Penger

Nyttår, ny jobb? Sjekk ut disse 3 bransjer, ingen bachelor er nødvendig

Nyttår, ny jobb? Sjekk ut disse 3 bransjer, ingen bachelor er nødvendig

Hvis du er på jakt etter en ny jobb, kan 2018 bli ditt år.

Den amerikanske økonomien la til 148 000 arbeidsplasser i desember, og strekte vekststrengen til 87 måneder. Det er mer enn 7 år!

Og selv om brick-and-mortar-forhandlere fortsatte å kaste jobber i fjor, er det mer enn 200 000 mellom desember 2016 og i fjor flere næringer med løfte om de av oss uten bachelorgrad viste stor vekst.

Poliklinisk pleie

Denne bransjen la til 46.200 arbeidsplasser mellom desember 2016 og desember 2017, for en vekst på topp 5 prosent. Sammenligne det med 1,6% hoppet i total privat ansettelse i fjor, og du har selv fått en sektor som er i brann.

Den beste delen: Mange jobber i denne bransjen krever bare en tilknyttet saksgrad. Score!

Bolighus

Det er ingen hemmelighet byggebransjen er varm akkurat nå. I min hjemby Sarasota, Florida, så jeg utviklere å kjøpe opp appelsinlunder og beite raskere enn en ku kan passere gress gjennom systemet.

I fjor bygde boligbyggingsindustrien mer enn 27 000 arbeidsplasser for en 3,6% hopp i samlet sysselsetting. Vi har gjort det veldig klart at jobber i denne sektoren er høyt betalte, etterspurt og oppfylt.

Byggebransjen som helhet sysselsatte 210.000 flere mennesker i 2017 enn året før.

Mat og drikke Service

Restauranter og barer tilførte 248 600 nye arbeidsplasser i 2017, ifølge den siste jobberapporten. I en tidligere Penny Hoarder-analyse fant vi at bartending jobber ikke bare er etterspurt, de har også stigende lønn.

Snakker om lønn, fritid og gjestfrihet industrien som helhet så et 3,5% hopp i timelønn mellom 2016 og i fjor, knapt under finanssektoren, som hadde den største årlige lønnsbumpen.

Som alltid, sørg for å sjekke ut The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook for tonnevis av nye muligheter i 2018. Dette er året for suksess.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar