Penger

15 fantastiske podcaster som vil hjelpe deg med å tjene mer penger

15 fantastiske podcaster som vil hjelpe deg med å tjene mer penger

Ingen liker å kaste bort tid, og vi ønsker alle å tjene mer penger. I stedet for å høre på musikk neste gang du jogger på tredemølle eller sitter i trafikk under en lang pendling til jobb, bruk den tiden produktivt for å finne måter å få inn mer penger på.

Hvordan? Ved å lytte til podcaster dedikert til verktøy, tips og triks for å tjene penger!

Da jeg var i ferd med å betale ned $ 14 000 av gjeld, så jeg kunne avslutte min heltidsjobb for å jobbe for meg selv, vendte jeg meg til podcaster for motivasjon og ideer underveis. Min pendling hjem hver ettermiddag var faktisk min favoritt tid på dagen fordi jeg kunne hente på podcast episoder.

Her er noen podcaster som hjalp meg med å nå mine økonomiske mål. Klar til å bruke dem til å begynne å tjene mer penger?

1. Side Hustle Nation

Sidens hustler, eller arbeid du gjør i tillegg til din vanlige dagjobb, er en fin måte å øke inntektene og nyt deg i et mer kreativt uttak.

Nick Loper's Side Hustle Nation podcast har intervjuer med andre go-getters som tjener penger til å skrive Amazon-bestselgere, gjøre $ 5 gigs på Fiverr, og starte freelance-bedrifter. Noen av de mer uvanlige intervjuene inkluderer noen som gjorde en leilighet til en bedrift som tjener $ 60 000 i året; En annen gjest som bringer inn seks figurer i året som selger egendefinerte T-skjorter; og noen andre som tjener penger fra en podcast.

Loper slipper en ny episode hver uke på sin blogg og på iTunes.

2.Produktivitetsutstillingen

Tror ikke du har nok tid til å tjene mer penger? Tenk igjen!

Vi vet alle viktigheten av å være mer produktive og arbeider smartere, ikke vanskeligere. Teamet på Asian Efficiency laget denne podcasten for å utforske tips og triks du kan bruke til å tjene mer penger på kortere tid.

Hver mandag ser du nye episoder på bloggen og på iTunes.

3. Smart passiv inntekt

Tenk å tjene penger på nettet er umulig for alle, men de store navnene? Pat Flynn, podcaster bak Smart Passive Income, utforsker virkelige casestudier og dokumenterer sin egen suksess for å demonstrere hvordan å få inn penger fra en blogg eller annen online venture.

Flynn legger ikke ut sine eksakte inntekter og utgifter i podcasten som han gjør på bloggen sin, men han har funksjonen til gjester som deler sine beste pengeproduserende ideer og tips. Få nye episoder hver uke via bloggen hans eller på iTunes.

4. The TreeHouse Show

Få mer penger ved å lære å kode, gjøre webdesign, utvikle apper eller opprette andre prosjekter med The TreeHouse Show.

Hver episode dekker et annet tema relatert til å være en utvikler, designer eller koder. Bortsett fra å dissekere tekniske termer, viser showet også bransje nyheter, samt de beste ressursene for ting som fonter, nettside temaer, plugins og andre nyttige verktøy for utviklere. Nye episoder blir utgitt til iTunes (i både video og lydformat) hver tirsdag.

5. Profit First Podcast

Basert på hans populære bok Fortjeneste først, forfatteren Mike Michalowiczs podcast har intervjuer med andre gründere om emner som maksimering av fortjenesten, styringsverktøy, skatter og produktivitetstips, slik at du kan lære å øke bunnlinjen.

Se etter nye episoder hver mandag morgen på hans nettside, så vel som på iTunes.

6. Så penger med Farnoosh Torabi

Å skape mer inntekt er en del av å få mest mulig ut av livet, ifølge prisbelønte økonomiske korrespondent Farnoosh Torabi.

Hun deler oppriktige intervjuer med forfattere og gründere som Tim Ferriss, Tony Robbins og Danielle LaPorte om temaer som forhandling av høyere lønn, skape inntektsstrømmer gjennom investeringer og lansering av nye frilansvirksomheter. Du finner nye episoder hver uke på hennes nettside og iTunes.

7. Tropisk MBA

Klar til å avslutte jobben din og omfavne en lokasjonsuafhængig livsstil? Forretningspartnere Dan Andrews og Ian Schoen forklarer hvordan man markedsfører ferdighetene du allerede har, og gjør dem til penger som gjør forretninger.

Emner inkluderer å tjene penger med blogging, endre tankene dine for å få inn seks figurer og hvordan du bor i et feriested gratis i seks måneder. Nye episoder utgis hver torsdag morgen via iTunes og deres nettside.

8. High-Income Business Writing

Dykking i verden av forretningsskriving kan være et lukrativt venture. Ed Gandia deler sin historie om å jobbe i bedriftens salgssted og starter sin egen skrivevirksomhet på siden. Etter mye suksess stoppet han sin heltidsjobb og lever nå til å skrive, inkludert medforfattere av boken Den velstående Frilanser, som er en topp 50 Amazon bestselger.

Gandias podcast inneholder case-studier fra egne erfaringer, samt historier fra andre mennesker som lever som forfattere og lander godt betalende klientarbeid. Du kan abonnere på podcasten på iTunes eller sjekke nettsiden for en ny episode hver annen torsdag.

9. Etsy samtaler

Selv om Etsy ikke har en offisiell podcast, anbefaler de Etsy Conversations som en av de beste podcaster for smarte bedriftseiere.

Host Ijeoma Eleazu fremhever vellykkede butikkeiere og utforsker logistikken for å være en e-handelsselger. Hun dekker emner som å selge i engros, jobber med distributører, drop-shipping og kjører en nettbutikk som selger håndlagde varer.

Nye episoder er tilgjengelig hver onsdag på nettstedet hennes og på iTunes.

10. Umiskjennelig kreativitet

Med intervjuer med kunstnere, gründere og bedriftseiere, vil Srinivas Raos umiskjennelige kreative podcast gi deg mange ideer for å leve ut av håndverket. Disse "oppriktige samtalene med reklamer" inkluderer intervjuer med Stjel som en artist forfatteren Austin Kleon og kunstner og illustratør Lisa Congdon.

Noen av Raos siste episoder til og med dykker inn i temaer som historien om penger og hvordan man gjør hindringer i muligheter. Det er en ny episode hver uke på nettstedet og iTunes.

11. Karrierekatalysatoren

Ønsker du å øke din lønn og land din drømmejobb? Dette er podcasten for deg.

Hosted av konsernsjef E. Scott Aronow, har hver episode en bransjeekspert, forfatter eller leder som deler innsidertips om å få en høyt betalende lønn. Aronows mål er å gi strategier og tips til gründere for å skape tilfredsstillende virksomheter og karrierer. De siste episodene inkluderer temaer som hvordan man lander den perfekte jobben, hvordan man utfører et vinnende jobbsøk, og til og med hvordan man overlever en layoff.

Du kan lytte til showet live hver tirsdag kveld klokken 9.00. EST eller bla gjennom arkivene på nettsiden.

12. Fizzle Show

Å starte en bedrift er smart måte å uttrykke din kreativitet på og ha større frihet i livet ditt. Fizzle Show henvender seg til kreative entreprenører og bedriftseiere som ønsker å leve med å gjøre noe de liker.

Med episoder basert på selvstendig næringsdrivende og intervjuer med vellykkede entreprenører, har du ikke noe problem med å finne penger og lage ideer. Du får se nye episoder flere ganger i måneden på nettstedet eller på iTunes.

13. Opprett min uavhengighet

Å tjene mer penger betyr å ha mer frihet og uavhengighet til å gjøre det du liker. Kraig dykker inn i temaer som hvordan du betaler alle dine gjeld, hvordan du bygger flere inntektsstrømmer, hvordan du kan øke din nettoverdi til over $ 100 000 (basert på egen suksess når du oppnår $ 100 000 nettoverdi og avslutte sin heltidsjobb), og om du eier en bedrift, er det riktig for deg.

Flere ganger i måneden finner du nye episoder på bloggen hans og på iTunes.

14. LeadPages Podcast

Selv om LeadPages er et nettsted for målsideverktøy, har deres ukentlige show intervjuer med eksperter om å øke salget, tjene penger fra digitale produkter og snu ledere til heltidsmuligheter.

LeadPages konverteringspedagog Tim Paige er vert for podcasten, så vel som mange av selskapets gratis månedlige webinars. Hver mandag ser du en ny episode tilgjengelig i iTunes og på selskapets nettside.

15. Harvard Business Ideacast

Professorer, eksperter og administrerende direktører deler bransjens nyheter, tips for å bygge en solid bedrift og ideer for å øke bunnlinjen med verten Sarah Green. Noen av de mest populære episodene inkluderer et intervju med Yahoo! CEO Marissa Mayer, en diskusjon av forhandlingsferdigheter og en samtale om å være proaktiv mot reaktiv med karrieren din.

Finn nye episoder på iTunes hver torsdag.

Din sving: Hva er din favoritt pengeproduserende podcast? Hvordan har du brukt leksjonene til ditt eget liv og karriere?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Carrie Smith (@carefulcents) er en forfatter og forretningsrådgiver for frilansere og gründere. I 2013 sluttet hun sin regnskapsjobb for å forfølge fulltidsskriving og blogging.

Skrive Inn Din Kommentar