansen til å kjøpe den igjen, ville du?

Noen andre spørsmål du kanskje vil vurdere før du skriver anmeldelsen din: Har varen passet bra, eller var det den størrelsen du forventet? Hva er den beste måten å bruke dette produktet på? Er det en måte dette produktet fungerer bra, eller mange forskjellige formål?

Loz James of Content Champion anbefaler å skrive vurderinger i samme grunnleggende format for konsistens gjennom Amazon. "Gjør dine vurderinger litt av både det faktum og det gode," skriver han."Behold dem litt reservert og aldri overhypet, men positivt i naturen, fascinerende og interessant, å la kjøperen bli bedre informert og føle seg godt om å gjøre det riktige kjøpsvalget."

Husk at mindre enn spennende vurderinger er OK; bare ikke bruk en negativ opplevelse som en grunn til å rante deg gjennom en anmeldelse.

"En god anmeldelse er typen anmeldelse som er nyttig for de som følger med deg,"Alan Henry forklarer på Lifehacker. Han anbefaler å komponere tankene dine vekk fra tastaturet - selv om du bare tar et øyeblikk å reflektere - før du skriver inn anmeldelsen din.

"Selv om du skriver anonymt, skriv som om noen kommer til å lese ordene dine tilbake til deg," sier han. "Det skjer ikke, men det stopper for å få deg til å tenke på hvordan du gjør saken din."

Hold din vurdering om din personlige erfaring, og fakta om hvordan produktet virket for deg. For å gjøre avreise vurderinger enkelt og raskt, følg Henriks gjennomgangsmal.

Vil du bli en anmelder?

Som vurderinger begynner å legge opp på Amazon, vil andre kunder begynne å stole på din mening. De vil kunne fortelle deg at du er en kunnskapsrik shopper, men de har ingen anelse om hvor stor en avtale du har på produktene du vurderer.

Snagshout er ikke sannsynlig å spare penger på viktige kjøp som dagligvarer eller bleier, men du kan få fantastiske gode kjøp på varer som ligger mellom "essensielle" og "morsomme", bare for å være villige til å dele tankene dine. Høres ut som en god avtale for meg!

Din sving: Har du prøvd Snagshout ennå? Gi oss beskjed om din erfaring! (Tross alt er du proff når du skriver anmeldelser nå!)

Sponsoropplysning: En stor takk til Snagshout for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet.

Skrive Inn Din Kommentar